Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Fajon:Tonin pogledal na novicah

Fajon:Tonin pogledal na novicah

Ko sem pogledal te njene očitke ki jih je očitala Toninu, sem dobil občutek da si ta gospa po vzvišenem odnosu sodeč misli, da je nekaj več… Sploh se mi pa zdi čudno, da se še javlja v politiki, glede na to da se še državne proslave ni udeležila. Če se ne udeležiš državne proslave ni besed…

V prejšnih vladah, če se je napisal na rtv kritičen komentar za desne je obstal, če se je za leve ni obstal. Govorim iz lastnih izkušenj. In celo žaljivi komentarji so za desne obstali. A takšno demokracijo medijev si z Evropskimi partnerji predstavlja? Jaz si jo ne, ker rtvslo je velikokrat dajal občutek kot, da ni medij vseh državljanov ampak peščice ljudi in moderatorja, ki se postavlja nad ustavo RS. Če jaz npr napišem, ne zdi se mi prav, da se tako množično ljudje priseljujejo, kateri zakon sem kršil da mi objavo briše? Pa nimam nič proti nikomer, tudi če se priseljujejo, napisal sem samo mnenje.

Glede tožilcev se mi pa zdi bolje, da se dobro dobro premisli kot da se imenuje neizkušenega, politično obarvanega ali pa takšne, ki ne znajo logično razmišljati in po krivem in neopravičeno VEČ LET preganjajo nedolžne ljudi npr na osnovi ene lažnive povedi brez kakršnihkoli dokazov- potem pa še kljub napakam ti isti tožilci napredujejo. Vam je to demokracija in nepristranskost gospa Fajon?

Vam je npr. demokracija, da se študent ne more prepisati iz Ljubljanske na Mariborsko fakulteto (“ker ni mest za prehode”), če bi bil pa državljan druge države bi se pa lahko? Se bi pa lahko isti slovenski študent, ki se ni mogel prepisati na isti program druge slovenske fakultete,  lahko takoj prepisal na fakulteto druge države EU? Tudi to se mi ne zdi Evropski način razmišljanja, kakor se mi tudi ne zdi Evropski način razmišljanja, da se Evropske države v vsak člen vsakega zakona vsake države vtikujejo, ker mislim da vsaka država zasluži vsaj kanček suverenosti pri nekaterih odločitvah. Očitala mu je ta zakon o istospolnih. Še v ZDA kjer so zvezne države se med eno in drugo razlikujejo zakoni. Npr ene imajo smrtno kazen, druge pa ne. In tako dalje…

Sicer sem pa že dolgo nazaj spoznal, da pri določenih ljudeh vsaj veš kakšne imajo namene, pri določenih ljudeh pa nikoli.

Moj občutek pri tej gospe je bil, da lepo leporeči in uporablja lepe besede (na državno proslavo se pa ne more udeležiti) in mogoče bi ji bolj ustrezalo, da bi ostala novinarka, pa še to verjetno za določene kroge ljudi, saj bi verjetno bil vedno prisoten kanček subjektivnost kot je to velikokrat na rtvslo.

To je samo moje mnenje.

V prejšnih vladah ko so bile županske volitve, se je na rtv za iste ljudi objavil skoraj vsak drugi dan negativen članek. O enih in istih. Je to pošteno? To ne bi bilo pošteno niti do obsojencev, kaj šele do potencialnih kandidatov. Enakost pred zakoni- floskula 21. stoletja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close