Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fantu na noben način ne pride

Fantu na noben način ne pride

Težko mu boš pomagala, če ti ne bo zaupal svojih strahov in zadržkov. Možno je, da se bo sčasoma odprl in povedal kaj ga muči.
Možno, da ima kakšne predsodke, da ga je sram….
Kako pa imata urejeno glede zaščite ?

Ja sej možno je, da je problem samo v tem, da ni še dovolj sproščen, moram vztrajat in mu dajat dober občutek. Čeprav je res težko, ker se meni pač to zdi nenavadno, nepredstavljivo, ne vem sicer zakaj mi je zdaj to tako pomembno ta trenutek, ampak pač šla sem malo razmišljat in pač ko vidiš, da nekomu v 4 mesecih niti enkrat ne pride na noben način, te to rahlo vrže v alarm.

Sicer pa uporabljava kondome, jaz sem že šla po tabletke, ampak jih še ne jemljem, ker moram še kak teden počakat. Sicer njemu ne pride niti oralno niti z roko, pa takrat nima kondoma gor. tako da ne vem, kje je problem drugje, kot v njegovi glavi,

Lahko se vedno vprašaš, kako bi bilo tebi, če bi ti imela težave z doživljanjem orgazma in kako bi se počutila, če bi tvojega fanta zadel alarm, v smislu, da bi začel razmišljati o pobegu, umiku. Vprašanje je le, ali lahko iz tega črpaš motivacijo in potrpljenje za naprej. Je pa res, da si bo tudi on moral želeti sodelovati, da bo prišlo do kake pozitivne spremembe. Ni odvisno samo od tebe, tako je vedno v odnosih in to bi naj bil čar tega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako na noben način ? Ko je sam s sabo, tudi ne ?
Kaj pa, ko se sam ukvarja s sabo, pa ti le gledaš ?

Pa ko ga ti zadovoljuješ….Zakaj nehata prej oz. zakaj nehata, pa čeprav mu ne pride ?

Marko, dober point, če se vprašam, kako bi bilo meni, predvidevam, da ne ravno prijetno, če bi me partner tako ”napadal” oz. stalno nekaj spraševal v tej smeri, še manj bi bila sproščena… Sej pravim, včasih znam biti prav težka, kar se tega tiče. Moram se ”skulirat”, sprostit v tej smeri, uživat, pokazat veselje, ne pa stalno vrtat za novimi in novimi problemi in iz njih delat osebne projekte, kako jih rešiti takoj in ta trenutek.

Sej ko mi to postane jasno, potem je v redu 😉 Vztrajnost se izplača ponavadi, upam da se bo tudi v mojem primeru in upam, da bo tudi fantu do tega, da se to reši, sčasoma…

Kaj pa recimo, če me moti še to, da se on sam od sebe nekak nikoli ne spomni name? v smislu, da bi poklical (ne govori rad po telefonu), da bi poslal kak sms? pri nama očitno šepa ta odnos tudi, pa potem potegne vse za sabo. Včasih se pač tudi ene 5 dni ne vidiva, vmes dobim 1 sms, to je to…

Robi, jst ga še nisem vidla da bi se sam zadovoljeval, o tem niti ne govori, tako da ne vem, če njemu takrat pride.

Ja to lahko traja dolgo časa, a misliš da pač vztrajat uro, dve oralno? dokler pač ne bo?

Nisem izkušena s podobnim, toda nenavadno mi je da tvoj fant trdi, da mu je za to stanje vseeno oz da ni pomembno (sprenevedanje?) ali je resnično res s tem on 100% ok precej dvomim. Mene bi motilo in bi ga najverjetneje nagnala k zdravniku oz bi vrtala vanj z iskanjem vzrokov. Vsekakor ima težave, ne tega “simptoma” zanemariti.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Sem mnenja da se noben problem ne reši sam od sebe. Brez iskrenega in odprtega pogovora bosta težko furala neko resno razmerje. To jasno ne povedi, da mu žnaraš vsak dan in teden glede tega, da pritiskaš nanj, ampak da se pač pogovarjata o občutkih, ki so v vaju, čist nasplošno kot tudi v postelji… pa sja ti ej Goldy lepo napisala.

Pišeš da si kolerična, posledično lahko kdaj v obupu prehitro izrečeš, za kar ti je kasneje žal – si imela filing, da se ti je to pri njemu že zgodilo?

V prvem postu si napisala, da sta skupaj štiri mesece in začela skupaj spati pred kratkim, iz tega sem sklepala, da še nista dostikrat.
Meni je bila tako na začetku zveze najlepša tišina, tu se pa piše o reševanju projekta. Meni se zdi, da sta šla prehitro in da bi bilo najboljše če se potegneta nazaj. Če imaš koga rad in tisti tebe, se da to pokazati tudi na kakšen drug način kot izključno z besedami in s tem, da z nekom spiš. Mislim “spiš”.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja dostikrat kej rečem prehitro, oz, sem užaljena in se strmam, ker mi kaka neumnost v glavo pade, ker kako njegovo besedo narobe razumem… V glavnem jst sm tut problematična. Ampak jst bi se pogovarjala o tem, na ne očitajoč način, sej to mi je jasno, da je treba bit razumevajoč pa dajat dober občutek, samo včasih me kej tako matra, da moram takoj rešit in potem vprašam, pa najbrž se narobe izrazim in potem mu ni nič jasno, to bi znal bit problem 😉

V prvem postu si napisala, da sta skupaj štiri mesece in začela skupaj spati pred kratkim, iz tega sem sklepala, da še nista dostikrat.
Meni je bila tako na začetku zveze najlepša tišina, tu se pa piše o reševanju projekta. Meni se zdi, da sta šla prehitro in da bi bilo najboljše če se potegneta nazaj. Če imaš koga rad in tisti tebe, se da to pokazati tudi na kakšen drug način kot izključno z besedami in s tem, da z nekom spiš. Mislim “spiš”.[/quote]

Ja to je tudi res, nisva še dostikrat, vidiva se bolj za vikend, med tednom sploh nisva nekako skupaj, ker on dela v Kranju, jaz pa sem ali v Ljubljani ali pa doma na Dolenjskem. Ima cimra, kot tudi jaz, tako da to nisva še probala, da bi pri komu med tednom, le za vikend, ko sva doma. Manjka izkušenj 😉

Kako to misliš, da se potegneva nazaj? a ne bo to izgledalo, kot da se mu umikam in da je nekaj narobe in bo kaka panika?
Sicer pa mi pomaga tole pisanje na forumu, ker sproti vidim, kako se mi dogajajo stvari… hvala za vso potrpežljivost, da se pogovarjate z mano, ker mi pomagate sprevideti določeno 😉

Meni je bila tako na začetku zveze najlepša tišina, tu se pa piše o reševanju projekta. Meni se zdi, da sta šla prehitro in da bi bilo najboljše če se potegneta nazaj. Če imaš koga rad in tisti tebe, se da to pokazati tudi na kakšen drug način kot izključno z besedami in s tem, da z nekom spiš. Mislim “spiš”.[/quote]

Ja to je tudi res, nisva še dostikrat, vidiva se bolj za vikend, med tednom sploh nisva nekako skupaj, ker on dela v Kranju, jaz pa sem ali v Ljubljani ali pa doma na Dolenjskem. Ima cimra, kot tudi jaz, tako da to nisva še probala, da bi pri komu med tednom, le za vikend, ko sva doma. Manjka izkušenj 😉

Kako to misliš, da se potegneva nazaj? a ne bo to izgledalo, kot da se mu umikam in da je nekaj narobe in bo kaka panika?
Sicer pa mi pomaga tole pisanje na forumu, ker sproti vidim, kako se mi dogajajo stvari… hvala za vso potrpežljivost, da se pogovarjate z mano, ker mi pomagate sprevideti določeno ;)[/quote]Ne rabiš (rabita ) se tako potegnit nazaj, da bo imel občutek, da se mu umikaš. To se čuti drugače, kot pa s tem, če se ne daš takoj dol.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja ampak mene bo še vedno skrbelo, da njemu ne pride, ne samo med seksom, bojim se da bo to edina stvar v moji glavi 😉 zato potem nesproščenost, razmišljam o tem, da sem mu neprivlačna, čeprav, zakaj bi potem bil z mano v prvi fazi?

pač treba je bolj v izi si vse vzet, mogoče se bolj spoznavat, ne samo mislit na seks, nekak tako?

Nisem dobro prebrala. Se vidita med tednom? Mogoče bi se morala kdaj videti, biti skupaj, brez da spita skupaj. To sem mislila. Njemu verjetno to manjka, očitno si mu prva punca. In zanj je bilo prehitro ali pa je kaj čisto tretjega.

Različni smo si, ane. Ti rada veliko govoriš, on manj. Morata se malo uskladit, ti manj skakat okoli njega, pošlji mu kak sms, kako je, kaj ti počneš, čist v izi, zunaj se je lep dan naredil, upam da uživaš kljub delu, kaj takega recimo in ne pričakovat odgovora.

Po drugi strani pa jaz probam vseeno skomunicirat zadeve že zato da ne pride do napačnih interpretacij. Na nežen, a odkrit način. Na način, da ne pritiskam, ampak govorim o sebi in svojih občutkih. In ko izvem odgovor, ne bezam več drugi mesec.

Ampak imam na sumu, da se moraš ti šele začet kontrolirat 🙂

Ja vidiva se za kako kavo, kino, drugo ne. Za vikende sva bolj ”fizično” skupaj.
Meni se tudi zdi, da sem prva punca, vsaj resno. Pa saj je pri meni enako, samo da sem jaz to njemu povedala, on meni pa ne, ker mu je najverjetneje nerodno to priznati 😉

In mene bo še vedno skrbelo, da njemu ne pride, ne samo med seksom, bojim se da bo to edina stvar v moji glavi 😉 zato potem nesproščenost, razmišljam o tem, da sem mu neprivlačna, čeprav, zakaj bi potem bil z mano v prvi fazi?

pač treba je bolj v izi si vse vzet, mogoče se bolj spoznavat, ne samo mislit na seks, nekak tako?

Imaš odgovor v svojem zadnjem stavku. Lahko eno podvprašanje? Kdo od vaju se je bolj angažiral za vajino zvezo v smislu, kdo je dal pobudo za zvezo? Si se ti bolj trudila okoli njega ali on okoli tebe?

Super nasvet! bom upoštevala 😉

Imaš odgovor v svojem zadnjem stavku. Lahko eno podvprašanje? Kdo od vaju se je bolj angažiral za vajino zvezo v smislu, kdo je dal pobudo za zvezo? Si se ti bolj trudila okoli njega ali on okoli tebe?[/quote]

Jaz, definitivno sem bila jaz tista, ki se je trudila okoli njega. A ima to kak globlji pomen?

Seveda ima globlji pomen. Vedno si ti tista, ki se trudiš. Po domače povedano – ti si ga pecala, on je soglašal. :)) To samo po sebi ni nič narobe, ampak pripraviti ga moraš, da se bo začel truditi tudi on. Verjetno ne misliš do konca življenja skakati okoli njega, on pa bo pasiven? Moški so v osnovi lovci. Moraš dati pobudo, ampak ne smeš opraviti tudi njihovega dela. Doseči moraš, da si te bo resnično želel, takrat bo steklo tudi vse ostalo. Če pa tega ne boš dobila pri tem, boš pa pri drugem.

Je kaj ljubosumen, vznemirjen, če se pogovarjaš z drugimi tipi?

Ja to je res, on je pač soglašal 😉 samo če ne bi nič naredila, tudi zdaj po vsej verjetnosti ne bi nič imela 😉 kako pa naj ga pripravim, da se bo začel truditi tudi on? glede na to, da distanca ne pomaga, mislim ne vem kako? ker to mi ni v redu, da je on nekak pasiven tu.

Ljubosumen pa sploh ni, nikakor, njega to ne zmoti niti najmanj…

Se mi je kar zdelo, da je nekaj narobe pri temeljih. Najprej morata ugotoviti, zakaj sta par. Ali je s tvoje strani prisotna ljubezen, strast in tudi, ali je z njegove strani prisotna ljubezen in strast. Strast je del ljubosumja (čeprav se to smešno sliši). Moški, ki ima zelo rad svojo punco, vsaj malo “štrecne”, če vidi, da njegovi punci drug moški poklanja preveč pozornosti. To se kasneje precej zmanjša ali celo izgine, ker je v vezi več zaupanja in je tudi manj ljubosumja. Vidva sta na začetku zveze pa ni nič ljubosumja, kar je nenavadno.

Tvoja naloga je ugotoviti stopnjo strasti do tebe pri njemu. Saj bo šlo, ženske imamo smisel za to. Če boš ugotovila, da je pasiven, neodziven, boš morala ugotoviti, ali je s tabo zato, ker želi imeti punco (da ga prijatelji ne zafrkavajo) ali zato, ker si resnično želi zveze. To ga lahko tudi direktno vprašaš, čeprav vem, da je težko, ker se verjetno bojiš, da ga boš izgubila.

In še en nasvet: Rekla si, da ga v nasprotnem primeru ne bi imela (če se ne bi angažirala). Pa ti je bistveno to, da ga “imaš” ali da imaš nekoga, ki te ljubi in si te resnično želi (tudi v spolnem smislu)?

Jaz sem ljubosumna, precej. On nič. Jaz si želim njega, ampak on si mene očitno ne? Rad me ima, to mi pokaže, pove. Je pa pasiven. Večinoma je vse na mojo pobudo. Najbrž se mu zdi v redu, da ima nekoga. Da bi bil bolj normalen v družbi, to bi bilo lahko to. Ne vem, če si resnično želi mene oz. ali si želi samo zveze. A naj kar direkt vprašam?

V branje ti priporočam knjigo “Skrivnosti o moških, ki bi jih morala poznati vsaka ženska”, Barbara De Angelis. Tam avtorica lepo opisuje situacijo, ko sta dve osebi v vezi, kar ona navede, da sta skupaj v čolnu, ampak problem je v tem, da vesla samo ženska. Ti boš morala svojega fanta naučiti oziroma pripraviti do tega, da bo tudi on prijel za vesla.

Pa rada bi nekoga, ki si me želi tudi v spolnem smislu, pa glede na to, da njemu na noben način ne pride, to pomeni, da si me ne želi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close