Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style FANGO MEDITERANEA

FANGO MEDITERANEA

Včeraj sem končala terapijo z fangom, ki se je zelo obnesla. Celulita sicer ni v celoti odstranilo, je pa bistveno manj viden in ga na prosto oko sploh več ne opazim, tako da sem z izdelkom zadovoljna.

Sedaj pa ravno opravljam še terapijo za prsi z Alghamagico, ko končam, vam javim rezultate.

Vsem en lep pozdrav

Nola

O frajerka! Jaz sem ze prejsnji teden dobila paket Fango. Se vedno mi lezi na mizi, na moji riti pa celulit 🙁 Si mi dala voljo, da se jaz zacnem. Za obloge za prsi pa tudi mene zanima. Porocaj!

Ja,prosim pemu ta obloga orocaj,ampak zakaj je ta obloga za prsi?v cem je fora in kje se da kupiti fango in priblizno ceno.Hvala in please porocaj.

Kva pomen “pernu ta obloga orocaj”?

Nimam pojma kaj sem to napisala,sem se zmotla,mislila sem recit,da naj poroca mnde…

Se zatipka človk, an?
LP

nevem, jaz sem ga naročila preko interneta : http://www.mediteranea.si

Zanimivo…sem si ogledala stran,se posebno tisto proti aknam me zelo zanima,ali ima kdo izkusnje?

FANGO SEM UPORABILA PRED 1 MESECEM, NEKAJ ČASA JE DRŽALO OZ.CELULIT JE BIL MANJ OPAZEN, SEDAJ JE PA SPET VSE POSTAREM
TUDI ME ZANIMA MASKA ZA OBRAZ PROTI AKNAM, ALI IMA KATERA IZKUŠNJE

LP

Ja tista maska za akne Clerians je super, kožo lepo očisti in je ne izsuši. posuši samo akne. Rezultat sem opazila nekje 4. dan. Moram pa povedati da sem po drugem dnevu uporabe bila malo prestrašena, ker mi je vse mozolje povleklo na površino, kar pomeni da sem bila bolj mozoljasta kot pred uporabo, vendar so se nato začeli sušiti in odpadati, tako da sem zdaj presrečna.

Lp
Tanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close