Fantje svetujte
Moj dragi ima en majhen problem..oziroma imava problem.Pri seksu mu ful hitro pride. Ampak res hitro.Seveda kasneje še enkrat seksava in potem traja dlje časa.Pravi da se mu to dogaja le pri meni, da se mu pred mano ni. Jaz ne vem…imate kak predlog kako bi stvar že v prvo podaljšala????
Lepo lepo prosim!!!
Žan, a še zmeri nisi najdu ene take, ki bi malo pomigala, al pa nastavla še kako druglo lukno, kot pa samo tisto “ta glavno”?
Da ti povem, da so me na začetku ful noge bolele, ko je blo treba začet delat, zdej pa ful uživam, če sm jst “aktivna”, ker to pomeni, da ima ded cajt še kam drugam se prjet kot pa se na postlo naslanjat, da lahko poriva in dela, medtem, ko ženske ležijo. Je bl zanimivo, če te kam zgrabi al pa kak prstek kam zdrkne, ne??!
Ja, zgleda, da sm mela srečo in sm najdla takega, s katerim imava podobne želje. Mislim, da se ga bom kar držala, ker kolikor vidim tu, na forumu, je malo takih, kot je moj.
Tud tebi želim, da bi najdu tako, s katero osta odkrivala takšne in drugačne radosti življenja.
Lep, sončen in nasmejan pozdrav!
Bejba
Forum je zaprt za komentiranje.