Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fantovščina

fantovščina

Evo jaz sem iz okolice Šk.Loke, pa tudi ne poznam tega običaja…

o.k. tuki gor je 30 odgovorov pa nobenega pametnega . a res noben nič ne ve? Že Peter je reku da mu je vse jasn o križih… Dejte povedat kej o forah, zajebancijah… Tudi moj prijatelj ima kmalu fantovšno in me zanimajo kake fore.

Ja res je dajte povedat, kaj zanimivega raje, kot pa da šinfate bivše vaše fantovščine.
Povejte, kaj bi se vam zdelo zanimivo, oz. se vam je zdelo fajn na fantovščini, kateri ste bili?

Lep pozdrav

polna miza hrane ,piknik varjanta v koči.pijača dobra družba,muzika..to je blo vse. zunaj ful placa za igre z žogo,bazen …brez kugel mučenja pa tko.ful je blo dobr. moj je bil pr prjatlu ki se je ženu čez 1 tedn.

Yonix

Obvezna striptizeta pa, nujno iz Ukrajine. Pa znoret se je treba, se pravi napit bodočega ženina in pol akcija … Če verjete.

Če že, sem za to, da se pripravi zabava skupaj, ne ločeno dekliščina in fantovščina.

Živjo!
Smo največja agencija, katera organizira fantovščine v Sloveniji. Če rabite kakršnokoli pomoč, smo vam vedno na voljo. Kaj vse ponujamo, pa si lahko preberete tukaj: https://stagpartyljubljana.com/sl/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close