Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Fajn kamp na Krku ali Lošinju

Fajn kamp na Krku ali Lošinju

Ker nimamo izkušenj s S Jadranom, prosim za predlog kakega fajn kampa na Krku, Lošinju ali katerem drugem bližnjem otoku. Kamp naj bo senčnat, čist, primeren za dvoletnika, visoko nosečnico in vzgojenega psa.

Zelo pohvalijo kamp v Osorju.

meni je ta kamp brezzvezen. plaža ob cesti, brez objektov, ki sodijo v kamp. sem ga že videla v živo. mestece Osor je lepo v kampu bi bila pa samo če bi bila kazensko nameščena tja.

Ups, še dobro, da si me opomnila: NE mislim tega tik ob cesti!!! Naroben link – tale bo pravi Bijar, ne Preko mosta.

Ups, še dobro, da si me opomnila: NE mislim tega tik ob cesti!!! Naroben link – tale bo pravi Bijar, ne Preko mosta.[/quote]

Kar se kampa tiče, se je meni zdel krasen – smo namreč obiskali moževega sodelavca z družino, ki je dopustoval tam. Mi smo bili v apartmaju v Nerezinah. Videla sem že kar nekaj kampov, večino sicer v Istri, ampak tale se mi je zdel eden od najboljših. Mogoče še kdo napiše svojo izkušnjo, če je že bil tam.

Lep nudističen kamp je Bunculuka, Baška, priporočam!

Kamp na Krku, ki mi je zelo všeč je PILA (Punat). Imam kar nekaj nostalgije za njim.Ko sva bila z mojim še brez otroka, sva rada šla tja na podaljšan vikend. Super je bilo!

Kamp Lopari na Malem Lošinju. Placa kolkor hočeš, sence tudi, sanitarije sicer starejše, vendar zelo čiste, plaža nasuta s kamenčki. Do Osorja cca 2 km.

Živi in pusti živeti

Točno, ta kamp je prijeten, samo ne preveč luksuzen, čeprav je po drugi strani res zelo čisto. Mi hodimo tja v apartma 😉 plaža je pa za moje pojme čudovita!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close