Fantje- ali raje pogledate…
Se strinjam z jocotom. Vse ta bolj punce so nam pobrali že pri 18 letih. Ostale so večinoma zakompleksane z vsem tistim, kar si naštel, da ne maraš, jaz bi konkretno poudaril še:
– pobrite (tam)
– s kontracepcijo (ki je največje zlo na tem svetu)
– nenačitane (niso nič naredile iz sebe – tu ne mislim na “formalno izobrazbo”)
– ne znajo oz. nočejo šivat, štrikat, kvačkat, kreirat
– ne ljubijo narave
– ne marajo moža, otrok, tašč …
– ateistke
– neresne
–
–
–
BE NATURAL!
sarasara se ponuja! To pa tudi ne doživiš kar tako.
Drugače pa. Se strinjam, odvisno od trenutka. Je pa tako, da je veliko današnjih deklet, žensk, kako naj rečem, nemogočih. Samo keš in keš in keš in keš in keš in keš in keš in keš in keš in keš in keš in keš in keš in keš in keš bi. In zaradi mene si/je kot taka lahko v pravem trenutku oblečena ne vem kako primerno. Hvala lepa!
Zanimivo, da izpostavljaš ateistke (verjetno zato, ker po tvojem nimajo moralnih vrednot … ali pa kaj v tej smeri). Pa se zavedaš, da so ateisti edini sposobni gledati na svet brez opranih možganov, do česar neizogibno privede verska vzgoja? Jaz ne bi nikoli hodila z nekom, ki je vraževeren.
Vraževerje v 21. stoletju nima kaj iskati (ja, vera je točno to – v isti kategoriji z Dennyjevimi zvezdami in prerokovanjem iz kart).
Bolj kot kaj nosi je pomembno kako ima v podstrešju zrihtano. Torej, da je preprosta in nasmejana brez nekih nepotrebnih kompleksov.
Forum je zaprt za komentiranje.