Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fehtam še tu :)

Fehtam še tu :)

Rabiš prevod?
Ne, nimam ga zaradi tebe. Če gre tebi po glavi fuk s psom, meni še na kraj pameti ne pade.
To je vse. Koliko se ti zdi logično, me pa ne zanima.[/quote]

ko bi bilo pri tebi samo vprašanje zanimanja za logiko bi se dalo s tabo še tipkati … ob tvojem popolnem pomanjkanju logike pa imava takle kot imava od tipkanja[/quote]

O logiki pa res ne mislim s tabo razpravljat, še manj pa tebi dokazovat ali imam sposobnosti logičnega mišljenja ali ne. Sem to že dokazala pred malce večjimi umi in legendami od tebe.

Niti nimam kakšne želje po tem, da bi se tipkala s tabo. Samo tvojih domišljijskih spisov na nivoju osnovnošolskega delinkventa se mi ne ljubi brat. In ne, nihče ti ne daje pravice, da o drugih pišeš, kar pišeš. Ima pa vsakdo pravico ukrepat v takšnem primeru. Tudi s pravnimi sredstvi.

Vsak dan sproti se pljuvate in psujete med seboj, potem pa ste ob nekem glasovanju za psa na lepem vsi mehki in prijazni !?!?

In veste kaj je moje mnenje – bom direkten in iskren – pes je grd .

:))))
Meni ta pasma sicer ne sede, je pa v zadnjem času zelo fancy če ga imaš:). Meni je kjut 1350.

Če mu rečeš : “Kuža sedi, potem bi moral sesti …”
To da je v zadnjem času karkoli ( pa četudi pasma psa ) ” fancy” , me pa sploh ne gane .

Nasploh imam zelo rad živali . Ampak če mi je sto ostalih psov lepših od predlaganega, potem se ne bom pretvarjal, da je lušten – če pa zame ni …

No, uporabila sem sleng…again:). Saj tukaj uporabljamo pogovorni jezik ali pač ne?:) Drugače bi izpadlo še bolj resno in skrajno napeto:). Situacije bi se ob izbiri knjižnega jezika le poslabšale, ker ljudje se še v svoji govorici ne razumejo, kaj šele v neki knjižni različici:).

Aja, pri psih smo…avtorica je predvsem izrazila željo po všečkanju kar tako, ker njej je to najlepši kuža na svetu:). Po moje mora biti grozno poslušati njegovo hropenje. Samo je res popularna pasma zadnjih let. Ne vem sicer zakaj, ker je zelo nedinamičen pes.

Jasno, da vem, kaj pomeni, če ti nekaj “ne sede” – ti pa takoj vse zares vzameš …

Če pa pes še hrope povrhu – rabi tablete za astmo, bronhitis, pasjo gripo itd … 100x hvala za takšno mrcino …

Jst sm resna, vedno in povsod:). Če človeka ne bi jemala resno, bi to pomenilo, da ga ne spoštujem:)).

Hropejo ja…po moje tudi smrčijo, prdijo al kaj jst vem:). Zadnjič je ena lepo povedala…psa imam zato, da se navadim na čas, ko bom imela moškega ob sebi:).

čas 00:00 … gremo spat

glasoval tudi danes

ko boš doumela kako s takšnimi bedarijami sediš v lasni luži in dreku — boš na poti na bolje ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hvala, za glasove in tudi smeh. Kake močne imate tu gor, da kar nasmejejo, tudi, če so žleht, so izvirne. Dobro, lih kregat se ni treba, samo klik, glas sem prosila.
In hvala za vse glasove in vsak glas posebej!!!

Meni ta vrsta psa kratkomalo ni všeč, ne po videzu, ne po karakterju, pa sem “pesjanar” od malih nog.
Samo moje videnje, ki ga nikomur ne vsiljujem!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Mojih dveh pasem itak ni. Si dobila moj glas.

ko boš doumela kako s takšnimi bedarijami sediš v lasni luži in dreku — boš na poti na bolje ☺[/quote]

Ko boš doumel, da mislim resno in da vse, kar nekdo skozla na netu niso samo neki bitki, ampak besede, ki imajo tudi določen pomen in efekt in da zanje nosi določeno odgovornost tudi njihov avtor, potem boš tudi ti na poti na bolje. Se pa bojim, da si v enosmerni ulici in boš težko zamenjal smer.

pa, saj ni treba da klikneš po svojem okusu … v tej temici gre samo za izpolnjevanje želje/prošnje prosjačke

meni je to bolj všeč kot pa izpolnjevanje nekih FDV anket ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

pa, saj ni treba da klikneš po svojem okusu … v tej temici gre samo za izpolnjevanje želje/prošnje prosjačke

meni je to bolj všeč kot pa izpolnjevanje nekih FDV anket ☺[/quote]

…hvala…kako ti vse preprosto razumeš…
Ja, želim sestri naredit še jaz malo veselja z njeno Luči 🙂
So pa meni bolj všeč kaki kosmatinci v obliki Shih-tzu.
Pač tu gre za glasove … sej ne piše, pravila glasovanja 🙂
Zaradi mene lahko oddate glas za najgršega psa…samo, da je to Lučka 😉
Lepo se imejte…imejte se radi! Vse je lahko tako preprosto….

ko bi bilo pri tebi samo vprašanje zanimanja za logiko bi se dalo s tabo še tipkati … ob tvojem popolnem pomanjkanju logike pa imava takle kot imava od tipkanja[/quote]

O logiki pa res ne mislim s tabo razpravljat, še manj pa tebi dokazovat ali imam sposobnosti logičnega mišljenja ali ne. Sem to že dokazala pred malce večjimi umi in legendami od tebe.

Niti nimam kakšne želje po tem, da bi se tipkala s tabo. Samo tvojih domišljijskih spisov na nivoju osnovnošolskega delinkventa se mi ne ljubi brat. In ne, nihče ti ne daje pravice, da o drugih pišeš, kar pišeš. Ima pa vsakdo pravico ukrepat v takšnem primeru. Tudi s pravnimi sredstvi.[/quote]
A to se ti namesto mene pričkaš?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne pljuvam in ne psujem, sem pa z veseljem dala glas na njeno željo. To je pa tudi vse. Brez filozofiranja in mehkobe. V mehko stanje me spravijo povsem druge zadeve. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bizarno, najbolj grd pseto ima največ glasov. Koledarja, ki bo imel tega grdega psa med fotografijami nikakor ne bi kupila.

Pravijo, da obstaja podobnost med psom in lastnikom:).

A veš da res. 🙂
V času, ko sem imela dalmatinca sem imela težave s hiperpigmentacijo. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

krula zagamana in ausšuš človeštva .. ne gre za to, kateri pes je tebi +/- … ampak za glasovanje v korist njegovega lastnika … zgnij še nocoj debilka

A veš da res. 🙂
V času, ko sem imela dalmatinca sem imela težave s hiperpigmentacijo. ;)[/quote]

ja sej … pi.zde pa ne nastavita ne psom ne vodnikom psov

crknta, da s prdenjem ne kvarita zraka psom

Komisija je izdrala te slike med ostalimi, te slike so že uvrščene za na koledar.
Slika z največ glasovi pa dobi naročnino na revijo. 🙂
Hvala za vsak glas!
Kar lepo ste pomagali, še malo, še malo.
LP

A veš da res. 🙂
V času, ko sem imela dalmatinca sem imela težave s hiperpigmentacijo. ;)[/quote]

crknta, da s prdenjem ne kvarita zraka psom[/quote]

Tebe pa že dolgo ni nihče pocartal, a?

crknta, da s prdenjem ne kvarita zraka psom[/quote]

Tebe pa že dolgo ni nihče pocartal, a?[/quote]Zdi se kot, da ga še pes ne povoha….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close