Fant raje igra igrice, kot seksa
Ti že nisi …ostali niso tvoj problem 😊 kaj in koga sem klicala in kako sem vriskala pa še manj 😉
[/quote]
Okej okej, sam da si…
…ampak če jaz kaj o življenju vem, potem tvoje svojega boga klicanje in vriskanje bolj švohcano deluje, ker če bi bilo to narejeno kot se za gre, bi se tebi zdele fučkalo za vse živo oz bi zgolj o omembi klicanja svojega boga in jutranjega vriskanja, doživljala popotresne krče z nalivi tko močno, da tud tipkat ne bi mogla…
…pa makar si konektana na službenem v wcju…. ;-))))
Popayćeta vpraš kako to gre, če meni ne verjameš…
Okej okej, sam da si…
…ampak če jaz kaj o življenju vem, potem tvoje svojega boga klicanje in vriskanje bolj švohcano deluje, ker če bi bilo to narejeno kot se za gre, bi se tebi zdele fučkalo za vse živo oz bi zgolj o omembi klicanja svojega boga in jutranjega vriskanja, doživljala popotresne krče z nalivi tko močno, da tud tipkat ne bi mogla…
…pa makar si konektana na službenem v wcju…. ;-))))
Popayćeta vpraš kako to gre, če meni ne verjameš…
[/quote]
Sej najprej sem šla na popotresni krč, potem sem ti odgovorila… slabo predvidevaš
Pozdravljena mislim, da se fant ne bo spremenil, imela sem tako zvezo in jse ni nic spremenilo dokler je nisem prekinila. Igrice pa se zmeraj igra, kriva je odvisnost, lahko si dobis nekoga ki te bo zelel kadar koli, tudi v ne-seksi perilu in s kaksnem kilogramom vec. Zasluzis si vec kot ‘deca’ ki ne vidi tvojih carov.
Potem se pa povsem nepotrebnem vznemirjaš, k ne da? Detektivski čut pravi, da kjer je dim …
[/quote]
Jaz vznemirjam…za to? Se vidi, da me ne poznaš… če bi ta moment komet zagledala kako pada dol z neba na nas, bi rekla.. oh glej jo zvezdico, in si zaželela željo.. vidiš to je moj level umirjenosti.
Detektiv my ass 😁 vsaka je faljada na polno. A če želiš se lahko delam, da imaš prav in ti prikimavam. Če ti to kaj pomeni. Z veseljem..
Jaz vznemirjam…za to? Se vidi, da me ne poznaš… če bi ta moment komet zagledala kako pada dol z neba na nas, bi rekla.. oh glej jo zvezdico, in si zaželela željo.. vidiš to je moj level umirjenosti.
Detektiv my ass 😁 vsaka je faljada na polno. A če želiš se lahko delam, da imaš prav in ti prikimavam. Če ti to kaj pomeni. Z veseljem..
[/quote]
Tale tvoja črkoslavna solata besed je v kriminologiji znana kot poskus osumljenca, da preusmeri pozornost v drugo – irelevantno tematiko. 🕵️♂️
Mislim mislim strel v prazno. To je javni forum in samo komentiram opaženo. Nič več. Žal (sad face). Sicer pa si sama potrdila, da je moja detektivska lupa povsem na mestu 😎
[/quote]
Mhm lahko se je izgovarjati na javni forum, a ne spremeni bistva… reci kar češ.
Veš kaj lahko narediš s svojo lupo kajne😊…
Ajde ukleni me. Obsodi me. Ponižaj me. Čakam…
Forum je zaprt za komentiranje.