Feministke?
Če nimaš ambicij, se težko manipulira s tabo, to pa gre določenim vrstam ljudi v nos.[/quote]
Itak. Samo, da tega ambiciozni ljudje zaradi svoje vneme ne razumejo. :)[/quote]
To pa…Še posebej če so arogantni. Čeprav, kdaj postaneš aroganten, če si uspešen, ali uspeh sploh nima veze s tem.
Itak. Samo, da tega ambiciozni ljudje zaradi svoje vneme ne razumejo. :)[/quote]
Ves kdo je se neambiciozen? Drogerasi. Vse kar rabijo je droga :))[/quote]
Kaj pa vem, listavci mogoče, za iglavce je pa to kar drag šport, še huje za črtičarje.
Samooklicani skromneži so odličen material za manipulacijo. So sigurno najboljši kupci razne new age literature.
Poleg tega je tistim zgoraj v interesu, da je raja skromna. zato so lahko oni še malo manj skromni, kajne?
edino kar mi ni jasno je, zakaj skromneže moti neskromnost drugih?
Človek brez ambicij se lahko kar šutne v glavo. Sploh ne vem zakaj še živiš, če te nič več ne zanima.[/quote][/quote]
Ko takale berem, tudi sam ne vem več… Aja, čaki, sem se spomnil. Rad živim, še zmeraj me kaj zanima, če grem komu na živce… škodi ne:-))) Kje pa sem napisal, da me nič ne zanima. Pa da nimam ambicij:-))?
Robi, da se nebova sprenevedala. Pisal si, da so ženske, ki ne bi igrale tipu gospodinje, lene.
Ne ti zdaj tu nekega odvetnika feministk špilat. Oba veva, da imaš doma eno skromno predvidljivo žensko, zdaj pa tu soliš pamet ljudem, ki ti razlagajo, da je resna zveza z neskromno emancipiranko lahko precej težavna.
Robi, da se nebova sprenevedala. Pisal si, da so ženske, ki ne bi igrale tipu gospodinje, lene.
Ne ti zdaj tu nekega odvetnika feministk špilat. Oba veva, da imaš doma eno skromno predvidljivo žensko, zdaj pa tu soliš pamet ljudem, ki ti razlagajo, da je resna zveza z neskromno emancipiranko lahko precej težavna.[/quote]
Kokrat smo mu že to napisal, pa še zmer ne razume, hehe.
Forum je zaprt za komentiranje.