Najdi forum

Lep pozdrav!
Mam tko en vprašanja. A obstaja kšn trik al pa program da si nardiš fake file. Primer: narediš si file, ki ima size on disk 1 mega, real size je pa 10 giga.

Upam, da kdo ve kaj mislm.
To bi mi izredno pomagal….

Ammm, res ne vem kaj si mislil s tem fake filetom?
A tko kot en fake limo, ki bi v garaži imel 4 metre, tko real na cesti pa 15m? 🙂

Malo bolj pojasni misko pa bomo vidli a se da ali ne.

Hehe… vem kaj misliš. Da bi poceni prišel skozi kvoto share-anega placa na disku in bi ljudje preko P2P programov vidli večjo cifro.

Sem enkrat tudi sam pomislil na to ampak se mi zdi, da ni možno.

Tale ima zgleda v mislih ravno obratno: na server bi aploudal 10G datoteko, pa mu je ne bi blokirali, ker bi zgledala samo 1M.
Heh, saj se hecam.
Da se, to finto so dolgo uporabljali na zaščitenih CD-jih da se recimo igrice ni dalo prepečt, ker ti je pokazalo da je na (praznem) CDju premalo prostora. Potem si pa debelo gledal kako so uspeli giga stlačiti na en disk, tebi pa ne rata.
hexeditor mogoće

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Na cdjih že ko te nič ne stane četudi imaš gor 1 ali pa 100 giga.
Na disku pa OS tak file dejansko tretira kot tako velikega tako da ni nobene razlike če imaš tak fake file ali pravega z 1 giga.

NO na disku imam file ki piše tkole size on disk 3 giga real size 63 giga in to zdej deluje na shar-u. Mam pač premajhen disk, da bi mel zares tolk podatkov in dokler ne bo denarja ne bo novga diska, zato ne gre drugače.

Ko bodo ostali uporabniki ugotovili, da jih takole okoli prinašaš, boš kmalu dobil ban na hubu, če uporabljaš DC. Kako je pri drugih p2p programih pa ne vem.

In kje si dobil ta fake file?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close