Fant hrepeni po drugi
Sumila sem, da je fantu ena oseba vsec. Saj veste, sm bla firbcna pa sm mu mal pobrskala po instagramu. Nisem se mogla upret, pa priznam boljs bi blo, da bi se. Saj kar ne ves, ne boli. No potem mi je priznal, da je pred mano spoznal eno punco na morju, ta mu je bila res zelo vsec. Ampak on njej ni pfff. To sem razbrala iz pogovora. Rekel je tudi, da mu sedaj ni vec. Ampak mu ne verjamem. Zakaj hudica ji potem lajka vsako sliko, ki jo nalozi na instagram, se ene ni izpustil?
Z mano pa sploh nima nobene slike nikjer nalozene. Prav ne razumem ga.
Mi je tezko a vem, da je z mano, because he can’t get what he actually wants.
Razmisljam, da ga pustim. Kaj naj delam s takim, ki bo celo zivljenje hrepenel po drugi? Pred sabo imam se 2 leti študentskega življenja. Bom ze spoznala koga, ki mu bom na “prvem” mestu. Al pa ce spoznam koga vmes pa ga potem pustim hm? Kaj pravite, kaj se bolj splaca? Gor ste ze izkusene, veste kako se stvarem streže?
Imejte lepo soncno nedeljo se naprej. Ajde bok.
Cvetkaizinstagrama, 08.08.2021 ob 16:52
Sumila sem, da je fantu ena oseba vsec. Saj veste, sm bla firbcna pa sm mu mal pobrskala po instagramu. Nisem se mogla upret, pa priznam boljs bi blo, da bi se. Saj kar ne ves, ne boli. No potem mi je priznal, da je pred mano spoznal eno punco na morju, ta mu je bila res zelo vsec. Ampak on njej ni pfff. To sem razbrala iz pogovora. Rekel je tudi, da mu sedaj ni vec. Ampak mu ne verjamem. Zakaj hudica ji potem lajka vsako sliko, ki jo nalozi na instagram, se ene ni izpustil?
Z mano pa sploh nima nobene slike nikjer nalozene. Prav ne razumem ga.
Mi je tezko a vem, da je z mano, because he can’t get what he actually wants.
Razmisljam, da ga pustim. Kaj naj delam s takim, ki bo celo zivljenje hrepenel po drugi? Pred sabo imam se 2 leti študentskega življenja. Bom ze spoznala koga, ki mu bom na “prvem” mestu. Al pa ce spoznam koga vmes pa ga potem pustim hm? Kaj pravite, kaj se bolj splaca? Gor ste ze izkusene, veste kako se stvarem streže?
Imejte lepo soncno nedeljo se naprej. Ajde bok.
Deklica,
ne vem kaj dejansko razmišljaš v svoji glavi, ampak tale fantič zate pač ni pravi.
Si samo polnilo, mašilo za njegovo preganjanje dolgočasja in njegove potrebe po seksualnih užitkih.
Ta fant se kaj malo ozira nate in na tvoje želje, tvoja hrepenenja. Tvoje predstave o svetu , se zelo razlikujejo od njegovih in tvoji življenjski cilji so bistveno bolj ambiciozni od njegovih.
To, da ti laže, si že sama ugotovila.
Nezaupanje, se je pojavilo s tvoje strani in notranji glas ti je govoril, da nekaj ni v redu, kar si seveda tudi ugotovila s preverjanjem po Instagramu in še kje.
Sedaj skušaš samo sebe prepričati, da je tako, kot ti ta tvoj “fant”, ki to ni, zatrjuje..
Prej, ko boš poslušala kaj ti govori intuicija, prej ga boš zapustila.
Prvo moraš biti nekaj časa sama s seboj, da razbistriš svoje misli, in da si postaviš cilje v življenju.
Težko ti je , vem.
Fanta, ki mu boš na prvem mestu boš našla, ne skrbi.
Prišel bo, ko ga boš najmanj pričakovala in v okolju v kakršnem se boš gibala.
Saj veš, iste sorte ptiči skupaj letijo.
Samozavest se ti bo povrnila in čez čas, se boš pogledala v ogledalo in videla, da si lepa, urejena , empatična in razgledana oseba, ki lahko samostojno udejanja svoje sanje .
Evo mamo kost…
Lepo da jo tolazite….
Jst se tko ucasih uprasam… Kaksen je ta ki vzame eno ki ni devica? Zame osebno ta nima pojma… ne casti ne ponosa. Nek pajac.
Kolkrat sem ze napisal… Ko mas rasnega psa… Pazis na prehrano, ambijent in ne dopustis da ti kar en pes tam naskoci. Znaci kod psa ne moze kod ljudi kao moze?
Uno prav pateticno. Jaaa mlad si izzivi se. Zdivjaj… To je zame samo izgovor da naredis neumnost. Samo izgovor za kurvarluk i destrukcijo… Spustis standarde pol jih pa kao dvignes… Prej si bla na nizkemu standardu od kje pa zdej preobrat? Kako pa da zdej hoces napredovat? A zdej pa noces nizek standard oz cigu migu? Paaa ajde jednom se zivi… Ko una ziva… Itak je fejk tema… Poroc se ce ti je do xxx… Ne pa neki na pol… Nekaj nehigiensko in ceneno.
A vam babica nikoli ni rekla ne jej drobnarij glavna jed pride? Tako pa ker so ble drobtinice na jedilniku zdej ne mores glavne jedi papat…
Zadnjic sem bral nekaj. Ce je zenska imela 1 partnerja je moznost za locitev 20%. Ce je bla devica 5%. To ni pisal ampak to je 4x vvecja sansa.
Kako se bo zenska popolnoma predala ce je manjka? Fali joj himen.
Enkrat sem gledal nekaj… Ne vem kaj… Locitve v islamskih drzavah… Nekaj takega… Sta se locevala in (pred poroko se mora dat “vjencani dar” da v primeru locitve ni mila jera da je pa le mela nekaj od tega zakona in tebe) no in ji ni hotel dat… Ko se je zacela pizdit in dret… Ji je bil nekaj pameten… Samo mu je rekla a nisem bla devica ko si me dobil al devica sem bla… Samo tiho je bil… Ker kdo jo bo pa zdej hotu…. Cena je opala…
Kako vas bodo drugi cenili ce se sami ne? Ma ko naidze sta fali… Kdo vas bo cenu?
Stran. Premlada si, da bi bila z nekom kot tolažba. Imaš še veliko časa za rezno zvezo, vsaj dosti časa če ne veliko. Pojdi stran in si poišči bekoga ki te bo postavil na prvo mesto.
Tvoj naj pa lajka slike dalje in živi za nekaj kar ne obstaja. Če bi bil pameten, bi to osebo izbrisal iz svojega življe ja in se posvetil tebi, mogoče bi bilo drugače. Tega pač ni naredil, kar dokazuje da nima interesa se 100% posvetit tistemu kar ima, ampaknsanja o tem kar bi lahko bilo. Zate je to izguba dragocenih let.
Odlašal bo vselitev v skupen dom
Odlašal bo s poroko
Odlašal bo z otroci
Odlašal bo z vsem….
Tebi bodo pa leta bežala…
Forum je zaprt za komentiranje.