Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fat burnerji in L karnitinm, uporablja kdo?

fat burnerji in L karnitinm, uporablja kdo?

Ali fat burnerji res toliko doprinesejo k izgubi maščobe ali je to le pesek v oči? Uporabljate to, katere, koliko pospešijo izgubo teže? Kaj pa L karnitin? Me zanimajo vaša mnenja in morebitne izkušnje?

l karnitin ….nisem zaznal nobenega efekta….če že jemlješ to, probaj tistega z dodanim ekstraktom zelenega čaja. Od fatburnerjev sem probal dvakrat tako opevani ShredeXXX (THE nutrition)…….obakrat sem imel nenormalen občutek utrujenosti in obakrat se mi je teža še povečala. Prvič ko sem jemal, nisem kaj preveč pazil na prehrano, sem pa bil veliko fizično aktiven. Mislil sem da je bil tak efekt zaradi nepazljivosti pri prehrani, zato sem poizkusil čez dve leti še enkrat, tokrat bolj disciplinirano glede hrane…pa je bilo isto.

Moje mnenje je tako, da ce hoces shujsati, tega ne potrebujes.

Ce si pa profesionalna sportnica, potem imas sto drugih pripomockov za izgubljanje mascobe.

Ne, nisem probala, sem pa brez vsega tega shujsala zelo konkretno in drzim tezo.

Pred desetletjem sem kupila fat Burner. Postalo mi je slabo, močno zvišan srčni utrip. Zadevo sem po drugi uporabi vrgla v smeti, pa ni bilo poceni.

Vsem zgornjim komentatorjem se zahvaljujem za vaše zapise.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close