Fantu na noben način ne pride
samo zato ker ti ne razumeš vzroka, še ne pomeni, da jo zajebava u glavo.
Pa vzdržite se obsojanja in prehitrega sklepanja. Razmerja se ne furajo na ultimatih in ne peljejo se stvari na nož.
ManjaP, dobila si veliko odgovorov v kratkem času, preden se česarkoli lotiš, jih lepo prespi. Ne reagiraj na 1. žogo.[/quote]
Bom še počakala s kako akcijo, rabiva pač več časa za vse skupaj… Če pa res nekaj časa (pa ne vem zdaj, koliko je to) ne bo spremembe pri njegovi spodnji glavi, bom pa kaj rekla.
Tvoje mnenje ne šteje nič…dober izbor ali morda izbirek – to sama presodi. Ko smo že ravno pri neizlivih ipd Taoisti imajo filozofijo/znanje, da moški naj ne bi izbrizgal semena (je pa spolno aktiven), ker s tem zaključkom odda precejšen del svoje energije oz če ostaja “poln”, da s tem krepi svojo moč in zdravje. Ker nisem tip, ne morem povedati če je kaj na tem ali je to spet ena od n bedarij, ki se masovno prodaja po svetu; morda tvoj fant “trenira” kakšno takšno zadevo….vprašaj ga :))))[/quote]
jst priznam da meditiram. ne me tepst, prosm![/quote]
Ali meditiraš, ker te je že kdo pretepel? Ali z meditacijo preganjaš/ugašaš želje/potrebe po tem, da bi katera pretepla, hm 🙂 ?
Ali meditiraš, ker te je že kdo pretepel? Ali z meditacijo preganjaš/ugašaš želje/potrebe po tem, da bi katera pretepla, hm 🙂 ?[/quote]
eh, šparam kvantne delce za večje stvari :))[/quote]
Kaj pa bi lahko bila večja stvar od potencialne oploditve otroka? Šparanje ni prepovedano, ne vem pa če je vedno vredno 🙂
samo zato ker ti ne razumeš vzroka, še ne pomeni, da jo zajebava u glavo.
Pa vzdržite se obsojanja in prehitrega sklepanja. Razmerja se ne furajo na ultimatih in ne peljejo se stvari na nož.
ManjaP, dobila si veliko odgovorov v kratkem času, preden se česarkoli lotiš, jih lepo prespi. Ne reagiraj na 1. žogo.[/quote]
Bom še počakala s kako akcijo, rabiva pač več časa za vse skupaj… Če pa res nekaj časa (pa ne vem zdaj, koliko je to) ne bo spremembe pri njegovi spodnji glavi, bom pa kaj rekla.[/quote]
talk to the dick, cause the face aint listening :))
Manja, mogoče boš odgovor našla na forumu ED – Želiva si spolnosti.
Tukaj je ena podobna tema (in v njej moderator omeni še neko drugo temo), lahko pa tudi sama seveda postaviš svoje vprašanje:
Moj sedanji tut meditira.In jaz tut. na zacetku sva imela tezave ker ko je njemu prslo mu je ful energije vzel. to se baje interpretira tako da sem jaz na visjem nivoju z energijo in da sem mu jo popila in svojo energiji nahranla (kao enenegijski vampirji)..potem s eje p zadeva zbalansirala 🙂
vendar tle zihr to ni problem..
Problem nikoli ni le v eni glavi. Problem imata oba.
Večji del tega problema pa je v tvoji glavi, ne v njegovi.
Deluješ mi, kot malo razvajena….Da moraš dobiti tisto, za kar meniš, da je prav. Če ne dobiš, začneš trmariti in postaneš vsiljiva, ker ni po tvojem. Zato je on na nek način tebi kompatibilen, saj je bolj umirjen in meni, da se mora podrediti in tebi ugoditi, ki mu deluješ kot neka mama.
Že večkrat ti je res popustil, seveda pa ne more preko sebe. Ne more odstraniti svojega notranjega občutka, da nekaj počne le zaradi tebe oz. zaradi občutka, da boš ti zadovoljna.
Namesto svojih sebičnih želja, raje postavi na prvo mesto razumevanje. Za spremembo bodi pripravljena sprejeti tudi drugačna dejstva, kot le tista, za katera sama meniš, da so pravilna.
Mogoče se ti bo potem kdo odprl, ti zaupal in zadevo boš videla v čisto drugačni luči, kot jo vidiš sedaj.
Problem nikoli ni le v eni glavi. Problem imata oba.
Večji del tega problema pa je v tvoji glavi, ne v njegovi.
Deluješ mi, kot malo razvajena….Da moraš dobiti tisto, za kar meniš, da je prav. Če ne dobiš, začneš trmariti in postaneš vsiljiva, ker ni po tvojem. Zato je on na nek način tebi kompatibilen, saj je bolj umirjen in meni, da se mora podrediti in tebi ugoditi, ki mu deluješ kot neka mama.
Že večkrat ti je res popustil, seveda pa ne more preko sebe. Ne more odstraniti svojega notranjega občutka, da nekaj počne le zaradi tebe oz. zaradi občutka, da boš ti zadovoljna.
Namesto svojih sebičnih želja, raje postavi na prvo mesto razumevanje. Za spremembo bodi pripravljena sprejeti tudi drugačna dejstva, kot le tista, za katera sama meniš, da so pravilna.
Mogoče se ti bo potem kdo odprl, ti zaupal in zadevo boš videla v čisto drugačni luči, kot jo vidiš sedaj.[/quote]
Fant ima probleme, ne ona! In on je tisti, ki se ne more sprostiti in se čustveno predati (zakaj? ker ji morda ne zaupa, ker je morda nima dovolj rad, ker ima težave….) razumevajoči in potrpežljivi ženski.
In kaj pomeni “bolj umirjena”????, da bi morala biti v spolnosti zadrta in samo sprejemljiva, pasivna? Ogenj in strast je nekaj pozitivnega. Ti se tudi malo počutiš ogroženega pred žensko seksualnostjo! 🙂
Če ona ne bi imela problema, ta tema sploh obstajala ne bi.
Sem napisal, da imata oba težave, saj ona meni, da se mora fant podrejati, fant pa meni, da se mora on podrejati.
A ti Matjažko, pa se lahko pred vsako predaš in se sprostiš, pa čeprav imaš občutek, da te nekdo sili v to ?[/quote]
Če sta 2, sta skupnost dveh ljudi – to vemo. Probleme pa ima samo on, ki vplivajo na njuno zvezo.
V kaj ga sili? Če ima po pol leta še vedno enake težave, je na njem, da nekaj ukrene.
V vsakem primeru imata problem oba (tudi če ga je prinesel le eden), ker človeški odnos je vedno odvisen od obeh, v kolikor ga želita obdržati na nekem nivoju in ko enemu nekaj ne gre, se to odrazi pri drugem. Ob takih situacijah se tudi vidi, koliko so vezi med njima močne al pa kolikšne so želje po sprejemanju drugega.
Se strinjam Marko, a kljub temu zanikanje težav na eni strani ne prispeva k boljšemu odnosu in sprejemanju drugega. Torej bosta morala oba delati na premikih, da prideta skupaj… 🙂
Preberi si njene komentarje.
Silila ga je v spolne odnose, pa čeprav si jih sam ni želel, a je vseeno popustil. Verjetno si jih še zdaj resnično ne želi.
Naj zbere pogum in se neha podrejati.
Pove kaj ga muči, pa čeprav je v ozadju veliko potlačene jeze.
Pozabljaš pa na to, da ima tudi ona težave.[/quote]
Siljenje je, če si želi spolnih odnosov po 4 mesecih!? Naj čaka 5 let, da se bo bimbo zmigal? 🙂
Tu nekaj s fantom ni v redu, če si ne želi spolnosti – in jasno, da potem zablokira, ker se čustveno ne (z)more predajati, ker je verjetno v resnici nima (dovolj) rad.
Če zamenja moškega, bo on imel še naprej problem, ona pa ne več :)))[/quote]
Kako pa to veš ? 🙂
Ponavadi se problemi ponavljajo, dokler ne razrešimo pri sebi določenega vzorca.
Isto lahko rečemo za njega..Tudi on bi lahko zamenjal žensko, pa ne bi imel več problema, če bi lahko ob njej bil bolj sproščen. 🙂
Včasih se vmes ‘zgodi’ tudi ‘imeti rad’ … in potem ni vse tako preprosto. 🙂
A se samo men zdi, da trmariš iz inata? Ta fant je imel že prej težave, o spolnosti se noče pogovarjat, libido ima očitno majhen, za nameček pa je prepričan, da nima problema. pri 20-ih se ti še ljubi ukvarjat s takimi ljudmi in vztrajat v tem, pri 30+ pa nikakor.[/quote]
Saj se ne ukvarjam jaz z njim. 🙂
Če ga zamenja, tudi odnosa ni več. Mogoče bo pa potem žalostna in v dvomih, če je ravnala prav. Težava se pa lahko spet pojavi, pokaže ponovno z drugim, ko bo ta “spet prinesel” kak problem. Vedno so neke ovire, nikoli ne gre vse kot po maslu. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.