Fant se vozi brez izpita
Gre ze proti 30 a se vedno ni naredo izpita
Dobli so ga ze vec ko 4x brez izpita in mu vzeli avto.
Zdaj nazadnje se je vozil kar 4 mesece z probnimi tablicami ki so ze zdaunaj bile neveljavne
Njegovi primitivni domaci pa so po vsem tem okrivili se mene da naju je dobla policija ker sem zelela da grema po nekaj za jest v restavracijo ker ce bi jas nebi tega rekla naju nebi dobli…
A on je itak meu sreco da ga niso ze prej dobili ker je letal nonstop za vsako malenkost z avtom okoli al po cigarete al bilokam…
Pa normalno da ga je pasla ze policija pa nekdo je ja mogo opazit ta avto 4 mesce ze da se vozi vsakodnevno z probnimi. ..
steraj ga, 06.02.2022 ob 18:24
Res mi ni jasno, da imaš tako propalico za partnerja. Steraj ga in to čim prej.
Če nima vozniške in ne vozi, je nerodna reč, ampak ok, ni škodljivo.
Da pa nima vozniške, da se vozi z neregistriranim avtom… to pa samo bejži stran od njega.
To veliko pove tudi o njej. Kdo reče tipu brez izpita z neregistriranim avtom, ki je že povzročil nesrečo da jo pelje po hrano?
Mislim da sta ravno za skupaj.
Neprijavljena, 06.02.2022 ob 18:29
To veliko pove tudi o njej. Kdo reče tipu brez izpita z neregistriranim avtom, ki je že povzročil nesrečo da jo pelje po hrano?
Mislim da sta ravno za skupaj.
Poznam par takih ljudi, ki prakticirajo vožnjo brez izpita, brez registracije. Sami propadli, zapiti tipi. No, ja, sem jih poznala včasih več. Danes je še redko kdo tak.
REicmo moj znanec: kazen, na kazen, lažne tablice na avtu (ukradene?), sicer naredil izpit, ampak zaradi alkohola ostal brez, kar pa ga ni odvrnilo od vožnje. Zdaj pa je itak totalno propadel, zapit do kraja.
Pa še eno, kar počno taki tipi: furajo tehnično razpadajoče avte, nevarne za vse okrog in okrog.
Tako, da ženska, ki ima takega tipa, je tudi hudo bolna v glavo.
Za vse take bedarije so krivi njegovi starši.
Ker je očitno, da že od malega dela to, kar mu paše.On se ne ukloni pravilom.
Ker ni vzgojen.
Zdaj pa s prstom kažejo nate.Ti si zdaj njihova antena, krivec za to, da te je peljal.
Namesto , da bi mu že zdavnaj povedali, koliko je v življenju ura.
Da se avto vozi samo takrat, ko imaš izpit.
Vseh trideset let je bilo vse vseeno.Zdaj bo pa še naslednjih petdeset.
Tak je.
In tak bo ostal.
M612, 06.02.2022 ob 16:58
Gre ze proti 30 a se vedno ni naredo izpita
Dobli so ga ze vec ko 4x brez izpita in mu vzeli avto.
Zdaj nazadnje se je vozil kar 4 mesece z probnimi tablicami ki so ze zdaunaj bile neveljavne
Njegovi primitivni domaci pa so po vsem tem okrivili se mene da naju je dobla policija ker sem zelela da grema po nekaj za jest v restavracijo ker ce bi jas nebi tega rekla naju nebi dobli…
A on je itak meu sreco da ga niso ze prej dobili ker je letal nonstop za vsako malenkost z avtom okoli al po cigarete al bilokam…
Pa normalno da ga je pasla ze policija pa nekdo je ja mogo opazit ta avto 4 mesce ze da se vozi vsakodnevno z probnimi. ..
kaj imaš to, cigana ?
M612, 08.02.2022 ob 13:32
Ne
Ni cigo zakaj bi mogo bit a to en slovenec ne more delat al kaj
Eni mate pa res cudaske…
Tudi narkoman ni in pijanec ni
Njegov problem je le da je mislo da bo voznja brez izpita sla v nedogled se
Je dobil denar da bi lahko naredo ispit pa je rajse za drugo zapravil..
A ni čudno. Ampak tvoj Slovencelj jim je po mentaliteti čisto enak. Ne se razmnoževat, prosim.
ahahahah
in jaz trepetam, da nimam homologirane tekočine za brisalce, in kaj se zgodi če me ustavijo in vidijo da imam 185/60/14 gume namesto 185/65/14
al pa joj mi celo druzino iztrebijo na tehnicnem ce ugotovijo da je ena zarnica v meglenki crklna ?
tlele se pa ludje vozijo brez izpita s ukradenimi tablicami, z avtom iz sadovnjaka, pa sm pa tja kak karambol bum bum
Samo v znanje, primitivna si ravno toliko kot on in njegova družina. Neprimitivna ne bi mogla bit s takim. Pa da se še usedeš z njim v avto pa ga celo fehtaš da te pelje po hrano. Tipa katerega zdaj pljuvaš tle po forumu kako se vozi brez izpita in neregistriranimi avtomobili. Ja, glavni problem je to, da so vaju dobli, ne to kar počnete. Bravo res.
Forum je zaprt za komentiranje.