Fiat BRAVO
Zivjo!
Poleti nameravam kupiti rabljen avto, tako da sem si jih zdaj malo sem ogledovala, pa mi je nekako najbolj ‘sedel’ Fiat Bravo. Ker pa sem popolni laik na tem podrocju, bi prosila vase cenjeno mnenje o tem avtomobilu. Naj se povem, da jaz avta ne bom dosti rabila, tako da niti ne iscem ne vem kaksenega stroja. Samo da je prakticen, da ne rabi veliko bencina, da se ne kvari pogosto in predvsem da je dokaj siguren. (kolikor je v tem razredu lahko).
Hvala za pomoc in LP,
Nana.
Glede Fiata ti tkole povem.
Fiat dela za moje pojme daleč najbolj šminkerske avte, zato pa šepa na nekaterih drugih področjih. Tak primer je elektronika – kar pomeni – verjetno doskrat pregorete žarnice, lučke na armaturni plošči gorijo za brez veze… in podobno.
Glede porabe je avto odličen.
Glede udobja je prav tako več kot odličen.
Torej, avto je v redu, samo včasih pri Fiatih zataji elektronika.
Moje mnenje: KUPI!!
Spustiti se boš morala v “lov” za pravšnjim (dobro ohranjenim, redno servisiranim, dobro opremeljenim – za primeren denar). Svetujem ti motor 1,6 oz 1,2 bencin, dobri so tudi JTD – dizelski motorji vendar je večina uvožena – vprašljiva “zgodovina”.
Pa obvezno s seboj mojstra, ki ti bo znal oceniti “zadevo”. Če je avto nekaramboliran, ohranjen, redno servisiran … z njim ne bi smelo biti težav.
LP, Škorpjon
Lep pozdrav!
Sam sem leta 96 kupil novega fiat bravo 1,4. Imel sem ga dve leti in z njim prevozil 60.000 km. V tem kratkem času sem imel 5 resnih okvar. Že na začetku so mi pregoreli žarometi nad žarnicami zaradi slabega materiala (težave novega modela), tako da so mi jih v garanciji zamenjali. Nato sem imel tažave zaradi vdora vode skozi tesnila na vratih, kar so mi ravno tako zamenjali. Po 6 mesecih so se začanjale težave pri elektroniki. Računalnik enostavno ni prepoznal kode na ključih, tako da včasih sploh nisem mogel takoj vžgati avtomobila. To težavo sem imel do konca, ker enostavno niso vedeli kaj narediti. Obup. Nato je še v garanciji sledila resna okvara nekje v menjalniku, kar so mi ponovno uredili, samo brez avta sem bil kar nekaj časa. Nato je sledilo pokanje pri pritiskanju na sklopko. Opozorili so me, da jo bo verjetno potrebno zamenjati. To je bilo že v času po garanciji. Tako sem se vozil nekaj časa, dokler niso težave postale še bolj resne. Brez opozorila, brez cukanja ali čessa podobnega mi je avto sredi vožnje in brez prestavljanja ugasnil. Nato pa takoj vžgal in kot da ni bilo nič. obup! Kaj če bi bil v situaciji, ko ne se ne bi mogel tako lepo umakniti s ceste, kot sem se. Na servisu ponovno nič jasno. Tako nesigurno sem se vozil 2 meseca, ko je na armaturni plošči zagorela opozorilna lučka za okvaro. Na servisu so ugotovili okvaro glavnega računalnika (cena 150.000 sit leta 98). Šel sem v Italijo kjer sem ga dobil za 80.000 sit. Popravil avto, sklopke še nisem zamenjal, čeprav bi v kratkem to sledilo. Nato pa sem avto z velikim veseljem prodal in se odločil, da nikoli več fiata. Pa naj izgleda kakor hoče.
Nato sem leta 98 kupil novo xsaro 1,6. Ravno v tem tednu sem jo prodal. Imel sem jo 7 let. Prevozil 193500 km. V vsem tem času razen rednega servisa samo ena okvara nekega senzorja na vžigalni tuljavi (40.000 sit). Skratka odličen avto in pravo nasprotje z bravo.
Ne kupit brave, take so moje izkušnje.
No, mi smo pa leta 2000 kupili xsaro letnik 98, imeli smo jo dve lti, prvo leto brezhibno, drugo leto pa vsake 14 dni na servisu, ker nikakor niso mogli ugotoviti vzroka za ponavljajočo okvaro. Na koncu sva vzela staro za novo še eno xsaro in do sedaj se samo hvalimo…
Brat ima Fiat Bravo, letnik 2000, zadovoljen in posebnosti.
Moje mnenje – vsak ima lahko tako ali drugačno izkušnjo z isto znamko avta.
Hojla! Joj upam, da nisem bil preveč kritičen. Take so bile moje izkušnje. Sigurno so tudi ljudje, ki so bili in so zelo zadovoljni z bravom. Vsekakor je mi je bil bravo za vozit odličen in prav zaradi tega mi je bilo žal, da se je kvaril. Verjetno je bilo vse skupaj tudi posledica začetniških napak, kajti kupil sem ga med prvimi. Morda bi bilo bolje, če bi dobila mnenje tistih, ki vozijo bravo tistega letnika, ki ga nameravaš kupiti. To bi bilo verjetno še najbolj merodajno mnenje.
Je pa še nekaj res. Deli načeloma niso dragi, če pa se do njih zapelješ do Trsta pa za njih odšteješ še dosti manj. Vsekakor kupi redno servisiran avto z originalnimi računi in ne samo s potrjeno servisni knjigo, kjer so žigi pogosto ponarejeni. Iskreno verjamem, da so Italijani v tistih 3 letih odpravili začetniške napake.
Pozdravček in veliko sreče pri iskanju.