Fejst babnice na MON_u
Haha fantje ste za hece tudi ok, če se sam pohecam na tuj račun se lahko tudi kdo na mojega.
Mislim, da sva bila oba zadovoljna tokrat imam 25 letnico in je super. Prej sem imel vse 30+ pa sem s to bolj zadovoljen. Priporočam res pa je, da se moram veliko ukvarjati z njo ampak kaj čmo 🙂
A je kdo od vas bil v soboto na žuru? Kako je bilo?
Kolikor je pa meni znano, je to napisal v temi, kjer je bilo govora o Mon žuru, torej “žuru” na forumu. 🙂
Iskrena ne zapletaj se z njim/i!
Mož je provokator in išče pozornost kot otrok. Sama veš kaj si in kako si uspešna. Verjamem, da nikoli ne bi stopil na tvoje mesto in opravljal tvojega dela, saj se popolnoma izogiba že določenim pojasnilom.
Umakni se proč od tu, ker je mnogo takih, ki niso za kake resne razprave. Se ti pa kaže poklicna deformacija!
Niso njegove izjave postale kontradiktorne 😉
Razmišljanje ob njegovih izjavah se je sedaj pokazalo za napačno in sedaj je treba najt krivca za to zablodo…. 😉
Seba je bil na žuru, ki ga je sam naredil v soboto, nekateri ste se raje pridružili njegovi virtualni fešti kot pa da bi se prikazali v živo…. 😛
Spet vas je našajbal….. 😀
Seba111 : ostali
1 : 0
Razmišljanje ob njegovih izjavah se je sedaj pokazalo za napačno in sedaj je treba najt krivca za to zablodo…. 😉
Seba je bil na žuru, ki ga je sam naredil v soboto, nekateri ste se raje pridružili njegovi virtualni fešti kot pa da bi se prikazali v živo…. 😛
1 : 0[/quote]
On_ kako pa to, da tebe ni blo na srečanje v Ljubljano?
1 : 0[/quote]
On_ kako pa to, da tebe ni blo na srečanje v Ljubljano?[/quote]A monovski strežnik se nahaja v Lj.? :))
Nima veze, tako ali tako se nisem imel namena udeležit tvojega (virtualnega) srečanja 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.