Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Farmacevtka mi je ponudila kremo za ženske, čeprav sem moški!!

Farmacevtka mi je ponudila kremo za ženske, čeprav sem moški!!

Imam vnetje tam spodaj (balanitis) in ji to tudi povem ter vprašam, kaj svetuje. Ona mi da neko kremo, na kateri je pa pisalo, verjeli ali ne, da je za VAGINALNO uporabo!! Jaz sem jo vprašal, če se norca dela iz mene?! Sem samo šel ven!!

A bo treba v lekarni kazati mednožje, da bodo farmacevti vedeli, katerega spola smo?!!!

Ne, nisi rabil kazati tvojega pimpeka lekarnarici, saj te je samo pogledala in je takoj vedela, da si ena navadna pičkica, ki ne zna vzdrževati higiene. Kot si verjetno že sam prišel do tega, da je treba umivati tvojega smokija, ja res smokija, da se ti ne bo treba sramotiti pri lekarnarci, saj je takoj vedela , da ti higiena ni najbolj pri srcu. Če nimaš tekoče vode u bajti , se pa pojdi umit na potok, lahko pa greš tudi na britof, imajo skoraj povsod pipe.

Logično razmišljati ne znaš. Vljudnosti tudi ne poznaš.

In iz kerega znanja si potegnil glivično bolezen? Dala ti je nekaj za glivice. Al ti je dala svečke za vaginalno? ?☺️☺️☺️ Sicer pa, če imaš babnco, bo zanjo tudi priporoćljiva maža. Ob takšnih stvareh, je potrebno zdravljenje za oba. Pojdi k osebnemu, andrologu, dermavetenerologu, da ti dajo ustrezno zdravilo in da vnetij ne boš prenašal. In da ne boš bentil po lekarnah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close