Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek FANT IMA DRUGO IME

FANT IMA DRUGO IME

To je dober primer, kako je možno z denarjem in raznimi izleti in dopusti, kupiti žensko, da pozabi na vse drugo.[/quote]

Se strinjam, marsikatera ženska je hitro “kupljiva”. Je pa tako, da poznam tudi primere, ko je ženska z nekom že zanosila, pa je izvedela, da ima tip ženo v eni od bivših skupnih republik. Če ženska pada na leporečje, ni pa pozorna na druge znake, se hitro lahko zafrkne. Zato, drage moje, vedno si puščajte nekaj “manevrskega prostora”.

Jas bi zahteval da naj mi pokaže točno ime so pa različna imena v sloveniji nakateri jih imajo 2 ali celo več imen .
Upam da če fant lagal ga zapusti .

To je dober primer, kako je možno z denarjem in raznimi izleti in dopusti, kupiti žensko, da pozabi na vse drugo.[/quote]

Se strinjam, marsikatera ženska je hitro “kupljiva”. Je pa tako, da poznam tudi primere, ko je ženska z nekom že zanosila, pa je izvedela, da ima tip ženo v eni od bivših skupnih republik. Če ženska pada na leporečje, ni pa pozorna na druge znake, se hitro lahko zafrkne. Zato, drage moje, vedno si puščajte nekaj “manevrskega prostora”.[/quote]
atilopa v kakšni situaciji je bila? Saj je šele sedaj pogruntala, da nekaj ne štima, prej ni imela razloga mu brskat po osebnih stvareh.
Vsak sodi po sebi in če je ona povedala pravo ime ji na karaj pameti ni padlo, da se ji je on zlagal. A ti vsakemu takole za hrbtom sumničavo štrfnariš in če nič ne najdeš je to zgolj zato, ker če nisi dovolj vsega pregledala?……ccccc

Se pa strinjam z Matjazkom, da je vse skup prej izmišljotina, pač nekaj,da se klika, ko zmanjka drugih tem.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Se strinjam, marsikatera ženska je hitro “kupljiva”. Je pa tako, da poznam tudi primere, ko je ženska z nekom že zanosila, pa je izvedela, da ima tip ženo v eni od bivših skupnih republik. Če ženska pada na leporečje, ni pa pozorna na druge znake, se hitro lahko zafrkne. Zato, drage moje, vedno si puščajte nekaj “manevrskega prostora”.[/quote]
atilopa v kakšni situaciji je bila? Saj je šele sedaj pogruntala, da nekaj ne štima, prej ni imela razloga mu brskat po osebnih stvareh.
Vsak sodi po sebi in če je ona povedala pravo ime ji na karaj pameti ni padlo, da se ji je on zlagal. A ti vsakemu takole za hrbtom sumničavo štrfnariš in če nič ne najdeš je to zgolj zato, ker če nisi dovolj vsega pregledala?……ccccc

Se pa strinjam z Matjazkom, da je vse skup prej izmišljotina, pač nekaj,da se klika, ko zmanjka drugih tem.[/quote]

To je pa zato, ker ne poslušaš intuicije. Ljudem verjameš že na podlagi tistega, kar rečejo. Nauči se brati med vrsticami. Opazuj obnašanje ljudi, njihov pogled, način in ton govora….Skratka, pozoren je treba biti na neverbalno komunikacijo.

Se pa strinjam z Matjazkom, da je vse skup prej izmišljotina, pač nekaj,da se klika, ko zmanjka drugih tem.[/quote]

To je pa zato, ker ne poslušaš intuicije. Ljudem verjameš že na podlagi tistega, kar rečejo. Nauči se brati med vrsticami. Opazuj obnašanje ljudi, njihov pogled, način in ton govora….Skratka, pozoren je treba biti na neverbalno komunikacijo.[/quote]
Ok, se strinjam….ampak jaz z takimi, ki mi ne sedejo raje nič nimam kot pa da bi jim šel šnofarit po osebnih predmetih. To (šnofarjenje) ne sodi več pod intuicijo Atilopca…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je pa zato, ker ne poslušaš intuicije. Ljudem verjameš že na podlagi tistega, kar rečejo. Nauči se brati med vrsticami. Opazuj obnašanje ljudi, njihov pogled, način in ton govora….Skratka, pozoren je treba biti na neverbalno komunikacijo.[/quote]
Saj zdaj bo za vsakega, ki se ji bo predstavil, podvomila, če je res povedal pravo ime. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok, se strinjam….ampak jaz z takimi, ki mi ne sedejo raje nič nimam kot pa da bi jim šel šnofarit po osebnih predmetih. To (šnofarjenje) ne sodi več pod intuicijo Atilopca…. ;)[/quote]

Šnofanje bi morala izvesti v skrajni sili – takrat je že vedela, da se ji je zlagal glede imena. Nikakor pa ne odobravam šnofanja na splošno.

V pravu je skrajna sila dovoljena, kadar se je potrebno izogniti večjemu zlu, ki grozi. 🙂

če se je zgodilo za nazaj tako kot je napisala mogoče ni imela priložnosti pogledat dokumentov ali kaj pobrskat po avtu. Jaz sem sigurna da če bi imela možnost bi revirila.

Sploh ne vidim težave. Jst sem že marsikomu rekla, naj mi pokaže osebno izkaznico. To sem predstavila na način, da me recimo zanima, kakšen je bil na fotki ali kaj podobnega. Enim je pa očitno vseeno, s kom spijo:):

Imaš prav. Rečeš, da ne verjameš, da je toliko star, ker precej mlajši izgleda, in mu pogledaš v osebno iskaznico. 🙂

Popravek izkaznico.

Ali pa to. Opcij je neskončno.

Da bi me katera prosila za osebni dokument, da ji ga pokazem, se pa ze dolgo ni zgodilo, ce sploh kdaj.

Tu pa tam mi kaksna zagnano pokaze svoje dokumente. Da jih pogledam, preverim, lol. Morda tudi v upanju, da ji bom pokazal svoje. Samo jaz se samo zato se ne pocutim dolznega to narediti.

Sploh pa so punce z mano prijazne in ustrezljive. Ne neke naspicene ledenice kot forumska Goldfish. Taksne so v skrajnem primeru za posteno prefukat od zadaj in to je to.

V živo so vse bolj prijazne.

Keri bolnik…z vsakim postom bolj kažeš, kako si fuknjen.

ne bodi tako stroga. Moj bratranec je uradno Anton, a ga vsi od rojstva kličejo Zvonko ali Zvone. In samo par nas ve, da pravzaprav ni Anton. Jih poznam še nekaj. Lahko da je dobil ime po kom v družini, pa so ga zaradi lažjega razločevanja klicali drugače.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close