Fafate, drkate že device?
Briiina, 24.08.2025 ob 10:54
Ej debil… kaj če bi ti ga pa mamin razvajeni Lojzek pofafu? No pa sej to že itak Lojzi počne. Papca čokolinota smeti tu na forumu pa fafa kurce. Jajc srečat se z žensko se pa itak nima. PRPA na kubik.
Briiina zakaj pa mi ga ne bi ti pofafala in zdrkala? Je tudi velik tako, da se boš mogla potrudit z obemi tvojimi rokami… Pa še kakšno kolegico lahko pripelješ, ki jo zanima fafat in drkat… Za nagrado te bi zanimalo druženje…?
Pionirka, 24.08.2025 ob 16:22
Jaz že drkam pri 13ih letih
Dobro, da že drkaš. Si še kaj drugega že tudi počela? Si fafala že? Te bi zanimalo, da bi še meni drkala? Fafala bi tudi rada?
Kontakt imam naravenspontan@gmail.com. Lahko mi tudi sporočiš na email?
Pionirka si za chat, pogovor in da se spoznava? Ti bi fafala, drkala še komu? Kontakt moj naravenspontan@gmail.com.
Pionirka te zanima, da bi drkala, fafala? Kontakt naravenspontan@gmail.com. Se zmeniva? Kaj bi ti rada počela?
Anonimno 2420, 24.08.2025 ob 20:24
Pionirka te zanima, da bi drkala, fafala? Kontakt naravenspontan@gmail.com. Se zmeniva? Kaj bi ti rada počela?
Pionirka je oni stari smrdljivi prdonja iz čuze. Uporabnik številnih nickov, največkrat tujih. Zajebava narod, ker se bo v “imenu ljudstva” še dolgo dolgočasil. Mu ne zamerim, hude travme prestaja, ker ga ritka preveč peče in boli, pa se potem tolaži na tak način.
Pionirka, 25.08.2025 ob 06:38
Lojzek…a te zanima mlada ritka?Samo umivat se začni, ker tvoj smrad je podoben trohnečemu truplu.Aja….pa štrom plačaj
Ne primerjaj sebe in svojih bivalnih pogojev z menoj. Mi nisi in nikoli ne boš niti do gležnjev, ti zanemarjeni ubogi prestopnik.
Vse ,ki bi želele spoznati mene in mojo strast mi pišite na maj0601@gmail.com…..odgovorim vsem,ki ste resne in potrebne
Celjan, 25.08.2025 ob 09:58
Vse ,ki bi želele spoznati mene in mojo strast mi pišite na maj0601@gmail.com…..odgovorim vsem,ki ste resne in potrebne
Ta mail ne obstaja, daj drugega, če imaš, ali pa tega napiši pravilno.
Andreja459, 25.08.2025 ob 16:39
Ta mail ne obstaja, daj drugega, če imaš, ali pa tega napiši pravilno.
tupolovecsandi@gmail.com je moj pravi mejl
Andreja459 te zanima za drkanje in fafanje?
Lahko sporočiš na moj email naravenspontan@gmail.com, da se zmeniva za drkanje in fafanje?
Forum je zaprt za komentiranje.