Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fejst babnice na MON_u

Fejst babnice na MON_u

itak 🙂

Margo ker si ravno ti ti povem da ni boljšega kot imeti mlado ljubico pa 111 cm gor ali dol :)))

Hudič je le to, ker ljubica pravi, da je noseča z mano :)[/quote]
Zato pa velja, da bi se kondomi v štacunah morali prodajati na policah zraven plenic in otroške hrane – da imaš takojšen praktični prikaz, kaj te čaka, če jih ne boš uporabljal. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Margo ker si ravno ti ti povem da ni boljšega kot imeti mlado ljubico pa 111 cm gor ali dol :)))

Zato pa velja, da bi se kondomi v štacunah morali prodajati na policah zraven plenic in otroške hrane – da imaš takojšen praktični prikaz, kaj te čaka, če jih ne boš uporabljal. :)[/quote]

Ampak, da uporabljaš kondom kot edino opcijo proti nezaželjeni nosečnosti…si orng predrzen:)). To je le preventiva proti prenosljivim boleznim. Če nočeš slišati zvoka ueeeee, je treba poseči po čem radikalnejšem:).

In ta škrtež noče dat za eno rundo kuhančka 🙂 če že nama noče Bora-Bora plačat[/quote]

Ma to je tak skopuh, da bo na koncu hotel, da ga zagrebejo z rokami zunaj, da si bo lahko sam svoj grob rihtal. Ja, ja, poznam jaz take :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ona je v 3. mesecu, poznata pa se dober mesec 🙂

Ti si pa ploden, ko zemlja, še par dni nazaj si se pohvalil, da si prvič seksal in zdaj je že noseča….Bognedaj, da se katera za tabo usede na klopco v parku…zanosi v trenutku:)

Zato pa velja, da bi se kondomi v štacunah morali prodajati na policah zraven plenic in otroške hrane – da imaš takojšen praktični prikaz, kaj te čaka, če jih ne boš uporabljal. :)[/quote]

Ampak, da uporabljaš kondom kot edino opcijo proti nezaželjeni nosečnosti…si orng predrzen:)). To je le preventiva proti prenosljivim boleznim. Če nočeš slišati zvoka ueeeee, je treba poseči po čem radikalnejšem:).[/quote]

celibat? 🙂

Ampak, da uporabljaš kondom kot edino opcijo proti nezaželjeni nosečnosti…si orng predrzen:)). To je le preventiva proti prenosljivim boleznim. Če nočeš slišati zvoka ueeeee, je treba poseči po čem radikalnejšem:).[/quote]

celibat? :)[/quote]

Vidim, da si zelo osveščen:))). Vprašaj svojega sina ali hčerko:))).

celibat? :)[/quote]

Vidim, da si zelo osveščen:))). Vprašaj svojega sina ali hčerko:))).[/quote]

Tebe sem vprašal 🙂 naj ti ne bo nerodno da z njo samo lulaš 🙂

Tebe sem vprašal 🙂 naj ti ne bo nerodno da z njo samo lulaš :)[/quote]

Moj odgovor bi te preveč šokiral, zato se obrni neposredno na mladež, ki ga imaš okoli sebe:). Pri teh letih ne moreš imeti vsega v glavi:).

A ti resno misliš, da ženske lulamo skozi vagino?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A ti resno misliš, da ženske lulamo skozi vagino?[/quote]

Ti tud najbrž ješ z žlico in ne z usti ..ane… 🙂

No no fantje in punce dejmo mal spoštovanja pokazat do bodočega očeta :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

OK, pošlji mu pozdrave v mojem imenu:))

OK, pošlji mu pozdrave v mojem imenu:))[/quote]

Kdo je, ve samo mamica 🙂

Madona pred monovci pa res ne moreš nič skriti :))

No sedaj se lahko bikini tolče po glavi, ker ni želela biti moja ljubica 🙂

A ti resno misliš, da ženske lulamo skozi vagino?[/quote]

Ti tud najbrž ješ z žlico in ne z usti ..ane… :)[/quote]
Ne, samo nekako si ne predstavljam, kakšen občutek bi bil, če bi me tip v uretro namesto v vagino nabijal.

Ne, samo nekako si ne predstavljam, kakšen občutek bi bil, če bi me tip v uretro namesto v vagino nabijal.[/quote]Glede na orodje ki se ponuja se ustrezno pripravi….. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, samo nekako si ne predstavljam, kakšen občutek bi bil, če bi me tip v uretro namesto v vagino nabijal.[/quote]

Preveč misliš in potem se ukvarjaš z nepomembnimi podrobnostmi. Život pa teče dalje 🙂

Če bi me katera želela poklicati sem na voljo 🙂

Kaj pa noseča ljubica? Seba….Seba, ti bi poflodral vse kar diha in ima utrip ter ne pobegne na prvo drevo:))

Kaj pa noseča ljubica? Seba….Seba, ti bi poflodral vse kar diha in ima utrip ter ne pobegne na prvo drevo:))[/quote]
Bolj se mi zdi, da je njegova roka natekla od preveč dr.kanja zdaj pa misli da je noseča 🙂

Hmm ja poet v teku svoje kariere sem spoznal, da se prvih par let ne splača biti preveč zvest sploh po ločitvi sem to spoznal.

Konec koncev tudi JFK in Clinton nista bila 🙂

Ne, samo nekako si ne predstavljam, kakšen občutek bi bil, če bi me tip v uretro namesto v vagino nabijal.[/quote]Glede na orodje ki se ponuja se ustrezno pripravi….. :))[/quote]
Evo, sem že par pripomočkov pripisala na shopping list. 🙂

Kaj pa noseča ljubica? Seba….Seba, ti bi poflodral vse kar diha in ima utrip ter ne pobegne na prvo drevo:))[/quote]

No ja poet vse kar diha in ne pobegne pa tudi ne :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close