Fantu na noben način ne pride
Jaz sem ljubosumna, precej. On nič. Jaz si želim njega, ampak on si mene očitno ne? Rad me ima, to mi pokaže, pove. Je pa pasiven. Večinoma je vse na mojo pobudo. Najbrž se mu zdi v redu, da ima nekoga. Da bi bil bolj normalen v družbi, to bi bilo lahko to. Ne vem, če si resnično želi mene oz. ali si želi samo zveze. A naj kar direkt vprašam?[/quote]
Vprašaj ga, ko bosta oba sproščena, torej ne na silo. Ni rečeno, da si te ne želi. Morda ni navajen biti v zvezi in ima “začetniško tremo”. Nekateri ljudje so rojeni za zveze, drugi pa se lovijo in so štorasti. Ljubosumja pa ne kažejo vsi na enak način. Nekateri zmerjajo in loputajo z vrati, drugi se umaknejo in kuhajo mulo. :))
Jaz sem ljubosumna, precej. On nič. Jaz si želim njega, ampak on si mene očitno ne? Rad me ima, to mi pokaže, pove. Je pa pasiven. Večinoma je vse na mojo pobudo. Najbrž se mu zdi v redu, da ima nekoga. Da bi bil bolj normalen v družbi, to bi bilo lahko to. Ne vem, če si resnično želi mene oz. ali si želi samo zveze. A naj kar direkt vprašam?[/quote][/quote]
Vprašaj ga, ko bosta oba sproščena, torej ne na silo. Ni rečeno, da si te ne želi. Morda ni navajen biti v zvezi in ima “začetniško tremo”. Nekateri ljudje so rojeni za zveze, drugi pa se lovijo in so štorasti. Ljubosumja pa ne kažejo vsi na enak način. Nekateri zmerjajo in loputajo z vrati, drugi se umaknejo in kuhajo mulo. :))[/quote
Vprašala bom 😉 morda pač ni navajen biti v zvezi, ker sva oba najverjetneje drug drugemu prva resna zveza, pa se še loviva 😉 še počakat pa se sprostit?
Ne moreš kar tako vzeti to stanje kot črno-belo. Naženi ga k zdravniku, meni to stanje ne deluje povsem zdravo, obravnava lahko pokaže, če si res ti deloma kriva ali ima on le motnje, ki nimajo popolnoma nobene veze s tabo. Pri svojih odgovorih izhajam iz sebe, kar prebereš v knjigah o nasvetih za ženske ipd sranju lahko vodi v usodno zmoto, tega pa verjetno nočeš – ali iščeš izgovor/razlog, da bi šla z njim (iz nam nepoznanih razlogov) narazen?
Jaz pa mislim da ne glede na vse onadva pac nista tipa cloveka ki bi lahko bila kompatibilna. on prevec flegma, ona kolerik ki more vse imeti prav,pod kontrolo,trmasta. kmalu jo bo zacel dolgocasiti 🙂
Fajn bi blo da bi mu vsaj pomagala it cez to,bit potrpezljiva, razumevajoca, da on odpravi to motnjo. je pa res bz se matrat ce ni ucinka, ona je pa nepotrpezljiva. Bols da gre vsak svojo pot in bo on se raje ‘zdravil’ na eni punci ki ga bo imela res brezpogojno rada. se mi zdi da tale Manja cist prevec sprasuje, isce izgovor da bi ji res en rekel ne, nisi mu privlacna, distanciraj se!
je pa to zgolj le moje mnenje!
Psihična manifestacija skozi spolnost, ki pomeni, da se ni sposoben pre(dajati), se odprti in deliti čustev s tabo in skozi tebe. Z orgazmom, če gledamo simbolistično, skozi “substanco” podari del sebe tebi. Tega on (nezavedno) noče, ampak “zadrži v sebi”. Zakaj si ni želel spolnosti? Te ima ta moški zares rad? In če na začetku že spolnost šepa, čeprav si pokazala veliko razumevanja in potrpljenja, pa se nič ne premakne ( njegovi glavi), zveza po moje ne obeta v prihodnje kaj dobrega, saj ti čustveno ni sposoben dajati ničesar, zato tudi na spolni ravni zataji.Nazven je hladen, ravnodušen in odmakjen, a ne?
Psihična manifestacija skozi spolnost, ki pomeni, da se ni sposoben pre(dajati), se odprti in deliti čustev s tabo in skozi tebe. Z orgazmom, če gledamo simbolistično, skozi “substanco” podari del sebe tebi. Tega on (nezavedno) noče, ampak “zadrži v sebi”. Zakaj si ni želel spolnosti? Te ima ta moški zares rad? In če na začetku že spolnost šepa, čeprav si pokazala veliko razumevanja in potrpljenja, pa se nič ne premakne ( njegovi glavi), zveza po moje ne obeta v prihodnje kaj dobrega, saj ti čustveno ni sposoben dajati ničesar, zato tudi na spolni ravni zataji.Nazven je hladen, ravnodušen in odmakjen, a ne?[/quote]
Jaz sem jo že zgoraj opozorila, da se ona preveč trudi okoli njega. Ona je bila iniciatorica njune zveze in se trudi okoli njega že od vsega začetka. Ženska mora moškemu “pustiti”, da se tudi on potrudi okoli nje, sicer se bo svoje pasivnosti navadil.
Psihična manifestacija skozi spolnost, ki pomeni, da se ni sposoben pre(dajati), se odprti in deliti čustev s tabo in skozi tebe. Z orgazmom, če gledamo simbolistično, skozi “substanco” podari del sebe tebi. Tega on (nezavedno) noče, ampak “zadrži v sebi”. Zakaj si ni želel spolnosti? Te ima ta moški zares rad? In če na začetku že spolnost šepa, čeprav si pokazala veliko razumevanja in potrpljenja, pa se nič ne premakne ( njegovi glavi), zveza po moje ne obeta v prihodnje kaj dobrega, saj ti čustveno ni sposoben dajati ničesar, zato tudi na spolni ravni zataji.Nazven je hladen, ravnodušen in odmakjen, a ne?[/quote]
Ni hladen in ravnodušen, ne bi rekla. Pa saj sva skupaj, imava skupne hobije, izlete, želje, spolnost res še šepa, ampak bo bolje, upam da. Bom še izkazovala razumevanje. Ne morem ga kar pustit zato. Res pa je, da če me bo ta problem še moril, bo treba tudi o tem razmislit, ker večno se pač ne more šlepat na to, da mu je tudi tako v redu, da njemu pač ne pride 😉
Jaz sem skorpijon, pa se ne najdem v tem opisu, sploh glede strasti smo znani po temu da je cisto drugace kot ti navajas.
poznam pa ene skorpijone ki so res lahko od drugih kot noc in dan, hladni, tihi, pasivni.
Mam prevec rada lajf, ti pa vidim da si tut bolj vrocekrvna tko da tud ce se to postima ne bo nikol ostalo v zvezi stimal..
Manja, ker nimaš uporabniškega nicka, moram še tole dodati preden grem ven – mogoče si za odtenek preveč temperamentna, trmasta, odločna do njega. Poskusi spremeniti taktiko, da omiliš svoje obnašanje, bodi bolj ženstvena, topla, sladka…taka muckasta. Saj veš, kaj mislim. Po eni strani ga morda privlači tvoj temperament, po drugi strani pa se ga boji. :)) Če se imata rada, bosta morala najti pravo ravnotežje v zvezi, ker imata pač različna temperamenta.
Fajn za prijatelja… In da mu je tako v redu, je larifari, zanikanje in odrivanje dejanskih težav, s katerimi se noče spoprijeti, ki so dejansko čustvene narave in se kažejo v spolnosti. Po moje te nima dovolj rad in se ni sposoben prepuščati, če z drugimi ženskami ni imel teh težav.
Imam ga rada, ampak ne vem če ravno brezpogojno? mislim to je kar močna beseda. Pač nama par stvari v zvezi še ne štima, ampak jaz bom pač še vztrajala z njim… Meni je pač razumljivo, da se sprašujem ali je kaj z mano narobe, sem njemu neprivlačna in ima zato težave.[/quote]
Zakaj bi bil s teboj in vztrajal s teboj ce mu nisi privlacna? Sej noben fant ni z neko punco v zvezi zaradi usmiljenja ali pac zato ker na ‘trgu’ ni nic boljsega..?
Dobro napisano. lahko da je v zvezi zato, da zakrije svoj problem, ker se morda zaradi ED počuti manj moškega, manj dedca, nesposobnega. Povsem možno pa da gre za drugačno osebo, kot imaš mnenje o njem, in samo drugače funkcionira. Ampak si tako zelo vpiknjena v ta svoj strah in nesigurnost, da njega sploh ne vidiš. Ta vajin problem neseksa je zasenčil vse ostalo, imam občutek.
Fajn za prijatelja… In da mu je tako v redu, je larifari, zanikanje in odrivanje dejanskih težav, s katerimi se noče spoprijeti, ki so dejansko čustvene narave in se kažejo v spolnosti. Po moje te nima dovolj rad in se ni sposoben prepuščati, če z drugimi ženskami ni imel teh težav.[/quote]
Tega ne vem, kako je bilo z drugimi ženskami, ker o tem ne govori.
Kar se tiče prijateljstva in zveze, misliš da bi mi to naredil? saj mu nisem pištole držala k glavi in ga silila v zvezo. če je ne bi želel, bi lahko še vedno ostala prijatelja, kot sva bila do sedaj.
Očitno ima neke čustvene težave, ki se kažejo ja v spolnosti. Zdej kako naj to rešiva, pa jaz priznam da ne vem 😉
Forum je zaprt za komentiranje.