Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fantazijska zgodba tega stoletja

fantazijska zgodba tega stoletja

Jana je fejst punca!
Se ima za kaj sekirat!
Se vmešava v neki, za kar nima pojma!

Angel*
je tud fejst punca, bay the way, Jana!

It is nice to be important,
but it is very important
to be NICE!!!

Amen! /konec/pa pika.

Čer forumci in ženske tu gori!
Hvala vsem za odgovore!
Posebno opozorilo Čebelici, ki vedno fali temo. Nima veze!
*
Največji suprice je pa gospod prečestiti Štrumpantel. /A…/* Ni kaj bravo, zelo the best razpledena zgodba! Odgovor tudi! Pa saj pišeš, alora molto bene!
Bravisimo!
vsaka čast!*
*
Pa draga Sara!
* Hvala za moralno podporo. Angel bo ostal ali pa ne bo, odvisno je pa od ostalih, ne mene.
*Ko več smisla videl ne bo, definitivno odide, for ever…
*Bojši je konec, kot pa agonija brez konca…!!!
*Janči, moj, moj! Dekleta in žene te pa ful zapenajo in vrebajo, ti pa tudi že daj malo mir, vsem skupaj! Vse te pa ne morejo imeti rade! Saj imaš za sabo že cel harem…Si hujš kot Osama Billl…da nauš šu z njimi na kauč na luno sedet…Pa kaj za božjo voljo še hočeš?
Imaš mene, pa Andrejko, pa Mari, pa Jano, pa Kajo, pa Perlo, pa Saro, pa že kr vse, a kaj?! Boš čist prežvečen, pol pa bo angela minilo, pa bo teb populu brke, pa še sep perje.!Pa vojna bo. :))) Nehi, že no.
Jaz tud ne zapenam vse od začetka do kraja. Tebe ja, pa Pepija filozofa tud, pa Sašota, zato ker je mačo, pa gospoda Štrumpija, ker je mačo s hrbtenico, pa Mikija, ma alora, pa jih imam še vedno manj kot pa ti , JANI! Kva sme čist izmuču. Sej se bom skurla tu gori. Ma, alora to pa ne!
****IN ZGODBA JE :*******************************************

In zgodba…ja ne vem, Sara, bilo bi lepo tole življenje, če bi bilo vse tako, rajsko, angelsko, ko bi le bilo…
Jaz osebno bi vse tri poslala definitivno na Luno, v luna park, brez hrane in H2O. Za en teden. Pol bi pa lačni in žejni milo prosili…vode, hrane in seveda zraka. Milo bi prosili, ma jokali bi, vsi po vrsti:
Bush Push bi najbolj cvilil in jokal pa prosil: PLEASE! PLEASE!,

manj bi jokal Rus, Putin je vajen lakote, pa mraza in lune, tam v Sibiriji tko al tko nič ni…

ampak uganka bi bil uni Laden, ta hudič ne bi ne prosil, ne cvilil ne moledoval…po mojem bi spil kri Bušu pa še Putinu, pojedu bi ju kot Hanibal po avganistansko ali vampirsko. Svet bi se pa čudil, ma kako se pa to da, saj kanibali so drugje in ne na luni.
*
Stepli Sara se zagotovo ne bi. Nimajo jajc. Mogoče jajčnike. Ampak oni afganistanc bi imel scenarij no 2. Na kavč se sploh usedel ne bi. Raziskal bi Luno, če je kje kakšna nafta, al pa H20, al pa kakšna baba. Zagotovo bi najdalj zdržal, saj bi mu Alah pomagal. Verjameš? Ob vzhodu bi molil, potem pa cel dan imel ramadan in zvečer – ham Bush pa mal Putin. Ne vem, kako bi se vse končalo, poljubljali se zagotovo ne bi. Pa saj se teoretično ne da. Trije različni jeziki,
tri različne vere,
tri različne kulture in rase,
tri različne celine, združene na LUNI.
*
Epilog.
Dragi moji, ga ni. Ne more biti ! The never end of story, bi rekla Kaja! Čudim se pa vam, a nimate nič želja, kaj bi z njimi počeli?
Jaz bi vsakega po malo najprej oklofotala,
potem prebunkala, kot psa,
nato pa…poljubila na lička in rekla: @!#$ @!#$ @!#$ pa poklicala marsovce, da jih skenslajo for ever.
Ni angelsko vem, bilo bi pa rajsko, nebeško, lepo to gledati.
Bi se mi pa vi, vsaj smejali.
No eni.
Drugi bi komentirali, kaj vse sem spet naredila po svoje in ne po vaše.

Edino diplomat Jani, bi mogočel bil tiho, ker me ima čisto malo, tako za šalo rad!

Lahko noč in lepo mi spite!
Pa kaj lepega sanjajte!

Angel*

Jani! Sem morala to napisati. Zamera gor ali pa doli. Razumi tudi ti mene, me cufajo ene, da sem pol vsa pocufana, pa nc angelska. Pa kregat se mi z ženskami ne da! Enostavno res ne. Od čebel sem vsa popikana, od Andrejkinih besed na smrt užaljena, s Perlo se niki cufafa, da ne govorim o Mari in Kaji! Tidve sta pa najbolj hudi name. Pa zakaj le? A se dva ne smeta imeti rada? A to mogoče ne gre? A drugi pa lahko še na randi greste? Pa kaj je to za en forum…tja v en dan…brez veze, ali ima že kr vse eno vezo!
Ne vem več, v čem je smisel?
A ti veš Janči?
Mislim, da ne…
No nočka, pa nc lupčka!****:)))
Sem huda nate!
Tako!
Enkrat sem pa lahko!

*Janči, moj, moj! Dekleta in žene te pa ful zapenajo in vrebajo, ti pa tudi že daj malo mir, vsem skupaj! Vse te pa ne morejo imeti rade! Saj imaš za sabo že cel harem…Si hujš kot Osama Billl…da nauš šu z njimi na kauč na luno sedet…Pa kaj za božjo voljo še hočeš?
Imaš mene, pa Andrejko, pa Mari, pa Jano, pa Kajo, pa Perlo, pa Saro, pa že kr vse, a kaj?! Boš čist prežvečen, pol pa bo angela minilo, pa bo teb populu brke, pa še sep perje.!Pa vojna bo. :))) Nehi, že no.
Jaz tud ne zapenam vse od začetka do kraja. Tebe ja, pa Pepija filozofa tud, pa Sašota, zato ker je mačo, pa gospoda Štrumpija, ker je mačo s hrbtenico, pa Mikija, ma alora, pa jih imam še vedno manj kot pa ti , JANI! Kva sme čist izmuču. Sej se bom skurla tu gori. Ma, alora to pa ne!

Angel me že en prov mal k******* briga za vse skupi….. Kar je preveč je pa preveč… jest se tega ne grem več. Pa kaj je s tabo? Dej razlož, kaj te teži? Men absolutno ni neč več jasn… Sej še ni en mesec, k’ so ble podobne pi****** pa spet…. isto, the same varianta….. Dej no že mir… pa nehi…. a te prosim, da nehaš udrihat…. po vsem kar leze in gre na tem forumu…. Res ne vem, a je z mano vse narobe, al je pr’ teb pršlo do kratkga stika… samo….. Ah neč… grem, pa lep se mejte………………………………………………………

Jani

p.s. ker sem po naravi kmet, sm pisu po domač…. če zastopte al pa ne me pa en klinc briga!

p.s.p.s
Če bi jest ženske zapenu tle na forumu, se ne bi branu z vsemi petimi it na kofe….. jasn?

Čau!

Vsem

mogoče enkrat v bodočnost…… nasvidenje

p.s.p.s

Bratec moj,ni vredno ne se razburjat..pust…
Ma jest te razumem..piš kakor hočes,zarad tega ti ne bom očitala ,da pišeš po osnovnošolsko hihi
dej nooo..na krofe bomo pa šli,kar izpiši si seznam!! Kapiš,da nauš pol zabrku kej.. mej se lepo in nič več hud bit..cmokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa še enga cmokijaaa ******* ke direkcjon..hihi
lep dan tebi in vsem!

lej kaj sme zmedu..no ja bodo pa še krofi zraven kofeta..s cukerčkom zgori,da se bomo pol oblizovali z jezicki..:))))))))

Tema je luna. Bush, Putin in Laden. Repa in korenje, peteršilj in zelena…dodaj še por in repo!
Angel
Definitivno grem doli.
Presegla sem mejo.
Primož, to je moje zadnje sporočilo.

zdravo Sara! Meni je pa njena zgodba všeč. Ima smisel.
Pozdrav!
Julija

Zdravo! A daš cmok tudi meni?
Pozdrav!
Julija

pa lep večer tudi tebi

Krustuse, Alahe, Angele… bi bilo potrebno posesti na to raketo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close