Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fantje pomagajte

fantje pomagajte

se že na začetku opravičujem ker udiram na vaš teritorij…
pomagajte mi pri eni zadevi…

stara sem 21 let in še nikoli nisem imela fanta…čeprov sm enkrat bila z sošolcem v katerega sm bila noro zaljubljena…sicer ne do konca…ampak problem je tak…baje da sm ful priljubljena v družbi in da sm tudi na videz simpatična id. z mano se baje lahko o vsem pogopvarjajo in mi zaupajo…tako prijatelji kot prijateljice…ampak ko se pojavi simpatija…potem pa tko čudna ratam prijatelj mi je zadnjič preko sms-ja napisal da bi me rad poljubil….nisem mu odpisala….čeprov sem si tega tudi jaz želela….nisem vedla kaj naj mu odgovorim…seveda sm si želela da me poljubi…ampak me je strah to povedat kr mislim da si bo mislu da sm lahka…oz. nasploh imam problem pri osvajanju kr strah me je če bi kdaj kšnga fanta osvajala …kr tako packo bi se počutla…pol si pa pravim….da na tak način me ne bo hotu met nben dobr tip ker me bo ocenu k lahko….
zdj sm vse tko zakomplicirala….sploh nevem kako naj bi to razložila ampak upam da boste razumeli…bistvo ki me muči kako osvojit fanta da bi me jemal resno in kot neko lahko punco….
hvala za odgovore

a ves kako je ce misls da bos zarad poljuba lahka pol pa res ne vem kaj je pol sele tista ki takoj da?(cipa?)hm mogoce mors manj govort pa vec udejanit te ne poznam zato pac govorim na pamet:)pa veliko srece

Jst sem čist ista, kokr, da bi mene opisovala-glede druženja-mišljenja-strahu, čist isto kot pri teb, ma čiiiist
Zdi se mi, da je pr men to zarad tega, k mi je mt skoz govorila, da fantov ne smeš lovit ti, ampak morjo oni tebe.
Ampak jst tud takrat ko oni mene- ne pokažem, da bi lohk bla skupi, oz isto–ne odpišem, ne kličem….

Problem ane?
Jst sm stara 20

ej punce ne narediti isto napako kot jaz. V družbi sem tud priljubljen nikoli pa se nisem upal dekletu približat, ker sem se bal da me bo zavrnila (nisem grd-vsaj mislim da ne). In zdaj sem pri mojih 30 še vedno sam. Ponavljam vam ne delajte mojih napak. Okorajžite se in imejte samozavest v sebe, ker ste tega vredne. če pa vas kdo noče pa vas ni vreden. žal sem jaz že prestar in se nemorem več spremeniti. vedve pa se lahko.

ej jst sm tut ful tep podobn sam neki cakam pol k pa mam prloznost se pa userjem. in zdj sm se odloču da bom probu bit mal bol pogumn in res je bols:)
ma ne si mislt da si lahka al pa kj zato k bi ga hotla poolubt. dauc od tega jst si nikol ne bi kj tazga mislu ce bi biu na njegovem mestu. ti mu kr pis ce ne ti bo zau. če pa ne bo uredu pol je pa se vedno dost drugih tipov. vsaj eno izkusno vec bos mela:)
tko da moje mnenje je: ti ga kr kusn:))

Kje pa piše, da je moški tisti, ki da pobudo?
Smo enakopravne, ali ne?
Nikoli nisem razmišlala tako in čakala, da me bo ta-lepi ogovoril, povabil plesat…
Če mi je bil všeč sem šla v akcijo jaz.
Dejstvo je, kot vidite v odgovoru roberta, da so plašni tudi fantje.
Rezultat takega razmišlanja pa je osamljenost.
Zakaj le? Pa kaj, če te zavrne. Pa kaj, če ti katerega zavrneš? To je življenje, nič ne teče gladko.
(Če bi, bi bilo dolgčas, ali ne?)
Moraš pa si seveda postavit določene limite (svoje meje), kaj in do kod je zate dopustno. Navsezadnje, okvirji družbenih norm so poznani, znotraj le teh pa lahko počneš kar tebi ugaja. Če povabiš fanta na ples, na zmenek, mu pustiš, da te poljubi… še ne pomeni, da si cipa.
S svojim razmišlanjem in strahom, zamujaš lepe trenutke. Škoda, pa tako lepi so ti skriti pogledi, prvi poljubi…. to se ne vrne, zato izkoristi, kar se ti ponuja, lepo prosim!!! Zelo, zelo lepo se lahko zabavaš tudi če ne greš do konca (mislim na seks). Ogromno čustvenih trenutkov je na poti do postelje, ki ne rabi biti TVOJ končni cilj.
Že 18 let sem v zakonu z možem, ki sem ga JAZ prosila za ples in dala pobudo za naslednje srečanje… In se imava lepo še danes.
Danes, spoštujem norme, ki veljajo za zakonce (100%) pa vendar nič kolikokrat povem moškemu, ki mi izkazuje preveliko pozornost, da je greha vreden in če ne bi zaobljube že dala, bi greh tudi naredila.
Še danes rada pohvalim moškega in mu dam kompliment. Zakaj ne, strela če je pa privlačen?
Kaj bi odgovorila na sporočilo preko sms-a?
Na tvojem mestu : ja, samo povej kdaj,kje in kako lačna pridem(Vzami za hec)

Lep dan in korajžno !!!

a

hvala za odgovore-ste mi v veliko pomoč….
bom poskusila spremenit mišljenje…
ful me matra ta zadeva…npr. moja sestrična s tem še zdaleč nima problemov ful je samozavestna in kar leti v akcijo sam da je priložnost…in ko tako z strani malo opazujem vidim da se nanjo popajo sami taki čudni tipi…ful je luštna in itak da si vsak želi bit z njo samo noben jo pa ne jemlje resno čeprov se mi je ona zaupala da si želi resnega tipa…in če sm objektivna jo tud jz ne bi če bi bla fnt…in ravno tega se bojim da fant s katerim “bom” ne bo imel o meni napačne predstave…

dejte mi še mal povedat kako vi ocenjujete punce…oz. kakšna naj bi bila punca ki bi vam ogrela srce?

Pa kok si ti stara 14 let ali kuga…ali si rasla z našim letnikom…ali pa se hecaš z nami…?aa?

no ja sej mogoče je pa ravno tu problem pri meni da sem čist preveč resna…

resnost se drugače izraža draga moja….:))

a poznaš un komad…za eno samo črtico sem te imel, verjela si da vse bo…

bi blo tebi vseeno?
naj mi bo vseeno?

ja nekoga izkoristiti za v posteljo ali imeti z njim samo stik, poljubljati se je ogromna razlika deklica,beri zgoraj kaj si napisala…čas je da odrasteš in se postaviš na svoje lastne noge …srečno….

zame poljub ni le samo stik…

Draga 111

Kolikor razumem tvoje skrbi, te najbolj skrbi to, da ne bi izpadla lahka.

Se mogoce bojis, da ne bi vedela, ko bi te poljubil normalno na ustnice, ali mu moras avtomaticno zdaj pustiti, da te poljubi tudi po francosko in te skrbi ali bi bila tiho, ce bi te, ceprav si pa ti takrat še ne bi zelela po francosko poljubljat, ampak mu ne bi upala povedat???

Skratka mogoce se bojis, da ne bos znala ustaviti stvari tam, kjer bi ti nehalo biti vsec, pa zato rajsi niti ne dovolis navadnega poljuba?

Ves, kaj, vsaka punca (zenska) ima pravico ustaviti stvari tocno tam, kjer bi ji nehalo biti vsec!

To si dobro zapomni: vsaka zenska ima pravico povedat tipu: “Jaz pa to še ne bi.”, in moški mora to spostovati po zakonu! Ce ne, je storil kaznivo dejanje nadlegovanja in mora pred sodnika.

Ce te skrbi,kaj bi naredila v primeru, da bi fant slucajno zacel teziti: ‘Ja, kdaj pa bos?’, vedi, da imas potem imas vso pravico kot vsak zenska povedati fantu: “Ne vem”, in misli si – lahko pa tudi na glas reces – naslednji stavek:
”Ce te zanima kdaj, potem se dobivaj z mano, pa enkrat bo (ali pa ne bo :))”.

Tocno tako lahko reces. Imas pravico reci to kadarkoli!

Vsaka zenska ima to pravico, pa ce se fantje se tako ne strinjajo!

Ce postane fant nestrpen in bi hotel doseci naslednjo bazo prej kot bi ti zelela in te v to s slakimi besedami prepriceval, ti pa takrat tega se ne bi, potem mu spet in SPET povej: “Jaz pa to še ne bi”.

Ce se ne ves, o bazah govorijo ameriski fantje na podlagi svojega baseballa in grejo po vrstnem redu: izhodisce je navaden poljub, prva baza je francoski poljub, druga baza je bozanje po prsih, tretja baza je petting (poljubljanje in lizanje telesnih delov tudi spolovila, ampak brez penetracije), sele cetrta baza je seks s penetracijo.

Ce bo fant prevec hotel iz ene baze do naslednje, mu jasno povej: “Jaz sem zenska in zenska doloca kdaj pride na vrsto naslednja baza, OK?!”.

Ce se bojis, da tega ne bi znala izgovoriti v konkretni situaciji s fantom pred sabo, pa ze zdaj treniraj pred ogledalom in si predstavljaj fanta, in mu na glas povej te stavke. Moski jih moramo spostovati!

Ponavljaj ‘pesmico’ kot da se jo hoces nauciti za oceno: “Jaz pa to še ne bi.”, “Ce te zanima kdaj, potem se dobivaj z mano, pa enkrat bo (ali pa ne bo :))”, “Jaz sem zenska in zenska doloca kdaj pride na vrsto naslednja baza, OK?!”.

Kar treniraj dokler ne bos 100% prepricana, da ti bo to izletelo iz ust, ko bos potrebovala to povedati fantu.

Polna samozavesti pa potem veselo na zmenek!

Uzivaj v svojem tempu!

In zaupaj v sebe, da bodo iz tvojih ust izletele potrebne besede, ko jih bos rabila. In da jim mora moski spostovati!

Pa porocaj o uspehu na tem forumu, draga 111!

lp

222

222 HVALA ker si se potrudil in si vzel čas za moj problem…samo veš kaj ni problem v tem da se bojim rečt ne….
problem je v tem da bi mi srček poču na tisoč koščkov…če bi bla naprimer en večer skupaj (za začetek francoz) z tistim prijateljem-ki ga še spoznavam…nato pa bi ga čez par dni vidla z drugo in da bi potem slišala da je bil pred tremi dnevi še z eno tretjo…to me boli….jz si želim bit z njim samo nemorm bit pa z njim čist brez čustev…danes sva skupaj jutri pa kao da nč ni blo….in tudi pri meni kot je napisala lilimorijana poljub ni le stik…mislim da ponosno lahko rečem da sem v redu punca in da si ne zaslužim takega ravnanja z mano….kaj meniš? no sej ni rečen mogoče pa fant le nekaj čuti do mene…ampak nevem…

Pa sej ne morem verjet, da maš 21 let. S takimi problemi smo se mi obremenjeval pri 16ih. Pa je že več kot 10 let tega. Pri 21 ima ženska lahko že dva otroka! Ja kje pa živiš?

222 a ti to resno? Tik preden ga dobiš notri, si premisliš in zakon je na tvoji strani? He, he, he!

Draga 111 saj ni treba da se takoj predaš negativnim mislim. Ko spoznaš fanta, ki ti je simpatičen, ne hiti. Druži se malo z njim, spoznavajta se in potem poljub in še naprej, če se odločiš. Najprej si o njem ustvari pozitivno mnenje šele potem razmišljaj dalje. To je največ kar lahko narediš. Nimaš nobene garancije, da bo fant, ki si ga sprejela za partnerja, zvest samo tebi. Čim manj se obremenjuj s tem. Svetujem ti pa, da vsakega takega, ki bi že na prvem zmenku trikrat, enostavno spregledaš.

za vuf-a…ja imam 21 let…živim….ponosna sem nase ker sem ena redkih v današnjem čudnem svetu ki se spoštuje….za razliko od mnogih žensk ki so vsak drug vikend z drugim…in se puščajo da se tipi iz njih norca delajo in z njimi ravnajo kakor z napihljivo lutko…
vsi se spotikate ob tisti poljub…pa saj ni važno ali je poljub ali je spolni odnos…bistvo je v odnosu moškega do ženske in obratno…

v enih prejšnjih odgovorih sem napisala da imam veliko prijateljev s katerimi se full dobr štekam…(sam žal se nemaram pogovarjat konkretno o mojem primeru z njim)…in priznat moram da čutim da me cenijo kot osebo…kot žensko…kar mi zavida mnogo tistih žensk -enodnevnic/enonočnic…katere tega ne čutijo…doživljajo…in tak odnos si želim tudi od fanta…nekoč bom…. upam…da mati…in rada bi da bojo moji otroci ponosni name ker jim nihče ne bo mogel naprej vržt…niti njim niti mojemu možu/partnerju…ja sej njo je dala pa npr. cela Šiška skoz…takrat noben ne bo upošteval a si nasedla moškim lažem ali si sama tako želela…dejstvo bo da si bila z tem in onim…

a me zdaj kaj bolj razumete…???

Če bi prebrala, kar sem ti napisal, bi videla da te nekdo tudi razume!

dule oprosti, sem opazila/prebrala ampak sem to pozabila omenit…sem zelo vesela da vsaj kdo razume..

no sej ne rečem mogoče pretiravam ampak sej zato sem se pa obrnila na vas fante…želela sem da mi date par nasvetov/da me naučite ocenit/precenit situacijo oz. fanta kdaj naj bom previdna in podobno…

Vsekakor bodi previdna kadar imaš občutek da vse poteka prehitro, ali pa da te, mimo tvoje volje, sili v nekaj – ni nujno da seks. Bodi pozorna na vse vrste osladnosti, pretiravanj in obljub, ter na velike besede o večni ljubezni na prvem sestanku. Le te so največkrat v funkciji – pa je padla še ena. Fant, s katerim bi rada bila skupaj, mora biti približno takšen, kot si želiš. Ne išči nasprotij, kajti to se ne obnese dobro. Pesem pravi: “Lepa dekleta ljubijo barabe!” V življenju pa ne naredi te napake. Fant, ki si ga boš izbrala mora biti do tebe potrpežljiv, nežen in mora te razumeti, podpirati in ljubiti. Raje hiti počasi, kot da storiš napako. Nič ni zamujenega.

Uf,ja boh ne daj,da bi cela siska govorila,kako si ti enkrat na prvem date-u pri 21-ih prvic dala nekomu poljub;))))!!

Pa daaaaaj nooo:))
Ce te toliko moti pokvarjen svet in noces biti ozigosana ko nevemkaj ze pravis,potem se drzi svojih nacel in vztrajaj.Ne vem samo zakaj isces pomoc pri drugih,ce sama vse ves-mislim na to kaksna hoces biti in kaj zelis v life-u!?

Najprej razcisti pri sebi,naredi nekaj s samozavestjo,ker je ocitno na psu,ce te tako skrbi,kaj bodo drugi rekli.
Pa se nekaj-ce te bo tip,ce mu bos pri svojih 21ih na prvem zmenku dala poljub(al pa se dol dala z njim),ozigosal za lahko,potem je itak hinavec.:))
Kao:on lahko in je se celo jack,zenska pa je posledicno takoj kurba:))
My ass!
Pa LP!

Ljuba 111, partnerjev se žal ne da kupiti v trgovinah, kjer ti dajo nanje npr. 10 let garancije. Sama se boš morala odločiti, ali si upaš reskirati in (morda) profitirati. That’s life. Mislim pa, da ko bo prišel pravi, bosta oba čutila, da je to to – čisto preprosto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close