Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fakulteta za varnostne vede

Fakulteta za varnostne vede

Kako zgleda studij? Pogoji za vpis ? Kaksne so moznosti zaposlitve…ce ima kdo izkusnje, me zelo zanima ..iz prve roke, za vase informacije; hvala..

Spet en nezaposljiv cigu migu. Pejt rajš študirat farmacijo. A ne vidiš, kje je prihodnost?  Tamladim je treba vse s prstom pokazat, pa so še zmeraj slepi.

A ti in Snelca se morata pa v vsako stvar vtaknit. ?   Res nimas nobenega dela ?

Marsikdo iz javne uprave jo naredi ob polnem delovniku. Sem imel sošolca v srednji šoli pa je bil zadosten, pa je naredil to fakulteto na en dva tri. Mogoče zato, ker je šel samoplačniško, ker drug sošolec je bil pa dober v srednji in se je redno vpisal, pa ne vem če jo je naredil. Je rekel da kar komplicirajo. Tisti ki je bil samoplačniško je pa res veliko lenaril in žural in mi je stalno tečnaril, da grem z njim samo nisem imel časa. Se je pa navadno učil dva popoldneva pred izpitom, v srednji šoli je pa bil kot rečeno komaj zadosten s popravci…

Odgovor na objavo uporabnika
Zuky, 25.09.2021 ob 18:04

A ti in Snelca se morata pa v vsako stvar vtaknit. ?   Res nimas nobenega dela ?

Če ti kaj ne paše, veš kje so vrata.

Vse kar je samoplacnisko je trikrat lazje narest.   Kar je logicno. Ce je placljivo , mora biti na izi, drugace ne bi dobili dovolj kandidatov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close