Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fehtam še tu :)

Fehtam še tu :)

Jaooo kaka sem, fehtam, fehtam, prosim za vaš glas pod sliko Francoskega buldoga.
Številka slike 1437
http://www.kuzek.si/koledar-2014-glasovanje/

Res hvala za vsak glas…da vidimo, če deluje med.over.net 🙂

Pozdravček

hvala za vsak glas

glasoval ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hvala 🙂 si prijazen, če boš še jutri boš prijazen + prijazen
Sem vedela, da lahko računam nate

O kako lep kuža. Imaš moj glas 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

No ženski lobi izkažite se in glasujte :)))

a to samo 1x na dan lahko glasuje vsak IP … ali kako je to glasovanje

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Meni je ogromno drugih psov full bolj simpatičnih…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kristus odpusti ji saj ne ve kaj govori.

A tokrat pa nisi pomislil, da bi besedo pes zamenjal z besedo moški? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

špilferderbarka zagamana u 3PM
tema je jasno opredeljena -> je prošnja za klik na točno določeno sliko
ne pa o tvojem okusu
gnoj babji, ki se ne znaš obnašati … serješ naokoli kot tvoj pes

Vsi so luštni, moj glas pa je dobil francoski buldog naše prosjačke.

Upam, da še kaj pride na forum. Pa ne samo prosit. 🙂

ne pa o tvojem okusu
gnoj babji, ki se ne znaš obnašati … serješ naokoli kot tvoj pes[/quote]
Naj se pretvarjam, da drugih fotk ni?

Hvala…ej, ne morem verjet, ste dobri 🙂
Enkrat na dan se lahko glasuje, zato bom vesela, če boste ponovili jutri 🙂

Meni so vsi psi lepi. Samo škoda, da ne morem imeti vseh.

Hvala za vsak vaš glas za Lučko!
…naj se vam povrne

ne pa o tvojem okusu
gnoj babji, ki se ne znaš obnašati … serješ naokoli kot tvoj pes[/quote]
Naj se pretvarjam, da drugih fotk ni?[/quote]

gnoj babji … ne gre za zbirko fotk ampak za prošnjo za klik na določeno sliko!!!
ti pa se obnašaš kot, bi svojemu psu odmaknila pi.zdo kuzle, ki jo hoče po.fu.kat in nastavila svojo… kvariš igro

No, in zato za nobenega nisem glasovala. Niti za Lučko. 🙂

Senza, vseeno hvala, te po eni strani razumem.
No za ostale, ki ste pripravljeni še direkten link
http://kuzek.mucek.si/index.php/calendar/voteboxk?id=203

No, in zato za nobenega nisem glasovala. Niti za Lučko. :)[/quote]

točno na take je mislila S. Makaročič s Slovenceljni … gnoj babji mora povedati, da ne dela!
pejt vsaj svojemu ščenetu prste v rit vtaknit, da ne boš tipkala zblojenosti

No, in zato za nobenega nisem glasovala. Niti za Lučko. :)[/quote]

točno na take je mislila S. Makaročič s Slovenceljni … gnoj babji mora povedati, da ne dela!
pejt vsaj svojemu ščenetu prste v rit vtaknit, da ne boš tipkala zblojenosti[/quote]
Ne, hvala. Si zasluži drugačen tretma od tebe.

pejt vsaj svojemu ščenetu prste v rit vtaknit, da ne boš tipkala zblojenosti[/quote]
Ne, hvala. Si zasluži drugačen tretma od tebe.[/quote]

če imaš psa zaradi mene ga takoj fentaj … si ne zaslužiš, da te v mojem imenu f.u.k.a

Ne, hvala. Si zasluži drugačen tretma od tebe.[/quote]

če imaš psa zaradi mene ga takoj fentaj … si ne zaslužiš, da te v mojem imenu f.u.k.a[/quote]
Uff, v mojem vesolju si ti zelo zelo oddaljena zvezda, tako da se v njem pravzaprav nič ne dogaja zaradi tebe. Vseh seksualnih fantazij pa tudi ni potrebno z mano deliti, veš?

če imaš psa zaradi mene ga takoj fentaj … si ne zaslužiš, da te v mojem imenu f.u.k.a[/quote]
Uff, v mojem vesolju si ti zelo zelo oddaljena zvezda, tako da se v njem pravzaprav nič ne dogaja zaradi tebe. Vseh seksualnih fantazij pa tudi ni potrebno z mano deliti, veš?[/quote]

pa logika ti tudi ne zdrži do naslednjega posta ☺

Uff, v mojem vesolju si ti zelo zelo oddaljena zvezda, tako da se v njem pravzaprav nič ne dogaja zaradi tebe. Vseh seksualnih fantazij pa tudi ni potrebno z mano deliti, veš?[/quote]

pa logika ti tudi ne zdrži do naslednjega posta ☺[/quote]
Rabiš prevod?
Ne, nimam ga zaradi tebe. Če gre tebi po glavi fuk s psom, meni še na kraj pameti ne pade.
To je vse. Koliko se ti zdi logično, me pa ne zanima.

pa logika ti tudi ne zdrži do naslednjega posta ☺[/quote]
Rabiš prevod?
Ne, nimam ga zaradi tebe. Če gre tebi po glavi fuk s psom, meni še na kraj pameti ne pade.
To je vse. Koliko se ti zdi logično, me pa ne zanima.[/quote]

ko bi bilo pri tebi samo vprašanje zanimanja za logiko bi se dalo s tabo še tipkati … ob tvojem popolnem pomanjkanju logike pa imava takle kot imava od tipkanja

Evo še glas od mene za Lučko. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close