Najdi forum

Fažana

Pozna kdo Fažano (pri Pulju). Vem, da bom v počitnice vključila ogled Pulja. Kaj mi še svetujete? Ima kdo kakšne izkušnje s tem krajem? Plaža? Urejenost?

pozdrav!

mi smo bili v Fažani, sicer pr enmu privat, v apartmaju..kaj pa vem..na plazi smo bli sam enkrat, je full blizu..je pa kamenje..do pule je kar nekaj casa voznje..mi smo se hodili kopat v medulin, skoda da nismo prej vedeli, da je tolk dalec..medulin ma pa pesceno plazo..

drugace pa fazana sama..kar odrocen kraj..vecinoma polno privat apartmajev..odvisno kaj isces

meni ni bilo vsec..prevec ljudi(domacinov), malo mestece, predalec do pule..kaj pa vem

Jaz letujem vsako leto v bližini – v Barbarigi.

Plaž v Fažani niti ne poznam kaj dosti, se kopamo na nam bližjih plažah.

Imaš pa dosti plaž v bližini; kamp Pineta…, proti Puli ali proti Peroju, lahko nadaljuješ še naprej proti Medulinu, če nimaš ravno malih otrok se splača kak dan NP Kamenjak ( je vstopnina 20HK na avto!) lahko pa seveda ostajaš v Fažani ali pa se z ladjico zapelješ na Brione.
In če plaže tam ugajajo kronanim glavam (Karolina Monaška prihaja vsako leto, pa Bernie Ecleston iz F1, pa še kup drugih znanih ljudi), verjetno niso slabe plaže :))
Pač odvisno, kako plažo in s koliko ljudmi si jo želiš….lahko si najdeš tudi samoten zalivček ali pa gnečo, kjer se hodi vse poprek.

Pa seveda ogled Pule (pa ne samo areno, pojdite še v arheološki muzej, pa letni kino pod areno… ), Vodnjana (cerkev z mumijami!), cerkvice Foške, Brionov (če bo odprto gledališče, se vam res splača iti na predstavo)…

PS:Do Pule ni tako daleč, kakih 10 km.

ALi pozna kdo kakšen privati apartma v Fažani, Peroju ali Barbarigi, ki bi se ga dalo najeti za poleti.
Lp, Mojca

Odvisno, kaj si želiš. Mi smo bili pred dvema letoma nastanjeni v privat app. (našli na netu). Nam je bilo všeč, saj smo za našo malčico želeli app.blizu plaže s kamenčki (taki zaobljeni), par metrov od obale in plaže je kar velik travnik z nekaj košatimi borovci in v glavnem smo bili v njihovi senci, saj so se vsi raje pražili na soncu (do morja smo pač šli tistih par korakov). Zadovolnji. Pula dovolj blizu za izlet in magari en oreng nakup pri ‘taboljšem sosedu’.

Natka, v katerem kraju točno ste bili.
Mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close