fant ne zna voziti
Kako se lahko ne strinjaš z nečim, kar sploh nisi razumel(a)? Kakšna logika je to?
Hitra vožnja ni enako dobra vožnja.
Jaz ob tipih, ki divjajo po cestah, prehitevajo v škarje, izsiljujejo, kršijo hitrostne omejitve… dobim občutek, da kompenzirajo. Če jim drugje ne gre, pa se na cesti pokažejo za velike frajerje.
Kaj ima pa nogomet in dobra vožnja pa ne vem? Prej bi rekla, da so nogometaši nevarni vozniki kot pa varni.
Da pa so nenogometaši odlični vozniki in odlični ljubimci pa tudi vem :-).
Misliš, da VSI hitri vozniki tudi “počasi” vozijo v postelji? Eni res veste samo tisto, kar ste sami doživeli, brez kančka abstraktnega razmišljanja ali pa pogleda okrog sebe. Ko fjakarski konj. 🙂
Oprosti, ampak tipi, ki prehitevajo v škarje, izsiljujejo in sploh divjajo po cestah in kršijo vse omejitve… takih niti pod razno ne bi preskušala v postelji.
Če je na cesti tako nestrpen, nesramen, nevaren, … ne hvala. Taki moški me ne zanimajo. Agresiven, nesramen na cesti, ravno tak v službi, postelji, kjerkoli.
ALi pa misliš, da tak tip postane pa kar naenkrat ves topel, prijazen in tako naprej?
Zanič značaj, zanič ljubimec.
Sicer pa bi mislila, da si toliko star, da bi že vedel, da v postelji niso zaželeni hitri vozniki. Ti se namreč obregaš v počasne voznike.
Mogoče si kar prav dojel, prehiter na cesti, prehiter v postelji :).
Misliš, da VSI hitri vozniki tudi “počasi” vozijo v postelji? Eni res veste samo tisto, kar ste sami doživeli, brez kančka abstraktnega razmišljanja ali pa pogleda okrog sebe. Ko fjakarski konj. :)[/quote]
Pa kakšna si ti MATI???????????? Lepo te prosim nooooooo. Kaj pišeš, da samo čakaš. Kaj čakaš, da se ti bog ne daj ubije, ali kaj? Daj mu nasvete in trobi in trobi mu vsak dan, če je treba. Moja hčera tudi včasih rada pritisne na gas in vedno ji trobim, da naj se pazi. Kamorkoli gre ji povem, da naj po pameti pelje in naj se čuva. Da bi pa rekla, da samo čakam kot ti. Haloooooooooooooo!!!!!! Kaj si ti mati brez čustev ali kaj??? Daj mu nasvete pa bo, in vsak dan mu trobi in trobi, da boš že sitna in mu povej, če bo vozil hitro naj se samo na tebe spomni…….. Vsem našim otrokom želim varno in prijetno vožnjo ter, da vozijo po pameti.[/quote]
Da imam tebe v avtu in da mi trobiš in trobiš se bom po vsej verjetnosti zaletela zaradi tebe ker najedaš človeka in ga delaš živčnega. Če pa kaj šoferu dopizdi je pa sigurno “pazi kako voziš, pa si prehiter, pa tukaj je ovinek, bremzaj, pazi, itd.” Boga tvoja hči.
Načeloma dobro vozi (beri meni “ustrezno”. Včasih bi si želela, da bi bil bolj previden. “Slabo” vozi le takrat, ko je jezen.
Sicer pa sem jaz za vožnjo blazno obćutljiva in se nerada peljem s komerkoli. S možem in nekaterimi sorodniki še gre, pa s svojo najboljšo prijateljico tudi, v druge avte me pa ne spravite – saj ob slabem vozniku dobim zraven živčni zlom…
Človek, ki nikoli ni spremljal na urgenci ali kje drugje, kakšne so posledice prometnih nesreč, težko razume mojo obsesijo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.