Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fetiš

Fetiš

Mene ful rajca,če mojo bejbo vidim v zelo visokih petah in črnih mrežastih nogavicah,v tesno oprijetem mini krilu,v tesni kratki majici.Ful ji rad ližem prste na nogah,še posebej nalakiranih in sesam pete.Zelo rad jo gledam v zelo tesnih kavbojkah in bi jo najraje naskočil kar oblečeno,tako je kul.Kaj mislite vi,vaše izkušnje?

Če bi jez mela tazga deca bi bla full srečna…

Ja,če te ljubi in si privlačna bi te moral tako ljubiti.Malo mu nakaži v tej smeri.Obleči sexi perilo in poizkusi.Experimentiraj in ga zapelji,pa naj si misli kar hoče.Spolnost mora biti zanimiva in treba je imeti obojestranske erotilčne ideje.V zadovoljstvo in užitek obeh.

ja, se strinjam. sicer pa najbrž traja, da se v neki vezi tako odlično počutiš, da spuhtijo vsi dvomi in vse nerodnosti in da resnično dojameš, kako zelo si všeč svojemu partnerju. pa zato ni treba, da imaš idealno izklesano postavo (čeprav to seveda kuri). pomembno je, da sevaš tisto seksipilnost, nagon, samozavest in da si njegova/njegov “packa/pacek”. ljudje smo še vedno bosi, kadar udarijo nagoni. je pač tako, da nagoni, kadar res udarijo, zlomijo vse ovire. sexy opravica, pa kak sexy ples in…. kabammmmm!

Se strinjam s teboj Sadna.Treba je imeti erotično domišljijo,privlačno fantazijo v kateri bosta oba uživala v spolnih užitkih z začinjenim fetišem.

Na žalost ni vedno tako da se potem ko se sprostiš v zvezi začne uživanje v sesku. Pri meni ga je bilo prej več in je bil kvalitetnejši, kot sdaj ko sva se sprostila in si zaupala fetiše. Tako da vedno bolj postajam razočarana, ker to ni to.

Če ni skrivnost,kakšne fetiše pa sta imela in kako so se obnesli?

Od šeškanja, pisinga, pa še veliko stvari ki niso glih fetiš.
Pa njemu ni več dosti niti do popestritev oz. do seksa na sploh.

Zato uživaj, če le lahko. Pa upam da pri tebi ne bo upada zanimanja.

lp nija

Jaz sem svoje čase imela tipa, ki je bil nor na moje nogice in je vedno – v žepu suknjiča nosil eno mojo črno samostoječo nogavičko.

Ne poznam tvoje bejbe, tko da nimam izkušenj.

veš, mislim, da erotično domišljijo vsi imamo. problem je drugje: nekateri je ne upajo izsanjati, drugi je ne upajo udejaniti, tretji pa jo tako potlačijo, da zanjo splooh ne vejo. potem se pa zgodi, da dobiš (hvala bogu) vztrajnega in odprtega partnerja in kar naenkrat blisk in grom :)))

Se strinjam s teboj.Spolnost je treba zalivati kot rastlino,se pravi popestriti in uživati v obojestransko zadovoljstvo.Menim pa,da smo v teh stvareh še zelo zaprti,daleč za Evropo.

Mojemu je všeč, če imam oblečene črne mrežaste samostoječe nogavice- ko mu to omenim postane zelo potreben he he .. pa še kaj :-))

Tudi moj bivši je imel podobne vzgibe. Ko sem bila tako oblečena, me je kaj kmalu pritisnil ob zid. Še bolj pa je ponorel, ko sem mu zaplesala erotini striptis.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close