Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika fešta uspela

fešta uspela

Čeeeer!

Kot sem obljubila – poročam. Ah ne, hvalim se.. Fešta uspela predvsem po zaslugi vas, dobrih kuharic. Očitno vas tako hvalim, da je sosedov fantek (6 let) rekel, ah ta recept si pa sigurno na internetu dobila. In da bo jasno – gre za kmečkega pobiča, ki je za internet komaj slišal..
Torej – bilo nas je 14 in z izborom sem šokirala vse:
Sončkov kruh (marjetica) in kruh iz celega pšeničnega zrna, polnjeni lignji v omaki, morski sadeži v solati, Backovi polpeti, Zoyini zvitki s blitvo, Babičini puranji zvitki – pečeni, zelena solata
Zraven domač rdeč mošt ter bel iz Bele krajine. Na koncu – tam okrog polnoči – pečen kostanj.
Delala sem kot “črnc” res ves dan, vendar se je izplačalo, kajti pohvale so kar deževale.

Imeli smo se fajn in zapeli smo prenekatero staro slovensko..

LP

P.s. Babi, tudi jaz sem gledala kuharja. Dela super stvari, le pristop mi ni najbolj všeč. No, rižoto pa tudi jaz delam na ta način, čeprav so vsi drugi “pametni”, kao, da se je ne meša..

Hej, Tinkarca!

To se tako lepooo slisi! Garala – verjamem…ampak pozela si pa pohvale in te kar vidim, kako se ti je samo smejalo:))) Fajn obcutek,ko je 14 ljudi pri mizi sokiranih.

Seveda, mora kuhar afne guncat, to je zdaj nuja v TV kuhariji!

Sicer ga nisem niti videla, ker so me jedi v kastrolah tako potegnile, da sem jih skoraj vohala.

Lep pozdrav Babi

Oj, Tinkarca! Za tole si se pa res pošteno nadelala. Ampak zadovoljni jedci pa tudi poplačajo celodnevno delo, je res?

Seveda, recepte si našla tu, garala si pa ti ;-)). Vse pozabljeno ob zadovoljnih obrazih, a ne da!

Samo vprašala bi te (veš včasih imam gužvo in površno berem, lahko da si povedala), če si slučajno ti kaj praznovala (da ne zamudila čestit ;-)) ).

LP

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Zdravo!

Ne, Sonček, praznoval je mož. In hvala bogu, so bili cel dan vsi zdoma, saj so odšli v Belo Krajino. Jaz praznujem februarja – to bo šele fešta, saj imam okroglo..

No, potem pa možu vsetanartaboljš ;-)).
Tebi pa ko prideš na vrsto ;-)).

LP

Joj, kako me veseli, da si tudi moj recept vključila in da ti je vse lepo ratalo in da ste lepo praznovali in vse najlepše možeku, joj, kako si ga pocartala s takšno gostijo.

Tudi jaz se štejem za “kar dobro” kuharico, pa ne vem, če bi se lotila vsega tega naenkrat. Čestitke kuharici!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close