Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fak stari kako staro kripo ma Tjaša iz Kmetije!!

Fak stari kako staro kripo ma Tjaša iz Kmetije!!

Sm vido to Tjašo hudo to ku je u Kmetiji. Taka mačka postavca u nulo vse, a po jo vidim ob cesti, je mela frko z enim zdelanim avtom Peugeot 106. Tist petkrat sem pogledu č sploh prou vidm. blamaža totalna. Mislim kaj s tako sprano modro kripo se okol voz itak da traja 100 let preden kam pride hahahaha

Odgovor na objavo uporabnika
Kmetijafan21, 21.12.2021 ob 18:08

Sm vido to Tjašo hudo to ku je u Kmetiji. Taka mačka postavca u nulo vse, a po jo vidim ob cesti, je mela frko z enim zdelanim avtom Peugeot 106. Tist petkrat sem pogledu č sploh prou vidm. blamaža totalna. Mislim kaj s tako sprano modro kripo se okol voz itak da traja 100 let preden kam pride hahahaha

Kako si pa ti žleht! Kaj te briga kakšen avto ima. Misliš da je vsem postalno z rožcami?

Nihce bogat se se ni na Kmetijo prijavil!

a to je hec? macka? si peder?

nabite noge,rit,hrbet in ramena kot

moski

prikriti peder cisti

?

Nekteri imajo starše k majo kej pod palcem, in lahko pomagajo svojim otrokom. Takim ni treba gruntat na prevoz. Lahko je s polno ritjo srat ti dudek mali.

Tjaša ima službo in pridno dela, se trudi, sam to šteje. jasno?!

Kakšna je razlika med balkanci in zahodnjaki. Balkanci se za razliko od civiliziranih ljudi vtikajo v tuja zivljenja.

A date pustit punco pr mir? Pa kak človek moraš biti da se delaš norca iz tega ko nekdo nečesa nima?

A ti samo po tem ocenjuješ folk, kak avto vozijo? Svašta……

In kak vozni park ti premoreš, frajere štajersko tupo u glavo??

V prejsnjem stoletju se, v 90ih, je bil en direktor velikega in znanega slovenskega podjetja, ki se je privat vozil v Yugotu, za sluzbo je seveda imel luksuzen sluzben avto in soferja, za privat izlete pa starega jugeca.

Yugo je bil že v osemdesetih globalna znamka. Prodajal se je v Evropi, Ameriki, Aziji in Afriki. Marsikateri bolj razvpiti zahodni znamki to ni uspelo.

Sam je res dobra. Bi ji bolj pasal kak dobr auto. Al pa ona bi pasala u eno makino hehe

Tjaša jaz te lah z mojo laguno kam zapeljem

Poglej si ta zadnji grand tour. Francozi imajo prav.

😀

Ej pazi mal ka govoriš jajceliznik, kak si lahko tak žleht te ni sram, Peugeot 106 je bolj hud od nje!!

A hebi ga. Tukaj gre na koncu vedno za to, ali bolj spoštuješ nekoga, ki si je pošteno zaslužil za rabljen bicikl… ali tistega, ki je nakradel za nov Mercedes. ?

Ja in ? saj je devojka sa sela – severni del Slovenije okolica Murske Sobote. Veš kaka revšlčna je tam na tistih koncih -pižojček je za marsikoga še razkošje.

Trga gate, 21.12.2021 ob 20:38

Sam je res dobra. Bi ji bolj pasal kak dobr auto. Al pa ona bi pasala u eno makino hehe

Tjaša jaz te lah z mojo laguno kam zapeljem

še dobro , da moški seksate v vagino in ne v možgane…

tarantela569, 21.12.2021 ob 18:19

Nekteri imajo starše k majo kej pod palcem, in lahko pomagajo svojim otrokom. Takim ni treba gruntat na prevoz. Lahko je s polno ritjo srat ti dudek mali.

Tjaša ima službo in pridno dela, se trudi, sam to šteje. jasno?!

kako je lahko bila kot veterinarska tehnica  v službi toliko časa odsotna, ko je bila v šovu? Neplačani dopust?  Pa glede na to, kako je rekla, da ona nič čustveno ne čuti do  živali, ko so prišli po kobilo in žrebičko , kako lahko tak človek dela z živalmi, ki “nič ne čuti do njih” ?  Bi ji ti zaupal svojega “kanarčka” v zdravstveno obravnavo – ne unega v gatah, onega na dveh nogah…

Kaj329, 21.12.2021 ob 19:52

A date pustit punco pr mir? Pa kak človek moraš biti da se delaš norca iz tega ko nekdo nečesa nima?

kak se jei tei ona  lejko delala norca iz svojega pubeca “kao”, ki jo je doma čakal kak zvesti kužek – špa gučila, kak ma nekoga tam zunaj? Ni ap rekla “fanta”.   Pa se obešala po Đinotu in seksala z njim v štali?  Kak si je postlala f šovi, tak bo javno spala.

A zdravnica mora kaj posebnega čutit do tebe, ko prideš v ordinacijo na pregled?

Mora cutit. Drugače se obrnem in zapustim ordinacijo. Mene ko prvic vidi, se me mora zapomnit do konca zivljenja.

Desperadodajka, 21.12.2021 ob 22:22

A zdravnica mora kaj posebnega čutit do tebe, ko prideš v ordinacijo na pregled?

ne štekaš: francelj jo je vprašal, kaj ne bo nič čustvena, ko gredo živali, ki so jim služile, s kmetije – pa je rekla, da nima čustev do njih…. in akko lahko delaš v poklicum, zdraviš bolno žival, če nimaš  neke čustvene afinitete? A potem je zate je tak dober  še za kaj drugega kot za evtanazijske šponte , pa osemenjevanje, ali kaj? Dejnodej…

ja, moja zdravnica je pa humana, zelo – ko sem prišla zaradi hudega doživljanja stresa na življenski prelomnici do nje, se je strinjala z menoj, da je najboljše reševanje stresa z naravnimi metodami sproščanja hormonov sreče, kar sem prakticirala in ji povedala -športne aktivnosti in umetnost, ( npr. pisanje proze poezije, slikarstvo, glasbeno ustvarjanje, igra na odru – karkoli od tega je odlična zamenjava za “kemično sproščanje hormonov sreče” kar so farmacevtski izdelki sicer ) In mi ni ponujala za predpisat farmacevtskih proizvodov ala trigoniki, sedativi,  uspavala. To je zame human in čustveno zrel zdravnik.

Če niste vegetarijanci, mi ne blefirajte nekih globokih in nežnih čustev do živali.

Čak, da prešalta na bentlya z svojo tamalo. Boš lahk kupu pežoja.

revealed a lot in this show, 21.12.2021 ob 22:18

kako je lahko bila kot veterinarska tehnica  v službi toliko časa odsotna, ko je bila v šovu? Neplačani dopust?  Pa glede na to, kako je rekla, da ona nič čustveno ne čuti do  živali, ko so prišli po kobilo in žrebičko , kako lahko tak človek dela z živalmi, ki “nič ne čuti do njih” ?  Bi ji ti zaupal svojega “kanarčka” v zdravstveno obravnavo – ne unega v gatah, onega na dveh nogah…

zato imamo nekateri zelo skrbno izbrane veterinarje, ki obravnavajo naše živali.

enako, kot smo že svoje dohtarje zamenjali, če ugotovimo, da jim samo naziv paše.

V te sove se prijavijo samo ljudje iz socialnega dna – se posebej v big brother.   V vecini so iz problematicnih druzin, neizobrazeni, netaposleni , revni, vecina teh punc ima ocima, ne oceta….v teh sovih iscejo izhod iz tega sranja. prepoznavnost…Vecina njih bo postala Vplivnez po poklicu..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close