fant in njegovi prijatelji
Moški prosim za nasvet
Na morem razumeti mojega fanta, saj se mi zdi nenormalno navezan na svoje prijatelje. Kamorkoli greva, visijo zraven, če se čez vikend odpraviva kam – spet oni, na dopust hodiva ločeno ker se ne moreva sporazumeti, jaz bi rada da greva sama kam-on ne da greva z njegovimi prijatelji, drugače gre pa sam. No pa greva posebej. Se mi zdi kot kakšen kužek ki se ne znajde če niso zraven prijatelji.
Povejte mi prosim ali je to normalno ali sem jaz samo mene daje paranoja in je za vas to normalno.
LP
Predvidevam, da sta še rosno mlada. To mora dati skozi…namreč iz tvojih besed razberem lahko le to, da tvoj tip še ni dal čez “čredni nagon”. Se pravi, da mora blejati kot ostale ovce, drugače se počuti izločenega, tega ga je pa verjetno strah…kaj bodo pa kolegi rekli. No, to kar pa rečejo, je zakon.
LP
Sploh ni to, da bi ga želela odtrgati od prijateljev, ker tudi jaz ne zanemarjam svojih prijateljev zaradi njega. Ampak da so pa čisto povsod kamorkoli greva, pa tudi neki ne štima. Sori ampak a res pričakujem preveč, če ga želim za kašen vikend samo zase, brez tega, da mi kakšen njegov frend diha za ovratnik.
Ha, ampak nisem jaz kr tko. Zdej sem pa začela jaz povsod vlačit svoje kolegice… če pač z besedami ne dosežeš nič, je čas da mu pokažeš… pa da ne boste mislili da mu je pa to prav, ima skoz nekaj za povedati… no bomo videli, kako se bo odvilo…
PS: Pa pripomba na tisto, je najbrž mlad… no pri 30-ih majo eni že otroke, on ima pa pač prijatelje…
Svetujem ti, da se o tem pogovorita in poskusita najti kompromis.
Dogovorita se na primer za en vikend na morju samo vidva, drug vikend pa gresta na primer vsak s svojimi prijatelji. Midva s fantom sva se dogovorila, da sva najprej midva, potem pa prijatelji in si tako nikoli ne očitava, da kdo preživi preveč časa s svojimi prijatelji.
Ne zdi pa se mi prav od njegovih prijateljev, da ga vsaj malo ne pustijo pri miru, če vedo da ima resno zvezo. To vaju zna odtujit. Le previdno.
Forum je zaprt za komentiranje.