Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fant na smučanju

Fant na smučanju

Živijo?

Z fantom sva skupaj že leto in pol. Danes je odšel na smučanje z prijatelji  za 4 dni in navdaja me rahla nervoza. Prvič po dolgem času sva tako narazen da si ne moreva ne pisati ne se videti. Zaupam mu zelo močno in vem da me ima rad. Ampak ker od njega ne izvem nič kje je kako je in kako se ima, sem močno nervozna. Ne želim da me v teh 4 dneh pozabi ali da ugotovi da je življenje brez mene bolj zabavno.

Ni signala pod rjuho z drugo? ?

Torej sama že veš, da je življenje brez tebe bolj zabavno, on ima pa zdaj priložnost to ugotoviti? Zdi se mi pošteno.

Odgovor na objavo uporabnika
Hm, 27.12.2021 ob 12:41

Torej sama že veš, da je življenje brez tebe bolj zabavno, on ima pa zdaj priložnost to ugotoviti? Zdi se mi pošteno.

???

Zakaj si ne moreta pisati?

Kaj pa včasih, ko so šli fanti v vojsko? Uživaj v tem času.

Odgovor na objavo uporabnika
katarinca22, 27.12.2021 ob 10:23

Živijo?

Z fantom sva skupaj že leto in pol. Danes je odšel na smučanje z prijatelji  za 4 dni in navdaja me rahla nervoza. Prvič po dolgem času sva tako narazen da si ne moreva ne pisati ne se videti. Zaupam mu zelo močno in vem da me ima rad. Ampak ker od njega ne izvem nič kje je kako je in kako se ima, sem močno nervozna. Ne želim da me v teh 4 dneh pozabi ali da ugotovi da je življenje brez mene bolj zabavno.

Ma kje so, da ti ne more pisati? Vsaj SMS po telefonu, če že nič drugega ne deluje?

In če te bo pozabil v štirih dnevih, potem je itak bolje, da tudi ti pozabiš nanj!

Vedno se da pisati, če se hoče, če ne drugega se gre do prve vasi, kjer je signal.  Na tvojem mestu ne bi samevala doma, ampak bi tudi sama šla na smučanje,  v savno, jacuzzi, na ogled lučk itd. Izkoristi ta čas!

A na smucanju nimajo wifija?

Drugace pa se je res brezveze ubadati s tem. Uzivaj teh 4 dni. Poklici prijateljice in ga malo ignoriraj. Ne mu dati vedeti da ga “cakas”

Jaz sem tudi včeraj na onaon enega vprašala ko je rekel da gre v Bohinj za novo leto, če grejo samo tipi ali grejo še kake ženske. Ker seveda na onaonu so vsi samski. Dobila sem odgovor, da gre zraven ena, o kateri misli, da je najlepša, pa ga ona ne jemlje resno, ker ma višje kriterije in sta samo prijatelja.  Grejo 3 moški in 3 ženske v apartma silvestrovat.  Tale tvoj ma tudi kako “kolegico” poleg, niso sami tam.  Še dobro da sem pazljiva in vprašam ljudi prej, kaj in kako. Nisem ena opica, ki bo cela raznežena in vesela in dobila po nosu potem.

Če to ugotovi, pomeni da ni za te. Kaj pa če to ugotovi, ko boš v porodnišnici?

On veselo smuča z drugo. Sprijazni se.

Pozdrav

A si ti posesivna in ljubosumna?

Ali misliš, da tvoj fant ne sme preživeti sekunde brez tebe? In se celo imeti lepo?

Po zapisanem je temu tako. In kmalu boš sama…

Pa srečno

Ta čas, pejd po svoje….

Ti nisi v zvezi ampak samo v “seks sporazumu”, ki mu ti rečeš zveza.

Smučat ali na moške žurke gre lahko kadarkoli. Da mu pa niti toliko ne pomeniš, da noče novega leta preživeti s tabo oziroma da ga celo želi preživeti brez tebe – temu rečejo zveza samo otroci. Pa kaj se babe res tako malo cenite no. Če dec misli resno, te bo, sploh pa na nek praznik, vključil v svoje plane. Če ne misli resno, bo izgledalo takole. Simple as that. Ti že zdaj nimaš tega, kar si predstavljaš, da imaš. Žal.

Ti si bolana v glavi

Novo leto in podobne praznike po 4 letih običajno preživiš z resnim fantom ali punco, ne s prijatelji. Pa nimam nič proti temu, da gre vsak po svoje za kakšen vikend, krajši del počitnic. Tu ni bistveno, ali je vmes še kakšna druga ženska, ampak to, da za tak dan ni s tabo. Nekaj tu ne štima. Probaj gledati malo širše in razmišljati, da mogoče ti ne po meniš njemu toliko kot on tebi. Morda pa se je vajina zgodba enostavno izpela.

A lohk diha človek…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close