Fejst babnice na MON_u
Antilopa je mlajša od 40 let, le zrelo razmišlja.
Mi je pa zanimivo to, da tiste ženske, ki najbolj poudarjajo svoj seksipil, užaljeno reagirajo, če jih moški ne smatrajo za intelektualke. Poznam eno, ki se v službo oblači kot da gre v diskoteko, čeprav je mojih let, potem pa se čudi, zakaj je ne smatrajo za “glavco”.
Jaz se nikoli nisem izzivalno oblačila, pa so me moški kljub temu opazili, tako ali drugače.
Seba ti si človeški zmazek. Nobeden moški, kaj takega ne bi objavil. Ti si svoji bivši uslugo naredil, da sta šla narazen. Pa kaj se čudiš, če ti rečejo da si kmetavzar.
Zanima me, kako si ti uporabil to tvojo klasifikacijo?
Na podlagi česa?
Si jih spoznal in govoril z njimi?
Si komuniciral z ne intelektualkami, da lahko podaš tvoje piškavo mnenje glede tega?
Kako ti veš, da so intelektualke res pametne?
Kaki so to parametri?
Skrij se v kako luknjo, ker delaš moškim sramoto.
Seba ti si človeški zmazek. Nobeden moški, kaj takega ne bi objavil. Ti si svoji bivši uslugo naredil, da sta šla narazen. Pa kaj se čudiš, če ti rečejo da si kmetavzar.
Zanima me, kako si ti uporabil to tvojo klasifikacijo?
Na podlagi česa?
Si jih spoznal in govoril z njimi?
Si komuniciral z ne intelektualkami, da lahko podaš tvoje piškavo mnenje glede tega?
Kako ti veš, da so intelektualke res pametne?
Kaki so to parametri?
Skrij se v kako luknjo, ker delaš moškim sramoto.[/quote]
človeštva je ausšus … tja spadaš “kaka sramota” štajerska
Jep, jaz sámo sebe mečem ven iz eee, intelektualne skupine. Si predalčke raje sama izbiram, kot pa, da mi jih (na slepo) določajo drugi.
Ne vem, kako sem lahko pristala med intelektualkami, če imam zaključeno zgolj OŠ, pa še to prilagojen program in le 4 razrede :)))
Verjetno je nekaj narobe z metodologijo uvrščanja, kam katera spada ali so pa kriteriji povsem neintelektualne narave (naj nam kar avtor razloži, pojasni kako je s tem).
Forum je zaprt za komentiranje.