Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fejst babnice na MON_u

Fejst babnice na MON_u

私は、「高トラフィック”の世話をする月 – しかし、秘密のしもべのように、NM-3Wのを理解しています。

それをletamoれ、彼は「たわごと」を果たしているが、我々は”飛ぶ”…
誰でも私は、このコンテストは愚かか嘘のどちらかである。

Odločil sem se, da boste odslej morali plačevati prevajalca …

Oh, nekaterim bi potem pripadale še dnevnice in topel obrok.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

spet ena, ki se gre korupcijo
dnevnice so samo dnevnice. pika
obrok in prevoz sta pa za prisotnost na delovnem mestu

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Odločil sem se, da ne plačam!!! 😛

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Odločil sem se, da ne plačam!!! :P[/quote]

Zelo pametna odločitev !

誰でも私は、このコンテストは愚かか嘘のどちらかである

prou, ti bod kar odločen …. še plačilo si zagotovi

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

prou, ti bod kar odločen …. še plačilo si zagotovi[/quote]

Jeg har ikke fagforeningene, men vi ville trolig betale en svært dårlig …

prou, ti bod kar odločen …. še plačilo si zagotovi[/quote]

Jeg har ikke fagforeningene, men vi ville trolig betale en svært dårlig …[/quote]
by The Gugl:
Nimam sindikate, vendar pa bi verjetno plačali zelo slabo

Jeg har ikke fagforeningene, men vi ville trolig betale en svært dårlig …[/quote]
by The Gugl:
Nimam sindikate, vendar pa bi verjetno plačali zelo slabo[/quote]

Bil si zelo blizu .
Pravilemn prevod se glasi : ” Nimam zvez, pa bi mi verjetno zelo slabo plačali …”

by The Gugl:
Nimam sindikate, vendar pa bi verjetno plačali zelo slabo[/quote]

Bil si zelo blizu .
Pravilemn prevod se glasi : ” Nimam zvez, pa bi mi verjetno zelo slabo plačali …”[/quote]

pač The Gugl ☺

Nimaš težav, ker nisi ženska. Pa še oči si zatiskaš pred resnico.

Pa dobro. A še nisi dojela, da človek uživa v tem, da lahko žali druge. Zakaj mu daješ fujter, da to počne še naprej, če bi rada da neha? Ti si tista, ki se njemu prilagaja, hkrati pa poskrbiš, da je forum zasvinjan in to te potem moti?! Z njim vred. Govorim za primer, če se spuščaš na njegov nivo, sicer je prav lušno s teboj debatirat. No, verjamem, da si želela v dobri veri preprečit, ampak na napačen način. Upam, da je to zdaj še kdo spoznal (na svoji koži).[/quote]

Zadeve preskakujem na vse mogoče načine že več mesecev. To ni od danes. In v zadnjem času sem skrajno sprevržene odgovore posredovala naprej moderatorjem, da ne bi imeli težav z iskanjem neprimernih vsebin. Ampak sem ugotovila, da nima smisla. Karkoli narediš v smeri, da bi bilo bolje, drugače, normalno, jih dobiš po buči s komentarjem, da si sam enak. Prav, sem vzela na znanje, ta tema je zame zaključena. Bom gledala stran.

Nimaš težav, ker nisi ženska. Pa še oči si zatiskaš pred resnico.[/quote]
Pred kakšno resnico pa ?

Nimaš težav, ker nisi ženska. Pa še oči si zatiskaš pred resnico.[/quote]
Pred kakšno resnico pa ?[/quote]

Da se NM-3w s svojimi žaljivkami spravlja nad ženske! Boš moral kaj ukrenit na tej zadevi! 🙂

Pred kakšno resnico pa ?[/quote]

Da se NM-3w s svojimi žaljivkami spravlja nad ženske! Boš moral kaj ukrenit na tej zadevi! :)[/quote]
Kaj pa misliš, da lahko jaz ukrenem ?
Primož je obveščen o dogajanjih in le on lahko blokira dostop.

Da se NM-3w s svojimi žaljivkami spravlja nad ženske! Boš moral kaj ukrenit na tej zadevi! :)[/quote]
Primož je obveščen o dogajanjih in le on lahko blokira dostop.[/quote]
@ robi… za tole temico imaš prijazno prošnjo, da jo brišeš od mene!!
Tako kot za vse temice, ki jih jaz odprem in gredo preko meje …. norm bele družbe!!

Tistole sprenevedanje zgoraj o brisanju temic ni nič. Tudi jaz podpišem peticijo o blokadi NM-ja če je potrebno. Šel je predaleč.

Tistole sprenevedanje zgoraj o brisanju temic ni nič. Tudi jaz podpišem peticijo o blokadi NM-ja če je potrebno. Šel je predaleč.[/quote]

Ta forum je kot naša država, skorumpiran do konca:))). Primož o tem ve že pol leta, pa do sedaj ni bilo nič. Njim je le en interes in to je čim večje število klikov, ker s tem privabljajo potencialne oglaševalce. Lahko se pohvalijo z visokim obiskom teh strani, pa čeprav pretežno od ene labilne osebe. Zdaj pa dost o tem pliiiz:).

To bi morali mi tebe prosit. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To bi morali mi tebe prosit. :)[/quote]

Izvoli…pejt na kolena:))).

Tistole sprenevedanje zgoraj o brisanju temic ni nič. Tudi jaz podpišem peticijo o blokadi NM-ja če je potrebno. Šel je predaleč.[/quote]

Ta forum je kot naša država, skorumpiran do konca:))). Primož o tem ve že pol leta, pa do sedaj ni bilo nič. Njim je le en interes in to je čim večje število klikov, ker s tem privabljajo potencialne oglaševalce. Lahko se pohvalijo z visokim obiskom teh strani, pa čeprav pretežno od ene labilne osebe. Zdaj pa dost o tem pliiiz:).[/quote]
in sedaj je edina težava v tem ,da se NM-3w bolje prodaja kot vidva? povečajta svoj vložek v samoreklamo pa se bo tudi vama izboljšala javna in nato še samopodoba kot njemu

Ta forum je kot naša država, skorumpiran do konca:))). Primož o tem ve že pol leta, pa do sedaj ni bilo nič. Njim je le en interes in to je čim večje število klikov, ker s tem privabljajo potencialne oglaševalce. Lahko se pohvalijo z visokim obiskom teh strani, pa čeprav pretežno od ene labilne osebe. Zdaj pa dost o tem pliiiz:).[/quote]
in sedaj je edina težava v tem ,da se NM-3w bolje prodaja kot vidva? povečajta svoj vložek v samoreklamo pa se bo tudi vama izboljšala javna in nato še samopodoba kot njemu[/quote]
Midva se ne prodajava 🙂

in sedaj je edina težava v tem ,da se NM-3w bolje prodaja kot vidva? povečajta svoj vložek v samoreklamo pa se bo tudi vama izboljšala javna in nato še samopodoba kot njemu[/quote]

Zdaj ko si ti nazaj, me ne skrbi več:). Povej nam še kaj lepega:).

Midva se ne prodajava :)[/quote]
vsakdo in vse kar je na trgu se prodaja, ne prodaja se otrok in doma

Zdaj ko si ti nazaj, me ne skrbi več:). Povej nam še kaj lepega:).[/quote]
lepo je biti normalen, ni pa preveč donosno, in zakaj bi tebe zdaj manj skrbelo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close