Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fantovo komentiranje nad mojim oblačenjem

Fantovo komentiranje nad mojim oblačenjem

Živjo, zanima me kaj si mislite vi o tem da mi fant pridiga kako se oblačim ko grem na kavo s prijateljico (dolgo krilo in normalna majica, navadne sandale brez pete)… Fantje zakaj naj bi vas to motilo, kaj je v ozadju in kako vi gledate na to situacijo… Hvala

Postavi ga na realna tla.

Meni je tudi povedal, kaj mi paše in kaj ne; potem sem tisto dala stran. No ja, sedaj nisva več skupaj.

Odgovor na objavo uporabnika
Petra123817, 23.09.2022 ob 19:47

Živjo, zanima me kaj si mislite vi o tem da mi fant pridiga kako se oblačim ko grem na kavo s prijateljico (dolgo krilo in normalna majica, navadne sandale brez pete)… Fantje zakaj naj bi vas to motilo, kaj je v ozadju in kako vi gledate na to situacijo… Hvala

VEc povej

Lohk ga je pa sram

Ker tk k si opisala si ko ena ciga

Ma Kaj ti ima za pridigati ??, če ne greš ravno naga ven ???☺☺☺  Tole so šele začetki. Najdi takega, ki bo ponosen nate, ki te bo kdaj pohvalil s komplimentom, ne pa da te trenira kot malega otroka s pridiganjem. Mogoče je ljubosumen in bi mu bilo bolj všeč, če bi oblekla en Žakelj, pa gumijaste škornje, tiste prave kmečke, ne te tamoderne zde. ???☺☺☺ Povej mu, da maš za pridiganje fotra doma in če misli samo kritizirati, naj se vpraša, zakaj to počne. Da ti ne bo še, kako jej, pa kero frizuro mej, pa ostale neumnosti. Ta ti bo zbil še tisto nekaj samozavesti, ki jo imaš. Če jo imaš.

Če ni ravno nek “Christian Grey”

… se od takih pridig raje distanciraj.

To namreč zveni kot obupen poseg v integriteto sočloveka, v tem primeru “boljše polovice”. Za tovrstnimi dejanji se lahko skrivajo različni razlogi…

… pa vendar jim je skupno to, da so običajno DESTRUKTIVNI, posledično pa rušijo ravnovesje v razmerju in enega izmed partnerjev silijo v podrejeni položaj.

Razmisli kje se dolgoročno vidiš… začne se pri oblačenju… konča pa pri…

… ideji kako je ženski mesto doma, za štedilnikom.

Skratka, na tvojem mestu bi bilo najsmoterneje zarisati jasne meje v razmerju, ki se jih je potrebno kasneje tudi držati.

Primer prijateljice: najprej je komentiral oblačenje, potem ni več samo komentiral, ampak kar ukazal, kaj lahko obleče in kaj ne, sledilo je komandiranje s katero prijateljico sploh lahko gre na kavo, potem sploh z nikomer ni smela več na kavo, potem so mu šli njeni hobiji na živce, tečnaril dokler jih ni skenslala, potem je prišla še njena družina na vrsto, kolikokrat je kao normalno, da se z njimi sliši in se z njimi vidi in tako dalje, dokler ni počasi začela ostajat zaprta v hišo z izklopljenim telefonom, ker ji ga je vzel, z vedno več modric na telesu, nekega dne pa je pristala na urgenci s presekano ustnico, zateklim očesom in poškodovano roko. K sreči nič hujšega in končno je spakirala in šla. Moj nasvet: čimprej se ga reši. To so prvi znaki, da te hoče nekdo kontrolirat.

Začetek nadzora se začne s takimi zahtevami.  To ni začetek, to je že razvoj nadzora nad tvojim oblačenjem.  Vendar … ali je to vse? Ali vztraja pri teh zahtevah? Te kaznuje, če jih ne izpolniš? Misliš, da je obseden s tem, da ti ne bi izgledala erotično vabljivo, ker je ‘spodoben’ ali se skriva za argumentom spodobnosti? Kaj je sploh njegovo pojasnilo – zakaj te omejuje pri oblačenju? Česa se boji?

Meni se zmeša, da ima nekdo takšen nadzor nad menoj. Pa sem moški. Če jo to imeti nekoga rad, potem sem vesel, da sem sam pa ni posesivnosti, ljubosumja… Psiho je haha

Jaz tudi svoji prepovedujem da hodi zrihtana ko ena mrha ko gre ven. Zakaj že? Da se bodo drugi slinili na njej z trdimi tiči? Edino za 4imi stenami se lahko tako oblači – za mene.

Upoštevaj nasvet komentarja od teci stran!!

In to čimprej!

Kakega idiota pa maš za fanta??? dej se ga znebi čimprej in si dobi normalnega 🙂

bi morala napisat, kaj mu ni bilo všeč. mogoče pa barve ne mara?  :))))

in ja, bodi kot tisti, ki je srečal hudo mravljico.

Če se boš pustila bo skoz bolj zategaval pas okoli vratu tko se reče bolj ne bo kvečjemu slabše.Ne se pustit.To je bolano ljubosumje.

ljubica…hitro teci vstran…in to se danes…ze vceraj je bilo prepozno…scasoma niti s prijateljico ne bos sla…ti bo prepovedal ..nato se domacih ne bos videla….cez 1leto bos popolnoma izolirana pred svetom….cez 2leti(ko bos imela mogoce svojo mnenje)…bos pa 2metra pod zemljo…teci,teci punca….po moznosti tako dalec,da te ne najde

Nimaš kaj hodit od hiše sploh kurba, rada bi se dol dajala po kafanah za čigume. Tvoj ima prav da te kritizira, kaj sploh rabiš prijatlce če maš tipa. Te so tudi tako samo ene prasice umazane. Fuj si nagravžna.

Red flag

Zakaj ga nisi pustila že včeraj? Moja znanka je na istem, ampak žal že poročena, 1 otrok (kar zame ne bi bila ovira, da grem). Zjutraj pred službo posluša, kako je oblečena, da taka ne more od doma… Ker je bolestno ljubosumen, se mu zdi, da je “neprimerno” oblečena. Katastrofa!

Ti, kakor si napisal, si pa bedak.

Zame je to en velik RED flag-danes…

Včasih mi ni bil,mi je bilo celo všeč v smislu”rad me ima in mu ni vseeno”.Dokler niti črtala za oči nisem smela uporabit,se družit s komerkoli,iti k prijateljici.Ostala sem lahko samo doma in ga čakala.Dokler se nisem uprla in me je čez par dni zapustil,ker je videl,da se ne vrtim več okrog njega

Pa da omenim še nekaj glede službe…začela mu je it na živce,ker včasih sem bila odsotna tudi kakšen dan za vikend in seveda takrat nisem mogla biti z njim.Še to je hotel,da zamenjam…Hvalabogu,da nisem

To je čisto normalno, če te moški ljubi. Tlakuje ti pot v muslimansko afganistanska nebesa. Za podrobne informacije si preberi članke na to temo zadnje pol leta. Pusti sve nevoscljive komentarje, ker so ti nevoscljive, ker te ima tvoj moški tako rad.

Ti pa si kreten, najbrž z juga. Al pa tako omejen, da ti ni para. Živimo v 21.stoletju, ne v jami od koder si očitno ti.

Andrejko, pejt v Afganistan. Tam so taki, bo en več

Zakaj imaš pa južnaka za fanta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close