Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Fant me sili v otroka ali pa razhod ce ga ne zelim še

Fant me sili v otroka ali pa razhod ce ga ne zelim še

.

Odgovor na objavo uporabnika
Koki?????, 22.06.2025 ob 20:16

Konflikt, 22.06.2025 ob 13:49

nekako takole ti povem?, 22.06.2025 ob 13:28

Konflikt, 22.06.2025 ob 10:00

Koki?????, 22.06.2025 ob 08:53

Konflikt, 22.06.2025 ob 06:02

Kura bebasta!

Avtist je zdravstveno stanje, ki ne vpliva na samo pamet.

Ni pa to zmerljivka, tako kot ti misliš, da je.

Pa naj ti še prišepnem, do sedaj so bili v mojem spolnem življenju vedno samo moški. Sem namreč ženska.

Vse tvoje pisanje zgoraj, z obtoževanjem, kaj, kdo, kako sem, spet pade v vodo. Ker na tvojo žalost nisem.

Seveda, seveda.

Daj ti avtizem počena glava raje pojasni, o kakšni ženski, ki ima rada moške naj bi jaz pisal?

Ne spomnim se namreč, da bi kaj takega omenjal pred tvojim komentarjem v tej temi. O čem torej blodiš ti nizkofunkcionalni avtizem?

Takole si mi napisal

TOREJ O KAKŠNI ŽENSKI, KI IMA RADA MOŠKEGA GOVORIŠ? KJE VIDIŠ, DA PIŠEM O TEMU?

Citiral si na moj komentar, kjer sem napisala

Pa naj ti še prišepnem, do sedaj so bili v mojem spolnem življenju vedno samo moški. Sem namreč ženska.

Takolelelele sem ti napisal? Ne jaz pa mislim, da sem ti napisal drugače ?

Seveda si mi zdaj prvič pisalA, ker drugače me preskočiš in me ne bereš ???

Kar pojdi po temi nazaj in boš videl, kaj sem napisala in kaj si ti odgovoril!

Vem, vem.

Ti si ženska. Si marsikaj. Srednješolec jaz”številka”, teta avtističnega nečaka, ki jo moti kako uporabljam besedo avtist…

Ne razumeš, zakaj volim SDS. Še manj razumeš zakaj bi neki punci bilo všeč videti, dva fanta. Pa da biseksi niso takšni kot jaz trdim…

Si šele kratek čas na monu… Si že 20 let na monu… Si mi prvič pisala, ker me ponavadi prrskočiš…Obtožil sem te, da si nekdo drug in te ozmerjal.

Celo spolno življenje imaš praviš, čeprav se ne umakneš z mona…

Celo ignorirati si me že poskušalo pa vidiš, da ni zaleglo. Nekaj miru si melo le v zadnjem času, ker sem imel toliko stvari v življenju, da sem imel premalo časa, da bi na monu bil.

O tvojem spolu sva že govorila. Ga nimaš. Si tisto. Ne boš vzbudilo poželenja ne v ženski, ne v moškemu. Zato tu životariš.

Ne veš tega, da rabiš nekaj inteligence, da si lahko trol? ? Ne veš tega?

No ti nimaš dovolj inteligence, da bi bilo trol. Zato si tako neuspešno, da ti drugega od životarjenja tu na monu ne preostane.

Žal veliko zabave in miru tu več ne boš imelo… Se bova igrala. So bili ljudje, ki so se v resničnem življenju vtaknili vame in jim je bilo hitro žal, saj so imeli veliko jebo. No tu gor ne bo nič drugače.

.

Koki?????️, 22.06.2025 ob 20:22

Koki?, 20.06.2025 ob 15:21

ZA UREDNIŠTVO!!!, 20.06.2025 ob 15:16

Zdaj je pa že dovolj, dajte že enkrat uredit forum, da bo OK.

Če vas tema moti, jo čisto izbrišite.

Če se tema razvija v napačno smer, jo zaklenite.

NEHAJTE s tem “Bad gateway”!!!

Naredil sem večletno analizo pisanja 3eh trolov na temu forumu. Zato se jih prepozna tudi, ko zamenjajo vzdevek. To sem poslal nekomu z mona in mu zdaj redno pišem.

Dovolj je bilo njihovega psihičnega nasilja in vsevednega narcističnega obnašanja. Konec je z raznimi itaki, no ja, neutropati, seveda ne cem kva idioti.

Od zdaj naprej imajo le še probleme.

Kot Koki Kokiju ti toplo polagam na srce :

IMAŠ PSIHOTIČNE MOTNJE, RESNE, ZATO TI JE. DOKTOR PREDPISAL ANTIPSIHOTIKE, NE ZARAD LEPŠEGA.

ZA PSIHOTIČNE. MOTNJE IN. SHIZOFRENIJO JE ZNAČILNO UMIŠLJANJE OSEB, DOGODKOV IN GLASOV.

Koki, Kventiax je treba REDNO JEMATI. Osnovna doza je 25 mikrogramov, ti imaš predpisano stotko, 3x dnevno.

Upoštevaj končno zdravnikova navodila.

Tudi Styria te je že orng sita blokirajo ti vsako številko, s katere začneš klicariti.

Zaman menjaš predplačniške SIMke nonstop … Vsi te takoj pogruntajo.

Koki?, 22.06.2025 ob 20:28

Nimam teh izkušenj z Styrio. Ena oseba mi z veseljem prisluhne in pomaga saj vidi kaj nakateri počnete, eno drugo osebo motim in me ima za enega od problematičnih tukaj… Tablet nikoli nisem jemal, glede na to, da vse kar si napisal ne drži, imaš verjetno ti psihotične motnje. To dragi Koki, da pod mojim vzdevkom napišeš, da jemljem psihotike ne šteje. Puši še naprej kot Koki, če misliš, da me moti. ?

lan69, 22.06.2025 ob 21:20

A lahko predlagam moderatorju.

Pred pol ure sem komentiral na eni temi , ampak moj komentar se ni prikazal. Ampak res, res ne vem,kje sem naredil napako. Nisem bil kritičen, ne žaljiv, pisal sem v sprejemljivem slovenskem jeziku, tako da res ne vem za napako.

Ali bi bilo težko da v kolikor brišete komentar da na tem mestu napišete recimo zaradi tega in tega komentar ni dobil odobritve za objavo, da vemo v bodoče kje delamo napake

Hvala in lep pozdrav

kaj pa tvoja depresija, 22.06.2025 ob 21:35

Pisal si kako si se zdravil od depresije pa da jemlješ protibolečinske tablete. Se pravi imaš antidepresive in protibolečinske tableteti kura zlagana.

Anonimno 2942, 22.06.2025 ob 21:48

Zakaj objava moški s torbicami  blokirana?

Zakaj objava pedofila še kar gor?

Kdo je tu nor?

Anonimno 2942, 22.06.2025 ob 21:59

Čakam odgovor

Koki?, 23.06.2025 ob 00:39

Prav, prav, bo že držalo če tako praviš ?

Soqnene

ti si res zelo zmedena.  on pa luzer.  ti si stara 27 obnašaš se kot 17.  faks imaš verjetno nek levičarski, ničvredno družboslovje. vzgojena si od mamice ločenek in to je to.   ti si faks naredila če si ga pred  5 leti??   ti si skori 30.   kaj ti misliš?

punčka sido 15. od 15 do 23 si mlada.   od 24 naprej ne morem rečt da si stara ker nisi, žal pa nisi mlada.   tvoja najbolj sexy leta so za teboj.  kdaj pa bi ti imela otroka?    kaj ima moški od tega če si ti sprefukanaod 100 kurcev???   kaj?

tvoj fant, bi moral biti tvoj mož pred 3 leti. in ti imet 2 leti starega otroka. ja strah teje da te bo pustil. in prav ima.   ampak ti rabiš, prvo poroko z njim.  reči mutako.   čim bom poročena, dobiš froca.  evo. rešeno. poroči me pa dobiš otroka. ampa ktitega ne moreš naredit. ker mora on tebe poročit. torej te ne želi poročit. če moški ne poroči ženske v roku 2 let,  JE NE ŽELI POROČIT.

ti moraš nehat poslušat, mamico, kolegice in internet. ti moraš začet poslušat  kewin samuel.    kaj imam jaz od tega da ti hočem slabo??  jaz ti hočem dobro.  tvoje kolegice, mamica ti hočejo slabo.

porokoa ne stane nič.  lahko veliko, ampak v osnovi nič.  torej nima razloga, da tene poroči ker ne more. a je tko?  torej noče.  nem oreš mu dat froca, če nisi poročena. ker ko te bo pustil nimaš nič.  nimaš statusa bivše žene, ki jo nek samec le hotel poročit. ampak si baby mamica. samska z frocom.  kdo bo to htel? nihče!

ti moraš iz narazen z tem človekom. to je 1.  verjetno pa ko boš dala na njega pritisk poroke, bo sam šel stran.

tako ,da čimprej  idi stran insi najdi sebi primernega moškega.

naj te   kewin samuel kaj nauči.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close