Fantje in moški
Sam si z kakšnimi 20 fanti delim slačilnico in tuš že kakšnih 5-7 let. Sprva ko sem bil še mlajši sem imel nekaj treme in mi je bilo naprijetno, a se tega hitro navadiš. Sedaj se s tem srečujem vsak dan in mi je to postala neka rutina, ubistvu sploh ne opazim, da si tuš delim še z 20 drugimi fanti, pač opravim svoje delo in je to to.
Jaz bi priporočal vsakemu obisk nudističnega kampa za kake tri tedne. Ko se navadiš na gola telesa okoli sebe, si pomirjen. Nek drugačen, bolj human pogled na ljudi okoli sebe dobiš. Na ljudi, ki izstopajo iz nagovarjanih estetskih meril teles (taki smo v bistvu skoraj vsi), gledaš bolj spoštljivo, kot recimo tip pa na lepotice tudi manj obremenjeno in bolj sproščeno. Opazil sem, ko so ljudje goli drug pred drugim, so nekako tudi bolj prijazni med seboj. Priporočam to izkušnjo.
A to bi veljalo za moški del? Bojim se, da bi potem še tiste redke, ki sodelujemo tukaj gor … pobegnile :)))[/quote]
Kaj pa vem Margot, če bi res pobegnile. Bolj bi gledale, če je dol spodaj res tako veliko, kot nekateri to trdijo :-)))[/quote]
Ve MONovke, k ste bolj majhnih navajene (če že) bi mogoče res pobegnile 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.