Najdi forum

fant*

Pozdravljeni stara sem 20 let in fant je 8 let starejši skupaj sva že 3 leta in se odlično razumeva. Vendar me moti to da me po treh letih zveze ni še predstavil staršev jaz si jih pa želim spoznat. ko sm ga uprašala zakaj mi jih ne predstavi je rekeu da so se stari ful navezali na bivšo punco in ko sta končala so mu rekli da nej ne vozi punc domou. A je mogoče to krivo? Kaj vi menite? Imava se zelo rada, se odlično razumeva in načrtujeva tudi skupno prihodnost in nakup hiše.

Ali misliš živet z njim ali s starši?

Očitno želi ugodit staršem…. bolj kot tebi. :/

Ti se mi zdi edini in glavni problem. Razdvojen je med teboj in starši, kar ni ravno ok, ampak….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ja seveda mislim živet z njim ampak meni se zdi normalno da če že načrtujeva živet skupaj da spoznam tudi njegove starše?

ja seveda mislim živet z njim ampak meni se zdi normalno da če že načrtujeva živet skupaj da spoznam tudi njegove starše?[/quote]A majo oni denar?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Odlično! Se pravi, da si s taščo in tastom opravila, še preden si jih spoznala.
Pa reč’te, da nimajo eni ljudje srečo no… :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nekoliko prezgodaj si začela izkoriščevat moške. Najprej šolo dokončaj.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ja seveda mislim živet z njim ampak meni se zdi normalno da če že načrtujeva živet skupaj da spoznam tudi njegove starše?[/quote]A majo oni denar?[/quote]

ja ne vemče imajo starši denar… Ampak on ima zelo dobro plačo 😀

A majo oni denar?[/quote]

ja ne vemče imajo starši denar… Ampak on ima zelo dobro plačo :D[/quote]
:))) Kaj češ pol s tastarimi? 😉
Pusti taščo tam kjer je, te bo že sama našla…… :)))

Kaj se deklič ti v nevarnost podajaš? 😉

Poglejte to veselje, še smajlija postavi na koncu. Ti keš pička ti 🙂

Poglejte to veselje, še smajlija postavi na koncu. Ti keš pička ti :)[/quote]

Ko sm začela hodit z njim se mi ni sanjalo kakšno plačo ima!!! Ker me niti ni brigalo! In niti slučajno nism z njim zaradi denarja, če prau ti tako misliš! Zame je pomembna ljubezen ne pa denar!

ŽALOSTNO DA NEKATERIM KI SO STAREJŠI OD MENE ŠE VEDNO VEČPOMENI DENAR KOT PA LJUBEZEN! Res da se brez denarja ne da živet, ampak zaradi tega ne bi nikoli imela fanta samo zaradi denarja!!!!.

Pa reč’te, da nimajo eni ljudje srečo no… :)))[/quote]
Dober odgovor. 🙂

A po drugi strani se lahko slab odnos s starši, velikokrat odraža na odnosu s partnerko.

ja seveda mislim živet z njim ampak meni se zdi normalno da če že načrtujeva živet skupaj da spoznam tudi njegove starše?[/quote]
Torej?
Živi z njim.. ko bo čas bodo njegovi starši sami želeli spoznati “ta novo”. Ampak dokler ne vidijo da sta resna ….

Ko sm začela hodit z njim se mi ni sanjalo kakšno plačo ima!!! Ker me niti ni brigalo! In niti slučajno nism z njim zaradi denarja, če prau ti tako misliš! Zame je pomembna ljubezen ne pa denar!

ŽALOSTNO DA NEKATERIM KI SO STAREJŠI OD MENE ŠE VEDNO VEČPOMENI DENAR KOT PA LJUBEZEN! Res da se brez denarja ne da živet, ampak zaradi tega ne bi nikoli imela fanta samo zaradi denarja!!!!.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHA

do solz 😀

ŽALOSTNO DA NEKATERIM KI SO STAREJŠI OD MENE ŠE VEDNO VEČPOMENI DENAR KOT PA LJUBEZEN! Res da se brez denarja ne da živet, ampak zaradi tega ne bi nikoli imela fanta samo zaradi denarja!!!!.[/quote]
Eh, raje poglej iz drugega vidika. Kako reven v duši mora bit moški, ki verjame, da si žensko ljubezen lahko prisluži le z denarjem. S takim raje sočustvuj, saj nima vsak toliko denarja. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tip se še ni odločil, da je to to. Če mene vprašaš.

Ko/če bo odločen, da si res njegova taprava, te bo že predstavil.

Pa reč’te, da nimajo eni ljudje srečo no… :)))[/quote]

Haha, dobra. Ne vem zakaj ta “snaha” tako sili spoznat taščo, mogoče pa on ve, da ni dobro, da bi jo še spoznala. :)))

Ma verjetno mu doma nabijajo občutek krivde, ker je prejšnjo pustil, ki jim je bila mogoče simpatična in sedaj noče tvegat doma scene s to, ki jo ima sedaj.

Drugače pa je verjetno podrejen mami in cinca, da ne bi mogoče mamico (spet) razočaral….

Zanimivo, mene je moj predstavil že po enem mesecu, jaz njega po pol leta – pri nas smo bolj konzervativni. po treh eltih in načrtovanju skupnega bivanja bi res bil čas da te prdstavi. Mogoče pa ima kakšne težave s starši, se ne raume z njimi, pa ti noče povedati resnice, rajši reče da se ni čas. verjetno imajo slab odnos, saj bi že starše moglo zanimati s kom sin živi.

če imaš občutek da je veza super, potem se s tem ne obremenjuj. Je pa res da si ti takooooo mlada, on pa niti ne več. Mogoče ne ve če si ti resna.

ampak je pa tudi dober afrodizijak, a ne?

Tipa čist razumem. Punca je stara 20. Kolikšna je verjetnost, da bo z njim do konca življenja? Ali naj staršem predstavi vsake 2 leti novo punco?

[center]fant* [* zvezdica lahko pomeni en in/ali morda [?] prvi fant pri sedmnajstih][/center]

17.01.14 11:32

[right]Pozdravljeni [center]stara[/center] [left]sem 20 let[/left] in fant je 8 let starejši [left]skupaj[/left] sva [left]že 3 leta[/left] in se odlično razumeva. Vendar [left]me moti[/left] to da [left]me p♂♀ treh letih zveze[/left] ni [left]še[/left] predstavil staršev [left]jaz si[/left] jih [left]pa želim[/left] spoznat. ko [left]sm[/left] ga uprašala [left]zakaj[/left] mi jih [left]ne[/left] predstavi je [left]rekeu[/left] da so se stari [left]ful [ = fool (fu:l) … full (ful ?) … money(?)-ful][/left] navezali na bivšo punco in ko sta končala so mu rekli [left]da nej[/left] [center]ne vozi punc[/center] domou. A je mogoče [left]to krivo[/left]? Kaj [left]vi menite[/left]? Imava se [left]zelo rada[/left], se odlično razumeva in [left]načrtuj€[-m][/left]va tudi s[left]k-up-n♀♂ prih♀dn♂[/left]st in [left]na [sub]k[/sub] up [center][moj€ velik€][/center] hiš[sub]-ššš[/sub]-€-e-e[/left].[/right]

..
.

[center]fant* [* zvezdica lahko pomeni en in/ali morda [?] prvi fant pri sedmnajstih][/center]

17.01.14 11:32

[right]Pozdravljeni [center]stara[/center] [left]sem 20 let[/left] in fant je 8 let starejši [left]skupaj[/left] sva [left]že 3 leta[/left] in se odlično razumeva. Vendar [left]me moti[/left] to da [left]me p♂♀ treh letih zveze[/left] ni [left]še[/left] predstavil staršev [left]jaz si[/left] jih [left]pa želim[/left] spoznat. ko [left]sm[/left] ga uprašala [left]zakaj[/left] mi jih [left]ne[/left] predstavi je [left]rekeu[/left] da so se stari [left]ful [ = fool (fu:l) … full (ful ?) … money(?)-ful][/left] navezali na bivšo punco in ko sta končala so mu rekli [left]da nej[/left] [center]ne vozi punc[/center] domou. A je mogoče [left]to krivo[/left]? Kaj [left]vi menite[/left]? Imava se [left]zelo rada[/left], se odlično razumeva in [left]načrtuj€[-m][/left]va tudi s[left]k-up-n♀♂ prih♀dn♂[/left]st in [left]na [sub]k[/sub] up [center][moj€ velik€][/center] hiš[sub]-ššš[/sub]-€-e-e[/left].[/right]

..
.[/quote]

V čem je smisel take sheme?

Da razmišljaš o smislu. 🙂

Frka je edino to, da ti spolzi iz rok informacija glede odnosa njegovi starši in on. V tem bi marsikaj videla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close