Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Fetiši

Fetiši

Aki imate kakšen fetiš, spolno izrojenost?  Naprimer Catwoman ??‍♀️

Ušeska si dam in latex in skačem ko mucka. Zato sem na Ozempicu, da se mojemu dvigne haaahaha 🙂

Črne mačke prinašajo nesrečo, izogibaj se takšnih:

.https://www.youtube.com/shorts/NkDaX3-7R7o

Pobiram drkadžije, najraje take po grmovju, ki oprezajo za puncami na plažah. Malo se jim nastavljam, ko pa čisto not padejo v drkanje, jim pa kurce odrežem in zatlačim v rit.
Dva tedna že tako pospravljam po Debelem rtiču in še do septembra bom. Vsak dan keri pade, upam da mi jih ne zmanjka.
Moj moto – eden na dan ?

Odgovor na objavo uporabnika
Bogomolka, 07.07.2025 ob 00:56

Pobiram drkadžije, najraje take po grmovju, ki oprezajo za puncami na plažah. Malo se jim nastavljam, ko pa čisto not padejo v drkanje, jim pa kurce odrežem in zatlačim v rit.
Dva tedna že tako pospravljam po Debelem rtiču in še do septembra bom. Vsak dan keri pade, upam da mi jih ne zmanjka.
Moj moto – eden na dan ?

A sva bile danes na kavi?

Anonimno636, 07.07.2025 ob 00:58

A sva bile danes na kavi?

A mi pišeš iz urgence?

Ne, tvoja prijateljica. Skupaj vadive za moč 🙂

fukanje žlahte

Poulane ženske hlačke

Lesbo incest z mojo 17-letnico….mmmm. To me noro rajca in mislim, da mi bo celo uspelo……

njami, kako bi vas rad gledal 😛 privoščim ti!

“jailbait” sex

po-fafati kurca od TRANSSPOLNE sestrične.

> Nekatere transspolne osebe so ŽENSKE, nekatere MOŠKI, nekatere nebinarne osebe, nekatere SPOLA SPLOH NE ČUTIJO, se identificirajo z različnimi spoli ali pa se NJIHOVA SPOLNA IDENTITETA SKOZI ČAS SPREMINJA.

Anonimno 6248, 08.07.2025 ob 08:57

njami, kako bi vas rad gledal 😛 privoščim ti!

Kolegici je uspelo, zdaj pa še jaz delam na tem….Če ne prej, ko gremo skupaj s to kolegico, njeno hčerjo in jaz s svojo za tri tedne na morje….

Se bo polulala od veselja

mojca295, 08.07.2025 ob 11:34

Kolegici je uspelo, zdaj pa še jaz delam na tem….Če ne prej, ko gremo skupaj s to kolegico, njeno hčerjo in jaz s svojo za tri tedne na morje….

Prepusti pobudo kolegici ali njeni hčerki… Bo verjetno bolje

Ja, saj tako imam tudi v planu….oz. v dogovoru s kolegico. noro, kaj vse bi delali ena drugi…..si kar predstavljam….najprej vsaka s svojo hčerjo v 69, potem pa menjava….

Anonimno 10502, 08.07.2025 ob 10:38

> Nekatere transspolne osebe so ŽENSKE, nekatere MOŠKI, nekatere nebinarne osebe, nekatere SPOLA SPLOH NE ČUTIJO, se identificirajo z različnimi spoli ali pa se NJIHOVA SPOLNA IDENTITETA SKOZI ČAS SPREMINJA.

SKRATKA LAHKO SI VSAK DAN DRUGEGA SPOLA KOT TI PAŠE PO VREMENU HA

Ne bojte se novosti!

Naj vas ta luna podpre v pogumu, da sledite svojim ciljem – in jih uresničite…

TAKO JA, FANTAZIJE PERVERZNE URESNIČIT SAMO GAS

it se kopat v majhen otroški bazen na vrtu kjer so se popolnoma goli malčki pod 10 let stari, fantje in punčke prej še polulali vsi v vodo

še to pozabili napisat otroci so prej goli skakali po vrtu in se noro spotili preden so šli se namakat v ta bazen, njami

ja imaš prav perverzneš

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close