Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fant raje igra igrice, kot seksa

Fant raje igra igrice, kot seksa

Danes zjutraj ib 5 : 21
[/quote]

A to ti je možo pomagal, in če ja, zakaj nisi njegovega imena klicala? (butara ;-)))

A to ti je možo pomagal, in če ja, zakaj nisi njegovega imena klicala? (butara ;-)))
[/quote]

Ti že nisi …ostali niso tvoj problem 😊 kaj in koga sem klicala in kako sem vriskala pa še manj 😉

Ti že nisi …ostali niso tvoj problem 😊 kaj in koga sem klicala in kako sem vriskala pa še manj 😉
[/quote]

Okej okej, sam da si…

…ampak če jaz kaj o življenju vem, potem tvoje svojega boga klicanje in vriskanje bolj švohcano deluje, ker če bi bilo to narejeno kot se za gre, bi se tebi zdele fučkalo za vse živo oz bi zgolj o omembi klicanja svojega boga in jutranjega vriskanja, doživljala popotresne krče z nalivi tko močno, da tud tipkat ne bi mogla…

…pa makar si konektana na službenem v wcju…. ;-))))

Popayćeta vpraš kako to gre, če meni ne verjameš…

Okej okej, sam da si…

…ampak če jaz kaj o življenju vem, potem tvoje svojega boga klicanje in vriskanje bolj švohcano deluje, ker če bi bilo to narejeno kot se za gre, bi se tebi zdele fučkalo za vse živo oz bi zgolj o omembi klicanja svojega boga in jutranjega vriskanja, doživljala popotresne krče z nalivi tko močno, da tud tipkat ne bi mogla…

…pa makar si konektana na službenem v wcju…. ;-))))

Popayćeta vpraš kako to gre, če meni ne verjameš…
[/quote]

Sej najprej sem šla na popotresni krč, potem sem ti odgovorila… slabo predvidevaš

Sej najprej sem šla na popotresni krč, potem sem ti odgovorila… slabo predvidevaš
[/quote]

Sviralo bi se tebi za moje predvidevanje, če bi bilo res kar nakladaš…

…dolgcajtna si ajd čau!

Sviralo bi se tebi za moje predvidevanje, če bi bilo res kar nakladaš…

…dolgcajtna si ajd čau!
[/quote]

Ke mona.. zakaj misliš da mi je sploh mar za tvoje mnenje🤣🤣

Pozdravljena mislim, da se fant ne bo spremenil, imela sem tako zvezo in jse ni nic spremenilo dokler je nisem prekinila. Igrice pa se zmeraj igra, kriva je odvisnost, lahko si dobis nekoga ki te bo zelel kadar koli, tudi v ne-seksi perilu in s kaksnem kilogramom vec. Zasluzis si vec kot ‘deca’ ki ne vidi tvojih carov.

Zato si pa verjetno sam

Pokliči mene, se boma igrala igrice v katerih boš ti uživala… sploh v sexy spodnjem perilu

Doma imamo isto sranje. S tem da je star 30let in imava dvoletnega otroka. Toliko teženja, da se mi preprosto že gabi s temi forami. Od karantene se zapira v sobo in igra igrice s svojimi nedoraslimi samskimi sorodniki. Nekateri preprosto ne odrastejo, ce ne bi imela druzine bi ze zdavnaj sla.

Moj pri 42 igre igra, če ne, je na šihtu ali veni z frendi…zadnje pol leta ne vem, če sma 5x seksala..pa pazi on mene sprašuje če imam drugega, ker od mene ne dobi!!!! Narobe svet…

Dam ti možnost da se dobiva, morda boš zadovoljena..😴
Pač razmisli,mislim da za svojo dušo lahko nekaj pozitivnega narediš sama.
Lp.😊

Razmisli, mislim, pomisli, premisli…🤣

Razmisli, mislim, pomisli, premisli…🤣
[/quote]

Kako pa veš, da ravno nate misli ??

Kako pa veš, da ravno nate misli ??
[/quote]

Nisem tega napisala. Samo me igra besed zabava 😅😊 Mislim, da sploh ni mislil name.. jaz sem se oglasila zaradi tega. Nič drugo.

Nisem tega napisala. Samo me igra besed zabava 😅😊 Mislim, da sploh ni mislil name.. jaz sem se oglasila zaradi tega. Nič drugo.
[/quote]

No, če prej ni mislil nate, pa sedaj. Hm, morda je pa to bil tvoj cilj? 🕵️‍♂️

No, če prej ni mislil nate, pa sedaj. Hm, morda je pa to bil tvoj cilj? 🕵️‍♂️
[/quote]

Ojej..v vsakem stavku vidite teorijo zarote (eyeroll)… prav briga me na koga misli ali ne misli.. meni se je samo zdelo zabavno ko sem prebrala. Thats it

Ojej..v vsakem stavku vidite teorijo zarote (eyeroll)… prav briga me na koga misli ali ne misli.. meni se je samo zdelo zabavno ko sem prebrala. Thats it
[/quote]

Potem se pa povsem nepotrebnem vznemirjaš, k ne da? Detektivski čut pravi, da kjer je dim …

Potem se pa povsem nepotrebnem vznemirjaš, k ne da? Detektivski čut pravi, da kjer je dim …
[/quote]

Jaz vznemirjam…za to? Se vidi, da me ne poznaš… če bi ta moment komet zagledala kako pada dol z neba na nas, bi rekla.. oh glej jo zvezdico, in si zaželela željo.. vidiš to je moj level umirjenosti.

Detektiv my ass 😁 vsaka je faljada na polno. A če želiš se lahko delam, da imaš prav in ti prikimavam. Če ti to kaj pomeni. Z veseljem..

Jaz vznemirjam…za to? Se vidi, da me ne poznaš… če bi ta moment komet zagledala kako pada dol z neba na nas, bi rekla.. oh glej jo zvezdico, in si zaželela željo.. vidiš to je moj level umirjenosti.

Detektiv my ass 😁 vsaka je faljada na polno. A če želiš se lahko delam, da imaš prav in ti prikimavam. Če ti to kaj pomeni. Z veseljem..
[/quote]

Tale tvoja črkoslavna solata besed je v kriminologiji znana kot poskus osumljenca, da preusmeri pozornost v drugo – irelevantno tematiko. 🕵️‍♂️

Tale tvoja črkoslavna solata besed je v kriminologiji znana kot poskus osumljenca, da preusmeri pozornost v drugo – irelevantno tematiko. 🕵️‍♂️
[/quote]

Ajej.. evo dobil si me.. kriva sem! 🤭☺

Ljubosumen much?

Ajej.. evo dobil si me.. kriva sem! 🤭☺

Ljubosumen much?
[/quote]

Na virtualni lik? 🤔 Preveč dobro mnenje imaš o svoji fiktivni podobi.

Na virtualni lik? 🤔 Preveč dobro mnenje imaš o svoji fiktivni podobi.
[/quote]

Da ja?😏 nekam preveč pozornosti se mi namenja glede na to, da sem le virtualni lik.. sam povem.

Kaj te matra potem?

Da ja?😏 nekam preveč pozornosti se mi namenja glede na to, da sem le virtualni lik.. sam povem.

Kaj te matra potem?
[/quote]

Mislim mislim strel v prazno. To je javni forum in samo komentiram opaženo. Nič več. Žal (sad face). Sicer pa si sama potrdila, da je moja detektivska lupa povsem na mestu 😎

Mislim mislim strel v prazno. To je javni forum in samo komentiram opaženo. Nič več. Žal (sad face). Sicer pa si sama potrdila, da je moja detektivska lupa povsem na mestu 😎
[/quote]

Mhm lahko se je izgovarjati na javni forum, a ne spremeni bistva… reci kar češ.

Veš kaj lahko narediš s svojo lupo kajne😊…

Ajde ukleni me. Obsodi me. Ponižaj me. Čakam…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close