Fehtam še tu :)
Jaooo kaka sem, fehtam, fehtam, prosim za vaš glas pod sliko Francoskega buldoga.
Številka slike 1437
http://www.kuzek.si/koledar-2014-glasovanje/
Res hvala za vsak glas…da vidimo, če deluje med.over.net 🙂
Pozdravček
špilferderbarka zagamana u 3PM
tema je jasno opredeljena -> je prošnja za klik na točno določeno sliko
ne pa o tvojem okusu
gnoj babji, ki se ne znaš obnašati … serješ naokoli kot tvoj pes
ne pa o tvojem okusu
gnoj babji, ki se ne znaš obnašati … serješ naokoli kot tvoj pes[/quote]
Naj se pretvarjam, da drugih fotk ni?
ne pa o tvojem okusu
gnoj babji, ki se ne znaš obnašati … serješ naokoli kot tvoj pes[/quote]
Naj se pretvarjam, da drugih fotk ni?[/quote]
gnoj babji … ne gre za zbirko fotk ampak za prošnjo za klik na določeno sliko!!!
ti pa se obnašaš kot, bi svojemu psu odmaknila pi.zdo kuzle, ki jo hoče po.fu.kat in nastavila svojo… kvariš igro
Senza, vseeno hvala, te po eni strani razumem.
No za ostale, ki ste pripravljeni še direkten link
http://kuzek.mucek.si/index.php/calendar/voteboxk?id=203
No, in zato za nobenega nisem glasovala. Niti za Lučko. :)[/quote]
točno na take je mislila S. Makaročič s Slovenceljni … gnoj babji mora povedati, da ne dela!
pejt vsaj svojemu ščenetu prste v rit vtaknit, da ne boš tipkala zblojenosti
No, in zato za nobenega nisem glasovala. Niti za Lučko. :)[/quote]
točno na take je mislila S. Makaročič s Slovenceljni … gnoj babji mora povedati, da ne dela!
pejt vsaj svojemu ščenetu prste v rit vtaknit, da ne boš tipkala zblojenosti[/quote]
Ne, hvala. Si zasluži drugačen tretma od tebe.
pejt vsaj svojemu ščenetu prste v rit vtaknit, da ne boš tipkala zblojenosti[/quote]
Ne, hvala. Si zasluži drugačen tretma od tebe.[/quote]
če imaš psa zaradi mene ga takoj fentaj … si ne zaslužiš, da te v mojem imenu f.u.k.a
Ne, hvala. Si zasluži drugačen tretma od tebe.[/quote]
če imaš psa zaradi mene ga takoj fentaj … si ne zaslužiš, da te v mojem imenu f.u.k.a[/quote]
Uff, v mojem vesolju si ti zelo zelo oddaljena zvezda, tako da se v njem pravzaprav nič ne dogaja zaradi tebe. Vseh seksualnih fantazij pa tudi ni potrebno z mano deliti, veš?
če imaš psa zaradi mene ga takoj fentaj … si ne zaslužiš, da te v mojem imenu f.u.k.a[/quote]
Uff, v mojem vesolju si ti zelo zelo oddaljena zvezda, tako da se v njem pravzaprav nič ne dogaja zaradi tebe. Vseh seksualnih fantazij pa tudi ni potrebno z mano deliti, veš?[/quote]
pa logika ti tudi ne zdrži do naslednjega posta ☺
Uff, v mojem vesolju si ti zelo zelo oddaljena zvezda, tako da se v njem pravzaprav nič ne dogaja zaradi tebe. Vseh seksualnih fantazij pa tudi ni potrebno z mano deliti, veš?[/quote]
pa logika ti tudi ne zdrži do naslednjega posta ☺[/quote]
Rabiš prevod?
Ne, nimam ga zaradi tebe. Če gre tebi po glavi fuk s psom, meni še na kraj pameti ne pade.
To je vse. Koliko se ti zdi logično, me pa ne zanima.
pa logika ti tudi ne zdrži do naslednjega posta ☺[/quote]
Rabiš prevod?
Ne, nimam ga zaradi tebe. Če gre tebi po glavi fuk s psom, meni še na kraj pameti ne pade.
To je vse. Koliko se ti zdi logično, me pa ne zanima.[/quote]
ko bi bilo pri tebi samo vprašanje zanimanja za logiko bi se dalo s tabo še tipkati … ob tvojem popolnem pomanjkanju logike pa imava takle kot imava od tipkanja
Forum je zaprt za komentiranje.