Najdi forum

Fasada

Lep pozdrav;

Stara sem 22 let, imam mešano kožo, rada bi da mi svetujete puder oz. tonirano kremo. (nimam rada svetleče se kože)
Ko pridem v drogarije, imjao toliko vsega, da se mi kr zrola.

Hvala.

Lepe jesenske dni

Pozdravljena!

Svetujem vam, da uporabite tekoči puder, namenjen mešanemu oz. mastnemu tipu kože.

Ne vem sicer kaj ste do sedaj uporabljala. Prosila bi vas, da mi napišete kater puder ste do sedaj uporablja.

Tonirane kreme so načeloma veliko bolj vlažilne, zato jih odsvetujem za mešan in masten tip kože.

Tekočo podlago ( tekoči puder ) fiksirajte z pudrom v kamnu. Ta preprečuje prezgodnje svetenje kože in tekočo podlago tudi fiksira.

Lp Nada

Hvala za odgovor.
Uporabljala sem le korektor v sticku in tonirano kremo od Nivea Visage, pred tem pa tonirano kremo od Ellen Betrix.

Mi prosim lahko svetujete še ustrezno dnevno kremo?

V drogarijah se res ne znajdem, preveč vsega je, tako da vedno odidem praznih rok, misleč se ” bom drugič, danes se mi ne ljubi”, prodajalkam ne zaupam.

Najlepša hvala.

Živjo!

Glede pudra, osebno uporabljam IsaDorin puder Sheer to Cover. Je vlažilna, nemastna tekoča podlaga brez olja.
Puder lahko nanašate v plasteh, kar pomeni: če želite lahek, dnevni make-up nanesete le eno plast pudra na obraz. Če želite bolj prekrivajočo podlago nanesete več plasti pudra.

Tekoča podlaga ne vsebuje dišav in je dermatološko testirana, ter primerna za občutljivo kožo.

Ko izbirate med tekočimi podlagami pazite na to, da je podlaga namenjena za vaš tip kože. Po navadi je na deklaraciji pudra navedeno za kakšen tip kože je puder primeren.

Kar se tiče nege vam svetujem, da uporabite vlažilne kreme, ki so teksturno manj kremozne. Po navadi so to emulzije, ki vsebujejo predvsem vlago in so brez maščob.

Na trgu je kar nekaj emulzij.

Prosim, da mi napišete kaj uporabljate za nego kože in proizvajalce.

Lp Nada

Uporabljam samo hidratantni čistilno mleko Nivea visage z aloe vero in kamilico,kamilični tonik od Afrodite po obrazu se včasih namažem z Nivea soft kremo, mozolje prekrivam s korektorjem v stiku od Clear, maskaro Manhattan, Labello.
To je vse moje premoženje!:))

Do sedaj nisem imela problemov s kožo in se ji tudi nisem posvečala, sedaj je menda že čas, da naredim nekaj.

Imam temno modre izrazite oči, nosim očala brez okvirja (športna) diaptrije -1.5. S svinčnikom jih zgoraj obrobim z belo barvico, potem na vrh še z svetlo modro, in spodaj samo z svetlo modro.

Lase imam do ramen, 3 barv;rjavo, blond, karamela barve (prameni).
Mi lahko svetujete kako naličiti, osenčiti oko?

Podlaga za puder je dnevna krema, koliko časa prej jo nanesemo?

ga. Nada hvala , ker najdete čas zame- za nas.

LP

KAKO

Zivjo!

Žal pogosto zamujam z odgovori ravno zaradi pomanjkanja časa. Zato se opravičujem vsem, ki jim še nisem odgovorila ali pa so odgovori pozni.

Svetujem vam ,da zjutraj in zvečer uporabite kremo za obraz. Glede na tip kože vam svetuem hidratantno kremo, ki koži daje vlago, vendar ne masti.

Tudi Nivea ima posebno linijo, namenjeno mešanemu tipu kože. Glede nato, da se linije med seboj dopolnjujejo vam svetujem, da izberete tako mleko, tonik in kremo iz iste linije. Tako bo nega veliko bolj učinkovita.

Namesto mleka lahko uporabite tud gel za umivanje obraza.

Vsaj enkrat tedensko si naredite masko za obraz. Lahko uporabite masko za enkratno uporabo. Glede na mešan tip kože vam svetuejm, da uporabite kumarično masko, ki obraz osveži. Enkrat na mesec si naredite peelig na obrazu. S peelingom odstranimi odmrle celice, tako koža lažje ” diha” in absorbira hranljive snovi, ki se nahajajo v kremi.

Glede pudra sem vam že napisala…še vedno vam svetuejm, da testirate IsaDorin puder Sheer to Cover. V primeru, da se vaša koža po nanosu tekoče podlage sveti vam svetuejm, da uporabite puder v kamnu s katerim fiksirate tekočo podlago.

Glede nato, da imate modre oči vam svetujem, da uporabite senčila, ki so kontrasten barve kot vaše oči. Uporabite pastelne barvne odtenke, rjave, opečnate, marelične, zlate…

Za začetek uporabite dva različna odtenka senčil in sicer: na zunanje kote veke si nanesite temnejše senčilo za veke, proti notranjosti pa svetlejše senčlo. Npr.: temno rajvo senčilo na zunanje kote veke, proti notranjosti veke pa nanašate svetlejše odtenke. Pazite nato, da je prehod na veki zabrisan in ni ostrih linij. Kljub temu, da si kupite samo dva barvna odtenka senčil, lahko iz teh dveh barv naredite več različnih kombinacij senčil. Obe barvi lahko tudi zmešate na roki in tako dobite še eno barvno kombinacijo.

Glede nato, da nosite očala vam svetujem, da oko obrobite z belim svinčnikom…..izogibajte se črnega svinčnika. Očala vam oko optično zmanjšajo, prav tako tudi črn svinčnik.

Na predel tik pod obrvmi nanesite svetlo senčilo. Svetlo senčilo vam optično poveča oko.

V primeru, da oči poudarite vam svetujem, da na ustice nanesete samo gloss.

Upam, da ste razumela kar sem vam napisla. :)) Če ne, mi sporočite….

Lp Nada

Če je to vprašanje kako smo…. sem odlično, hvala. Pač petek :))))

LP Nada

Kupila sem puder od IsaDore.
Mi lahko poveste katero kremo za obraz naj kupim prav tako od IsaDore? (kako naj vem, da je krema hidratantna , daje vlago in ne masti?)

Hvala.

LP

Pozdravljena!

Kater puder ste kupila? Sheer to Cover, Velvet Touch…

Zanimivo vprašanje glede hidratantne kreme :))

Razliko med kremozno kremo in vlažilno lahko čutite že na otip. Kremozna je krema je teksturno veliko bolj bogata. Že ob nanosu na roko lahko opazite, da se počasneje vpija v kožo-je bolj mastna, medtem, ko se hidratantna kram takoj vpije v kožo. Po nanosu hidratantne kreme je koža gladka, občutek “svilne” kože.

Pošljite mi svoj naslov: če želite vam lahko pošljem vzorce IsaDorine hidratantne kreme.

LP Nada

Zivjo!

Pošljem vzorce po pošti. Sem prejela vaše podatke.

Lp Nada

“Našminkarila” sm se tako, kot ste napisali in res lepo pride, moji psi si mi kr mežikali. :)))

Zanima me samo še to, to kremo od IsaDore nanesem tudi pred pudrom (najprej kremo nato puder)?

Hvala

LP

Paca!

Kaj to pomeni, a je uspel make-up ali ne ? ::)))

Kremo, ki vam jo bom poslala nanesite pred nanosom pudra.

Lp Nada

Lepo lepo je.

Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close