Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Fant gleda druge punce

Fant gleda druge punce

Moj je imel tudi take fore pred leti ,pa sem vzela lepo bič in ga prebutala. Sedaj je pa lepo mirni.

Pa zenske kaj je z vami??? Valda, da je normalno, da tip pogleda se kaksno drugo. Midva skupaj pokomentirama katera je dobra, kaj je na njej dobro. Pa tudi jaz mu recem, ko mi je kateri tip dober. Sama sem povprecna, ampak je mojemu tudi vsec, ce kateri za mano pogleda. Take it easy!

Če jih ne bi gledal verjetno ne bi bil normalen ali pa bi se pretvarjal da je nekaj kar ni vpričo tebe.

Z mojo partnerko s tem nimam problema, ker zadeve razume. Sama mi še reče “glej tisto tam kok ma hudo rit”. Ne moreš verjet ampak s takim pristopom sem dobil do svoje partnerke še večje spoštovanje, ker ne deluje “po naravi” ampak zna razmišljati in razume, da ona NI edina katera me spolno privlači. Eno je spolni nagon, drugo pa ljubezen do osebe. Partnerke nebi zamenjal za noben denar.

Naj dodam še to (ne morem popravljat). Skozi dolg proces svoje zveze (15 let srečno skupaj), sem ugotovil eno zadevo.

Kako stestiraš če ti partner govori resnico? Vprašaš ga če se kdaj zgodi, da bi “tudi kakšno drugo” ali “če ga kdaj privlačijo kakšne druge”.

Če bo rekel “ne, ti si edina”, ti laže. Če ti reče, “oprosti, ampak veš kakšna je naša narava – torej ja”, ga objemi, mu daj poljub in mu reči da ga ljubiš, ker kljub temu da je bilo to izustit težko ti je povedal.

Tip ki bo rekel da ga ne privlačijo (občasno) tudi druge, laže ali pa je gej.

Jaz sem pa mislil, da grde.

Tip gleda grde punce.

Normal, če je baba za pogledat, se jo pogleda.

Ko bo začel gledat druge fante, se pa začni sekirat.

Tole si se izmislila. Če bi imela tipa in res kaj vedela o moških, bi ti bilo jasno, da so kurbirski tipi najbolj ljubosumni. Oni lahko vse: lahko požirajo druge ženske s pogledi, lahko varajo, če boš pa ti enega preveč pogledala, te bo nalomil, da boš ves mesec črna doma v karanteni.

Kako ste pa vi vsi hudo nesamozavestni …
Pa saj je normalno, da pogledamo v življenju še koga drugega razen partnerja.
To ne pomeni da bomo naskočili prvega ko pride mimo ali da partnerja nimamo radi.
S tem kažete posesivo in to vsekakor pomeni da nekaj ni vredu v zvezi.

Pričakovanje, da se tip zna toliko kontrolirat, da se ne bo pasel po drugih, je znak moje samozavesti. Ker se cenim. Ni mi treba bit “faca”, ni se mi treba poniževat z glupim prisiljenim humorjem in dokazovat, “nevemkateremukurcu”, kako mi ne pride do živega. Moškega celo spodbujate, da gleda druge. Kako pomilovanja vredna dejanja. Ste kot predpražnik, ki ne znate postaviti meja drugim.
Vsi opazimo lepe in zanimive ljude, samo ej, v mejah normale in diskretno. Če ne začutite nelagodja ob vašem partnerju kako bleje kot ovca v druge, se vprašajte, če nimate namesto partnerja bolj brata ali prijatelja.

Ne, niso vsi taki. Obstajajo moški, ki svojo žensko spoštujejo, ne pa stegujejo vrat za vsako s p**** med nogami. Mene bi bilo sram biti s pez.detom, ki se obrača za vsako in bulji v rit, joške. In taki praviš, da so vsi? Daleč od tega, hvala bogu, se najdejo normalni.
[/quote]

Ti si ali zatiskaš oči, ali pa res ne opaziš. Eni delamo to malce bolj diskretno, pa verjetno res ne čisto vsako, ker vsaka niti ni za pogledat 🙂

ve ste res zmešane!

Ko dobi tvoj dragi kako hudo na radar – mu trebaš narediti uslugo pa se ponašati kao da je on sam u termama. Samo tako bo od hudih bejb potem mogoće dobil tudi cifru telefona.

Dokler se ne začne poleg slinit, ni hudega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close