Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fantazijska zgodba tega stoletja

fantazijska zgodba tega stoletja

Ja kaj pa mi rabiSmo kremco v hosti ??
mi bi raj kaj podmazal , recimo ………………………………………………. …. perutničke , ha??? ali pa ……………………..hmmhmhmh,,, ma podabu , smrk smrk
a si videla sončka zunaj a?

Ma, ja nč skrbet, sem ženska, ni kej kva.

vidim .. vidim … in soncek sije pa sije … :):))))) hvalabogu, da so se vremenkoti zmotil :):))

perutnicke so podmazane … drugo pa tut se ni tko zarjavel …., da bi WD40 al pa kremco rabli :):)) mogoce no … micken pospricat pa se pol res bl frfota 😉

bzz bzz
cebelica

p.s.: mogoce to velja samo za cebelice .. pri drugih “perutnicarjih” je pa drugace 😉

ma veste , če bi sklanjali Jana , Jane , Jani , Jano , pri ,……, ma sem moral dodati v oklepaju , ma vsaj veste , bi se takoj un Z gorenske gor napopu , hehehehehe.
In šapica danes , a kaj popihamo ………………………….na dušico ?
sončka

no coment,……………..praviš WD 40 , a vazelin odpade, aja to je sam za buzerane , hehehehehehe
naj ti sveti in te greje (samo tvoj sonček)….ma lohka mi ga malo posodiste , a kej vi pravte , hehehehe

ja …… za nas, ki smo ze nad 40 pravijo, da je WD40 taprava stvar … wozi dalje :):)))

veliko soncnih zarkov ti posilja
bzz bzz
cebelica

He, he, heheh, štumpi, nč pihat. Šapka je v fazi okrevanja…ja, na dušico mi pa lahko pihaš en mal.

ffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ffuuu, ffffffffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,
a paše ??, na pa še ljubčka gor (na šapico), heheheh
oppppsss, sem čito pozabil na fifijaa, da me nau ugriznil

bay, bay

Je pasalo je, pa še bubat je nehalo.
Za fifija se pa ne boj, ne bo ugriznu.
A ja, sej on ni fifi.
On je Ken.
Pa da ne boš zdej vsako po ljubljan spraševal, kako je kužiju ime, he, he

ma je kaj podoben Afganistanskem hrtu , ma veste so ti zadnje čase FUUL moderni , ……Ken ……..Ken ,………(Ko bi Barbi vedela , heheheheeh)

ne, ni, je doma iz aljaske, je american yeess. Ja glej, pa res barbi danes spet ni.

ma plave ujčke , in čisto , čisto blont (heheheheheh) SAMOJED ,ali paje sivo bel in ima tudi plave učke ali pa celo različne barve in je HASKI
Kar koli imaš , so res lepotci ,
bay bay in bobožaj ga v mojem imenu

hi hi hi , pelica mi je FOUŠ, mogoče pa še kdo ??

Aljaški malamut, očke rjave mandljeve barve, sivo belo črn ja.
Lepo si se približal, zdaj naju ne bo težko spoznati.
Oki pa, pa , bom ga takoj pobožala.
Cmokec, Jana

čebelica ,čisto sem pozabil , ker sem sem se zamislil na un sprej ???, uf še nekaj – zelo malo let ,pa ga bom tudi jaz začel uporabljat , heheheeheh

Dan dragi Štrumpantel!
Najboljši odgovor, definitivno!!!*** Res si se na moč potrudil ! Bravo! Pa saj ti znaš, če hočeš. Mi je všeč tvoje razmišljanje, na moč!!*** Sedaj sem se pa zaljubila vate, dragi Štrump! Kaj pa sedaj?****

Lep dan, tebi in tvojim zakladom! Veliko sončka in vsega lepega!
Pa enega velikega lupčka (na lička) kot friendu!

Angel*

oppppppssss………Jani jaz nič kriv …..hehehehehe
tudi tebi hvala za pohvalo , lep dan in veliko prijateljskih ljubčkov ….hehehe heh

Dan Jani! Popolnoma se strinjam s teboj Najboljši odgovor ima Štrumpantel!
Lep dan Jani, pa sončka! Pa lupčka! ***
Angel*

Ojla, Angel, malo pozna si danes 🙂 Lepo, da si ti tud tuki 🙂 Tudi tebi lupčka in sončka 🙂

Čau!

Jani

Dan Štrumpantel!
Kako smo danes? Praznično?
Po tisti tekmi, so vsi dobre volje, kajne?
Včeraj ob 23.30h so naši nogometaši prišli na letališče Brnik.
Pričakalo jih je 15.000 tisoč ljudi…mi je žal, da nisem bila tam…
Danes zjutraj pa je letališče malo zdemolirano…
….nekaj steklenic, pa plastičnih kozarcev in zgubljenih predmetov…ostalo od včeraj zvečer.
Baje so nogometaše pričakali vsi ljubitelji nogometa, pa tudi oni, ki jih imajo radi.
Nosili so jih po rokah kot največje heroje.
Ma ja!!!! Saj to tudi so!!!!
Lahko spremenijo politiki dan državnosti na 14. november.
Lahko.
Bi bilo lepo!

Lep dan, veliko lepega in lepo praznovanje!
Angel*

se strinjam , tako so pred nekaj leti naredili v neki dražavi (zdi se mi da nekje v afriki) da so zamenji dan državnosti ,….heheheeheheh
Ja pri meni , je pa res celi dan prazničen
lep dan

Dragi Štrumpantel, dan! No to je pa lepo, da sva istega mnenja. Vsaj enkrat. Kakšno lepo presenečenje je pa to!!! Lepo! Zelo lepo!
Praznik nov sedaj bo!
Veliko sončka še naprej in veselo se mi smej!***

Angel*
Pa zakladom tudi!

Ah, Sara!
Ti zanš, ti zanš…
ravnati z mano…
ti me omamljaš, koplješ ni jamo…
ti vse razumeš, vse mi daješ…
Ti znaš!
Ti znaš!
Ravnati z mano!

Hvala lepa, lepa Sara! Pa ti si angelska!

Angel*

Tema Čbelca! Ne tema!

Angel*

Ma teb tud BIOKIL nebi več pomagu!

TEMA ČBELA JE LUNA!!!!

ALORA! MEDE ŽE ČBELAM!

Angel*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close