Najdi forum

FB pomoč…

Sem nova na FB, in imam eno vprašanje. Ljudje “sharajo” moje fotke (ne moje, ampak tiste, ki jih jaz objavim), vidim da imajo veliko lajkov, pri meni se pa ne pokažejo. Se da to nastavit,da če nekdo pri temu, ki je delil mojo fotko lajka, da se potem to pokaže tudi na original (moji) fotki?

ne. Ker tisti ljudje ubistvu lajkajo njihovo objavo ki vsebuje sliko, ne pa tvojo objavo.
Slika je lahko ista, ampak vsaka objava je unikatna, in kdor dobi lajk ga dobi, kdor pa ne, pa ne 🙂
Upam da razumes.

RAzumem:) Hvala za odgovor..

Ne postani odvisna od like-ov!

odvisna od lajkov haha ROFL

Imam FB že kar nekaj časa in še NOBENEGA lajka 🙁

Oh, a mislite da to zato ker imam lajkanje zaklenjeno?

Haha, ej, pa res ne vem, zakaj vam toliko pomenijo lajki. Se bolje počutite, ko vam nek skoraj tujec klikne na eno napol bolno objavo, ker ravno v tistem trenutku ni imel česa bolj pametnega početi? Kaj pa ko bi raje kaj napravili zase? V realnem življenju? Potem vam ne bo potrebno iskati potrditve pri neznancih, ker boste sami zase vedeli, da ste cool.

BMK za lajkanje in šeranje. jst sm na fejsu takrat, ko men to paše in objavim kar men paše. s tem al kdo kej polajka al deli, se pa res ne ukvarjam.

Joj,joj,…babe…kaj pa če bi se za trenutek brigale zase, in ne za moj RL…sem napisala, da ne gre za moj profil (ki ga sploh nimam), gre za predstavitev neke moje zadeve, ki mi veliko pomeni, in ja, me zanima komu je všeč…

Pod tvojo objavo bos videla oznako: deli z ostalimi. In ko kliknes nanjo, bos videla kdo deli, pa tudi koliko likeov imajo. To pa je vse.

Živjo,

drugače se pa “krajo fotk za lajkanje” da malce otežiti s kakšnim vodnim tiskom.

Picture Shark je zastonj in še kar dobro opravi svoje delo (poleg kakšnega PS-a).

Google/YouTube -> picture watermark

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close