fant*
Pozdravljeni stara sem 20 let in fant je 8 let starejši skupaj sva že 3 leta in se odlično razumeva. Vendar me moti to da me po treh letih zveze ni še predstavil staršev jaz si jih pa želim spoznat. ko sm ga uprašala zakaj mi jih ne predstavi je rekeu da so se stari ful navezali na bivšo punco in ko sta končala so mu rekli da nej ne vozi punc domou. A je mogoče to krivo? Kaj vi menite? Imava se zelo rada, se odlično razumeva in načrtujeva tudi skupno prihodnost in nakup hiše.
A majo oni denar?[/quote]
ja ne vemče imajo starši denar… Ampak on ima zelo dobro plačo :D[/quote]
:))) Kaj češ pol s tastarimi? 😉
Pusti taščo tam kjer je, te bo že sama našla…… :)))
Kaj se deklič ti v nevarnost podajaš? 😉
Poglejte to veselje, še smajlija postavi na koncu. Ti keš pička ti :)[/quote]
Ko sm začela hodit z njim se mi ni sanjalo kakšno plačo ima!!! Ker me niti ni brigalo! In niti slučajno nism z njim zaradi denarja, če prau ti tako misliš! Zame je pomembna ljubezen ne pa denar!
ŽALOSTNO DA NEKATERIM KI SO STAREJŠI OD MENE ŠE VEDNO VEČPOMENI DENAR KOT PA LJUBEZEN! Res da se brez denarja ne da živet, ampak zaradi tega ne bi nikoli imela fanta samo zaradi denarja!!!!.
Ko sm začela hodit z njim se mi ni sanjalo kakšno plačo ima!!! Ker me niti ni brigalo! In niti slučajno nism z njim zaradi denarja, če prau ti tako misliš! Zame je pomembna ljubezen ne pa denar!
ŽALOSTNO DA NEKATERIM KI SO STAREJŠI OD MENE ŠE VEDNO VEČPOMENI DENAR KOT PA LJUBEZEN! Res da se brez denarja ne da živet, ampak zaradi tega ne bi nikoli imela fanta samo zaradi denarja!!!!.[/quote]
HAHAHAHAHAHAHA
do solz 😀
ŽALOSTNO DA NEKATERIM KI SO STAREJŠI OD MENE ŠE VEDNO VEČPOMENI DENAR KOT PA LJUBEZEN! Res da se brez denarja ne da živet, ampak zaradi tega ne bi nikoli imela fanta samo zaradi denarja!!!!.[/quote]
Eh, raje poglej iz drugega vidika. Kako reven v duši mora bit moški, ki verjame, da si žensko ljubezen lahko prisluži le z denarjem. S takim raje sočustvuj, saj nima vsak toliko denarja. 😉
Ma verjetno mu doma nabijajo občutek krivde, ker je prejšnjo pustil, ki jim je bila mogoče simpatična in sedaj noče tvegat doma scene s to, ki jo ima sedaj.
Drugače pa je verjetno podrejen mami in cinca, da ne bi mogoče mamico (spet) razočaral….
Zanimivo, mene je moj predstavil že po enem mesecu, jaz njega po pol leta – pri nas smo bolj konzervativni. po treh eltih in načrtovanju skupnega bivanja bi res bil čas da te prdstavi. Mogoče pa ima kakšne težave s starši, se ne raume z njimi, pa ti noče povedati resnice, rajši reče da se ni čas. verjetno imajo slab odnos, saj bi že starše moglo zanimati s kom sin živi.
če imaš občutek da je veza super, potem se s tem ne obremenjuj. Je pa res da si ti takooooo mlada, on pa niti ne več. Mogoče ne ve če si ti resna.
[center]fant* [* zvezdica lahko pomeni en in/ali morda [?] prvi fant pri sedmnajstih][/center]
17.01.14 11:32
[right]Pozdravljeni [center]stara[/center] [left]sem 20 let[/left] in fant je 8 let starejši [left]skupaj[/left] sva [left]že 3 leta[/left] in se odlično razumeva. Vendar [left]me moti[/left] to da [left]me p♂♀ treh letih zveze[/left] ni [left]še[/left] predstavil staršev [left]jaz si[/left] jih [left]pa želim[/left] spoznat. ko [left]sm[/left] ga uprašala [left]zakaj[/left] mi jih [left]ne[/left] predstavi je [left]rekeu[/left] da so se stari [left]ful [ = fool (fu:l) … full (ful ?) … money(?)-ful][/left] navezali na bivšo punco in ko sta končala so mu rekli [left]da nej[/left] [center]ne vozi punc[/center] domou. A je mogoče [left]to krivo[/left]? Kaj [left]vi menite[/left]? Imava se [left]zelo rada[/left], se odlično razumeva in [left]načrtuj€[-m][/left]va tudi s[left]k-up-n♀♂ prih♀dn♂[/left]st in [left]na [sub]k[/sub] up [center][moj€ velik€][/center] hiš[sub]-ššš[/sub]-€-e-e[/left].[/right]
…
..
.
[center]fant* [* zvezdica lahko pomeni en in/ali morda [?] prvi fant pri sedmnajstih][/center]
17.01.14 11:32
[right]Pozdravljeni [center]stara[/center] [left]sem 20 let[/left] in fant je 8 let starejši [left]skupaj[/left] sva [left]že 3 leta[/left] in se odlično razumeva. Vendar [left]me moti[/left] to da [left]me p♂♀ treh letih zveze[/left] ni [left]še[/left] predstavil staršev [left]jaz si[/left] jih [left]pa želim[/left] spoznat. ko [left]sm[/left] ga uprašala [left]zakaj[/left] mi jih [left]ne[/left] predstavi je [left]rekeu[/left] da so se stari [left]ful [ = fool (fu:l) … full (ful ?) … money(?)-ful][/left] navezali na bivšo punco in ko sta končala so mu rekli [left]da nej[/left] [center]ne vozi punc[/center] domou. A je mogoče [left]to krivo[/left]? Kaj [left]vi menite[/left]? Imava se [left]zelo rada[/left], se odlično razumeva in [left]načrtuj€[-m][/left]va tudi s[left]k-up-n♀♂ prih♀dn♂[/left]st in [left]na [sub]k[/sub] up [center][moj€ velik€][/center] hiš[sub]-ššš[/sub]-€-e-e[/left].[/right]
…
..
.[/quote]
V čem je smisel take sheme?
Forum je zaprt za komentiranje.