Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu fetish stopala

fetish stopala

mam eno vprašanje namenjeno samo za ženske namreč zanima me kako gledate na to, če ima moški fetish na stopala? vam je to všeč? bi mu prepustile svoje stopala, da vam jih obdela? hvala vam za odgovore

Če bi imela lepša kot imam z veseljem😆

Znanec (nisva v nobenem razmerju) ima fetiš na stopala. Kakih 4-5x na leto si na spletu izberem par čevljev, on mi to naroči in plača. V zameno hoče fotko mojih nog v teh čevljih. Meni je ok, za ceno fotke imam že dokaj polno omaro Jimmy Choo, Prada, ene Laboutin, najraje pa si izberem Blahnikove pumpse.
O njem nimam posebnega mnenja, da bi mi pa stopala kakorkoli obdeloval, ne pride v poštev.

zokna zagotovo bi bila komu všeč…kaj pa ti ni všeč na njih?

Prsti, ker niso najbolj ravni😆

Tudi če so krivi prstki, so lahko lepi :). Sploh, če so urejeni, nežno nalakirani.

Lepo bi jih bilo sesati, masirati in te izpolnjevati želje 🙂

Meni to ni prijetno. Stopala so precej ubčutljiva, žgečkljiva. Pa mislila bi, da daješ v usta neki smrdljivega. Meni noge lih niso za v usta.

js mam fetish na rit in bi jo celo uro lizal mm

A zaideš z jezikom tudi v ritno luknjo in poližeš drek z njene notranjosti?

Krivi prsti pa niso lepi. Enako ne taki s preozkimi nohti. ali pa predolgimi prsti, kot jih imajo tatice.

Pa saj menda nimaš smrdljivih nog?
Drugače pa, jaz mam fetiš na vse dele ženskega telesa. Od nekdaj sem bil nekoliko čuden in drugačen od drugih … Takih, ki jim je komplet ženska fetiš res ni veliko, mislim.

Ni vse samo v estetiki,kakšni so sedaj prsti na nogah in oblika stopal…med prsti in pod nohti je pravo leglo bakterij sploh pa glivic,pa če se vsakodnevno negujejo stopala je to skozi prisotno…:)

Jaz jo pri seksu tudi vso poližem. Strast me tako zagrabi….

Ne razumem vas, da se vam kakšen del telesa pri partnerici gabi. Jaz jo sprejmem z vsemi plusi in žal tudi minusi. Doslej še nisem naletel na žensko, ki bi bila neumita.

Morda bi moral probati še s kakšno južno, ciganko, da bi še to zaznal…..

Vesel oče

mene moti ker ne morem prakticirati footfetisha, bolj malo je odprtih deklet za te stvari meni pa seks ni tako dober če tega ne vključim

Bolj so ti roke umazane kot pa stopala. Pa mu ga na roko vržeš brez tega da bi si šla roke umit. A misliš, da si ženske ki obožujejo ko jim moški obdeluje stopala ne umijejo?

Če si ti nog in rok ne umivaš, se samo sprašujem kaka je tvoja higiena. Sigurno gljivice vsepovsod.

a je kje kakšna, ki bi se pustila razvajati…punce vam obljubim da vam ne bo žal 😉

Pa saj se ja prej umiješ. Kaj vse ljudje dajejo v usta, pač stvar okusa.

Odgovor na objavo uporabnika
enovprašanje za ženske, 22.02.2019 ob 18:56

mam eno vprašanje namenjeno samo za ženske namreč zanima me kako gledate na to, če ima moški fetish na stopala? vam je to všeč? bi mu prepustile svoje stopala, da vam jih obdela? hvala vam za odgovore

https://onlyfans.com/feetuniqueen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close