Fafate, drkate že device?
Anonimno 2420, 25.08.2025 ob 17:18
Andreja459 te zanima za drkanje in fafanje?
Lahko sporočiš na moj email naravenspontan@gmail.com, da se zmeniva za drkanje in fafanje?
spizdi s takimi bolnik .
Vas zanima device drkat in fafat?
Kontakt imam naravenspontan@gmail.com.
Briiina, 26.08.2025 ob 05:00
Ok. Bom ti pisala, pa se dogovoriva. Samo jaz imam zelo raztegnjeno in kosmato. Tukaj ko prebivam so vsi nori na mojo….in kaj čem, moram nastavit, če hočem dobit kako cigareto.
Briiina kako si? Kaj počneš sedaj? Mi lahko sporočiš na moj kontakt naravenspontant@gmail.com, da se spoznava?
Briiina, 26.08.2025 ob 13:28
Hvala Lojzek. Brezvezni mali mamin crviček. Res si poseben v svoji glavici.
Pozabila sem napisat, da imam tesno in kosmato ritko. Pa da jo moram dat vsem na razpolago, če hočem dobit za kadit (“popušit” tako tukaj rečemo, ker so po večini sami južnjaki, migranti in temnopolti z velikimi batinami. To mi je super, uživancija na polno. Vedno sem polna v vseh luknjicah.
Briiina, 26.08.2025 ob 17:32
En gospod uporablja moj nick. Pomojem Lojzek. Mali mamin prdec. Ne more se sprijaznit da ni imel jajčk pridit zadnjič v park….Lojzek nismo ženske krive če ti neupaš sexat. In ne blati več mojega imena.
Briiinko, tako se pa ne mislim ponižat, da bi uporabljal tvoj nick. Očitno si se spet nacuzal, pa ne veš kaj pušeš. Ko prideš iz čuze, pejt na zdravljenje, tudi tam je veliko potrebnežev, ti ne bo nič mabjkalo.
Anonimno247, 26.08.2025 ob 20:10
Lojzek…vsi smo te že skužili ,ti stara prdonja brez elektrike in vode,s stotimi nicki….pa ti še vstane od vsega tega drkanja?
P.S. protezo si že našel?Ker fafas bolje brez nje
Briiina, pederčina zjahana, umij si usrano in pospermano rit pa potem piši zblojene laži. Vsi vemo, da vse to kar pišeš si in imaš ti. Se velikokrat izdaš s pisanjem in različnimi imeni. Jaz uporabljam samo enega.
Daj ne bluzi. Ti uporabljaš žensko ime, pišeš pa, enkrat v ženski, drugič v moški obliki. Jaz ne iščem nič, vsaj tukaj ne, ker so tu večinoma stari prdci in zjahani pederi tvojega kova. Zato pa non stop visiš tukaj, ker je to tvoja družba.
Pa bolje se je nacejat z mlekom, kot pa z alkoholom, kot to ti počneš, potem pa ne veš kdo vse te je žical in nategnil.
Anonimno247, 27.08.2025 ob 07:40
Lojzek zaupaj mi tvoje največje fantazije glede analnega sexa?Bi ti pasalo da te pofistam z nogo v tvojo prdekarno…mislim,da to ne bi bil problem. Aja…protezo si našel?
Očiten dokaz da si nepotešeni pederčina. Vsi tvoji posti so polni teh fantazij. Daj najdi si enga debila, takšnega kot si ti, da ti razfuka to debelo, kosmato usrano rit in faco, da boš dal mir tukaj. Dajte se mu javit takšni, ker je že čisto obupan.
Forum je zaprt za komentiranje.