Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fant pri 15

Fant pri 15

Tisti ki imate otroke:

Med počitnicami je na Robloxu spoznala nekoga. To je igra na telefonu če kdo ne ve. Zdaj si dopisuje preko sošolkinega telefona in tega tako rekoč skriva. Telefon sva ji vzela, ker so stvari šle predaleč. Govorila sva tudi z mamo te sošolke, ker sva želela priti do sporočil na njenemu profilu. Sošolka doma tudi ne pove nič. Sva se pomirila in kot pravijo, lepa beseda lepo mesto najde in res je, izvedela sva, da želi k njemu na počitnice in sva se tolažila, da je do ušes zaljubljena. Saj smo bili vsi pri teh letih ne? Alarm se je prižgal pa danes, od tega hči tudi igra in lahko za vikende igrajo skupaj, ker je za vikend pri njemu, čez teden pa pri mami in hodi v 7 razred. Ta nekdo je star potem najmanj 30! Mož je popenil, češ kar naj se dobita pravi in ga bo čakal on za drevesom, hči pa bo z avta gledala kaj se bo zgodilo.

Nevem zakaj to sploh pišem na forum, samo ne najdemo skupnega jezika in bi mogoče rada slišala kaj pravite starši?!

Panika

da potrebuejta t in tvoj moškega terpevta.   to je nujno. ža lsta vidva. oziroma t ker si ti alfa samica doma, si vzgojo že zajebala .sedaj še samo pobiraš poldove svojega dela. ti  si jo vzgajala, pa nimaš zaupanja v njo?  č si mula ne najde sebi primernega fanta? kdo je kriv?  ona al ti? ja ti in tvoj mož, ki je beta luzer?

z kakšn špravico pa bi ta luzer luzerski koga mlatil?  mislim da tvoj možek rabi po pizd idobit pošteno. on bi tbe moral po piki nasekat. tebe prasico.  ker nisi žena.

vidva sta kriva. bolj je kriv tvoj, ker ni znal pri tebi reda narest.  ja nič ji nisi dovolila, nič je nisi naučila razne kako biti moderna ženska.  ona ni žena.  ker žena, si  najde sebi primernega. kako pa ve punca kaj izbrat? ja ker je videla pri atiju.  zelo strogem ampak zelo ljubečem. in si zna najdit moškega. no fanta. ja?

ti si šla sislit čitat njena pisma?  zakaj?  ti si posesivna prasica. jaz če bi bil mož od one kolegice bi ti rekel, lahko vidiš, če daš fukat. in ti bi mi res dala fukat.  mislim??  ej.  mamica??  kaj ti delaš?

če bi ji doma kaj dovolila, bi lahko popila kaki coktail, kako dobro vino ob priliki, in bi ji rekla. raje doma popij  neki, kot da se skrivaš pod mostom in po nekih stanovanih vlačiš.  če želiš fanta, ok. imej. ampak hočem da sta tukaj pri nas doma. v hiši v tvoji sobi.  pa pazi pač da ne bop zanosila, ker je to pol konec. pol si zajebaš življenje.  kerl očenke samskem mice, nihče ne želi.

RESNICO BI JI MORALA POVEDAT!!

problem ej ker si ti do sedaj mislna da siful dobra mamica, popolna. oh in sploh.  pa zdaj vidiš da nisi.  ne nič ni hčerka problematična. no mislim, je problematična, ker si jo ti tako naredila. drugače ni.  pač dela kaj misli da je prav. ti si jo učila. po tvoji metodi.  vidiš kam pripelj tovja femisntična eogistična psiho metoda?!! vidiš sedaj?   ne čudi se, ko bo noseča prišla domov. ne se čudit pol.

poglej mamica.  povej raje atiju po esnici, ker mu nisi.  kdo tej je prvič pofukal.  e n30 letnik ziiher. kot večino punc.

kaj ko se pa gre za tvojo lubiko pa je fse narobe.   ja, mamica draga, tvoj feminizem toxični, ne deluje.  to vam jaz tukaj govorim skoz isto.

TI SI KRIVA.   oba.   sta kriva.

nič ni hčerka kriva. in leta  in fse možni izgovori.  NE MAMICA.  nič niso leta in hormoni.  z čem s ti tolažiš-  TI SI KRIVA IN NJEN ATI.

ojojoj  in pol špijuniraš za njo??? še to? pa groziš neki?? hahahhaa ojojoj

a tvoj mož pa lahko sanjari o 16 letnici navijačici??  a on lahko? al on tudi ne sme??  hahahhahaa

ojojojoj  mamica mamika. kmalu boš babica. HAHAHAH

kaj t jaz svetujem?  da se greta ti in tvoj mož zdravit k moškemu terapvetu.

da, omogčita hčerki, da se srečuje z fanti  , doma.  v varnem okolju.  mami poglj.  ti ji lahko vzameš gsm, kaj češ.   bo že našla način, kako se bo pofukala. na najbolj neprimernem mstu, ko ji bo še kdo kaj naredil res.

in pol jo sankcioniraš, in se počuiš zmagovlako, uspešno??

mislim??  užas!!!

moja, najina hčerka. ima svojo sobo, ve, da lahko pripelje  fanta , sošolko.  noben ji nič ne prepoveduje,  zapoveuje.  ve, da jo imam rad, da fse naredim za njo, da ima dobre pogje z šolo in tko. pa ni nič razvajena.  pa fse pomaga doma pa se uči trenira, še jaz ji rečem, da sem ora malo pogovarjat z fanti tudi pa se druzit.  KER JETO NORMALNO.    kar ti delaš ni normalno.

ti mamica, rabiš al še enega otroka. al pa kužeka.  ker kužeka enga že imaš – moža. ampak tko še enega. ki bo strelovod revček. ki b rpel tvojo psihozo. pač za tisto hrano.  bogi revček. pač za hrano bo ubgal kaj če.

MAMICA IN ATI   VIDVA STA KRIVA

Odgovor na objavo uporabnika
Panika, 02.09.2025 ob 22:24

Tisti ki imate otroke:

Med počitnicami je na Robloxu spoznala nekoga. To je igra na telefonu če kdo ne ve. Zdaj si dopisuje preko sošolkinega telefona in tega tako rekoč skriva. Telefon sva ji vzela, ker so stvari šle predaleč. Govorila sva tudi z mamo te sošolke, ker sva želela priti do sporočil na njenemu profilu. Sošolka doma tudi ne pove nič. Sva se pomirila in kot pravijo, lepa beseda lepo mesto najde in res je, izvedela sva, da želi k njemu na počitnice in sva se tolažila, da je do ušes zaljubljena. Saj smo bili vsi pri teh letih ne? Alarm se je prižgal pa danes, od tega hči tudi igra in lahko za vikende igrajo skupaj, ker je za vikend pri njemu, čez teden pa pri mami in hodi v 7 razred. Ta nekdo je star potem najmanj 30! Mož je popenil, češ kar naj se dobita pravi in ga bo čakal on za drevesom, hči pa bo z avta gledala kaj se bo zgodilo.

Nevem zakaj to sploh pišem na forum, samo ne najdemo skupnega jezika in bi mogoče rada slišala kaj pravite starši?!

Oprosti, izgubila sem se:

KDO je čez vikend pri mami, čez teden pa hodi v 7.razred?!

Sploh ne razumem, kaj si mislila zdaj s tem?!

Mogoče pa si želi postati mamica pri teh letih in bo odšla k njemu na skrivaj da jo nafila ?

Ko je enkrat stara 15, jo lahko zakonito kresne tudi 80 – letnik.

Pri teh letih bi ji mogel že tečt močefit po bedrih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close