FANT IMA DRUGO IME
Stara sem 20 let fant naj jih bi imel 28 in najs e bi klical Matej. Skupaj sva eno leto in pol in ga imam zelo rada skratka si ne predstavljam več življenja brez njega. Sicer njegovih staršev nisem še spoznala ker naj bi imel težave s starši zaradi bivše in se mu zdi prezgodaj da bi me predstavil. Včeraj sva šla skupaj na morje za 1 dan na hrvaško in ko sva šla domov mu je na Slovenskem mejnem prehodu rekel Marko piimenka nisem slišala vam pa je potekla osebna izkaznica. Jaz sem bila kar šokirana ko sem to slišala in ostala brez oseb na mejnem prehodus em pa tud opazila letnico nisem vidla al je 1984 al 1974 nisem prepričana glede tega. Potem si mu niti nisem upala nič reči da mu ne pokvarim dneva ker sva zelo uživala na morju. Ampak zdaj niti ne vem več kaj naj naredim? Kako naj družini in prijateljem rečem da mi je lagal in jaz sem mu zaupala? Vem da me boste vsi obojali da kako sem lahko tako naivna in neumna. Enkrat pa vem da mu je nekaj padlo in ptotem je rekel joj Marko Marko in ko sm mu rekla da zakaj je rekel Marko mi je rekel da je to kar tako rekel. Jaz ne vem niti kaj naj mu rečem ker sem izvedela včeraj da očitno ni Matej ampak Marko!!! Kako mi je lahko tako dolgo lagal? Kaj bi vi naredili na mojem mestu?
Po letu in pol bi človek še verjel, da tudi ve, kakšne gate nosi nekdo, s katerim si leto in pol. Ne samo zgrešeno ime ali letnico. Mogoče mi bo bolj jasno za razumevanje, kako ljudje tudi kot svoje v tren oka lahko naprej prodajo.
Od kje ti sedaj logika (razen čustvena), da iščeš naprej še scenarij domačega spoznavanja? Če boš pa še kakšnega otročka pripeljala kar tako, bo pa idila popolna. Bejž stran, kakor hitro moreš.
Jaz sem imela tudi podoben primer in te cisto razumem sicer sem bila zelo zalostna ko sem ga pustila ker sm ga res ljubila ampak po stirih letih res nisem mogla oprostit laganja da je v mojem primeru Alen bil pa je Zan bilo me je tako sram kako sem mu nasedla da se bi najraje v zemljo zakopala ce prau se mi je opraviceval in govoril da me ima iskreno rad in me noce izgubit. Ampak po mojem ce bi me imel rad bi mi povedal resnico na zacetku ne pa da sem sama ugotovila po stirih letih
Ok, to je nekaj drugega. Ampak, ne razumem tiste ženske zgoraj, da je štiri leta zabila z dedcem in ni vedela kako mu je ime. Razumem, da lahko nekdo štiri leta glumi in da šele kasneje ugotoviš, da je luzer, kleptoman … karkoli.
Ampak ime?
Ok, to je nekaj drugega. Ampak, ne razumem tiste ženske zgoraj, da je štiri leta zabila z dedcem in ni vedela kako mu je ime. Razumem, da lahko nekdo štiri leta glumi in da šele kasneje ugotoviš, da je luzer, kleptoman … karkoli.
Ampak ime?[/quote]
Če to ni le neka veza na daljavo…..In le občasna (seks) srečanja.
Da pa živiš par let skupaj pod isto streho in ne veš pravega imena, pa je nemogoče. Že zaradi pošte. 🙂
Ampak ime?[/quote]
Če to ni le neka veza na daljavo…..In le občasna (seks) srečanja.
Da pa živiš par let skupaj pod isto streho in ne veš pravega imena, pa je nemogoče. Že zaradi pošte. :)[/quote]
Pa saj ni treba niti živeti pod isto streho. Dovolj je že, da skupaj srečata kakšnega njegovega znanca.
A misliš, da je tvoj “mož” njen znanec? Že toliko let, ti pa še ne veš njenega imena? :)))[/quote]
Hehe :)) Vidiš, na to pa nisem pomislila :))) Veš, da je čisto možno. Pravzaprav mi je zdaj postalo zelo sumljivo. Nekoč je napisala, da imam luškanega moža. Hmmm…
Goldfishka !!! Si ti meni pozabila kaj povedati mogoče ? :))))
A misliš, da je tvoj “mož” njen znanec? Že toliko let, ti pa še ne veš njenega imena? :)))[/quote]
Hehe :)) Vidiš, na to pa nisem pomislila :))) Veš, da je čisto možno. Pravzaprav mi je zdaj postalo zelo sumljivo. Nekoč je napisala, da imam luškanega moža. Hmmm…
Goldfishka !!! Si ti meni pozabila kaj povedati mogoče ? :))))[/quote]
:)))) Ne bom se zaplezala z besedami:). Pametni molči:).
Forum je zaprt za komentiranje.