Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fantje vas moti med sexsom…

fantje vas moti med sexsom…

Mene pa zanima, če vas moti med spolnim odnosom, da punca govori, kot npr.: ja daj me tako, full si dober, daj me ti pacek, joj kako je tvoj dober…

najbolj me moti…če nima izkušenj…če se neve namestit…če se uleže kot hlod pa čaka…če je anti za take stvari…če ne oblada poz…če ima kakšne butaste predsodke…itd.

drugač pa…če mi trzne oz. da me pritegne kok treba…se vse izniči kar je zgoraj napisano:)

brco v rit pa nagnat, a še med fukom bom poslušal babje čvekanje, mrš!!!

ke lepo…jeznega dvojnika sem dobil:)))

Zapomni si: dobrega učitelja učenka hitro preseže 🙂

Govorjenje in glasnost v vseh oblikah sta mi super!!!

Čeprav… priznam, da razni packi, prasci, ipd… so mi smešni in brezveze. Pa pohvale v stilu “kako si dober” tudi. Vse ostalo, tudi nebesedno izražanje … je pa zakon!

Govorjenje in glasnost v vseh oblikah sta mi super!!!

Čeprav… priznam, da razni packi, prasci, ipd… so mi smešni in brezveze. Pa pohvale v stilu “kako si dober” tudi. Vse ostalo, tudi nebesedno izražanje … je pa zakon![/quote]

Rok-1…si ti sigurno moški?:)))

No, fajn če tako razmišljaš…

zakaj klicajček jamra in cvili ko mu prihaja? ker se mu mošnja prazni

Sory tole govorjenje med f.. kot npr.: ja daj me tako, full si dober, daj me ti pacek, joj kako je tvoj dober… je tako kot bi imel v postelji motivatorko alla Smiljana Morija

Hmmm… počakaj trenutek, grem preverit…

Sem moški. Ziher.

Ha ha ha.

Ampak tud govorit je treba znat, tako kot vse ostalo.

Zapomni si: dobrega učitelja učenka hitro preseže :)[/quote]

jutro vsem in bravo za napisano :)))))

Zapomni si: dobrega učitelja učenka hitro preseže :)[/quote]

jutro vsem in bravo za napisano :)))))[/quote]

ma kj piskata, če je prvič tako je pač tako…enim ženskam pač ni do seksa pa pika…ene celo nikoli več nočejo – nune:)

ma kj piskata, če je prvič tako je pač tako…enim ženskam pač ni do seksa pa pika…ene celo nikoli več nočejo – nune:)

hehe, a ko sprobajo tebe, se jim seks za zmeraj zagravža))

…v vsem slabem je tudi nekaj dobrega:))

he he he he he skor se mi je zaletel k vas berem kaj ste face ,v glavnem meni brez sexa ni živet ,z mojmu se blazn ujameva ,ampak pogrešam že od začetka ,da bi lahko mal več stokal in jamral ,no se prepustil užitkom ,ker me to res vzburja ,no tud jaz nimam nič proti a sem dober-a,no glih packi pa prašički ne grejo med sex no ,ampak he he he eni ste pa skočil do stropa ……………ja ja vprašajčki pa klicajčki he he

če ima posluh, lahk tud kako zapoje))

če ima posluh, lahk tud kako zapoje))[/quote]

sam ji moraš prej povedat, kaj ti je všeč 🙂 ker se zna zgodit, da bi začela jodlat :))

če ima posluh, lahk tud kako zapoje))[/quote]

sam ji moraš prej povedat, kaj ti je všeč 🙂 ker se zna zgodit, da bi začela jodlat :))[/quote]
jodlanje čist ok)) ti jodlaš?))

sam ji moraš prej povedat, kaj ti je všeč 🙂 ker se zna zgodit, da bi začela jodlat :))[/quote]
jodlanje čist ok)) ti jodlaš?))[/quote]

si me pa presenetil 🙂 si nisem sploh predstavljala, da ti je všeč 🙂

ne jaz ne jodlam 🙂 pa pojem tudi ne 🙂

Jao, flash, Bibitko si spet čist zmedel. 🙂

hehe… tadej, a je tako očitno ?:)))

jodlanje čist ok)) ti jodlaš?))[/quote]

si me pa presenetil 🙂 si nisem sploh predstavljala, da ti je všeč 🙂

ne jaz ne jodlam 🙂 pa pojem tudi ne :)[/quote]
jah no, saj tud jaz dolgo nisem vedel da mi je všeč))
drugač pa. nič ni narobe če ne jodlaš, si pač raj mal bolj tiho,..saj veš, molk je zlato)

tadej a si vedel, da ženskam ko doživljajo orgazem deluje kar 30 različnih centrov v možganih..pravi multipraktiki so te ženske)))

tadej a si vedel, da ženskam ko doživljajo orgazem deluje kar 30 različnih centrov v možganih..pravi multipraktiki so te ženske)))[/quote]

Ženske smo resnično rojene pod srečno zvezdo:) Ko bi le moški vedno videli našo praktičnost:))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close