Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Fafate, drkate že device?

Fafate, drkate že device?

Jaz že drkam pri 13ih letih

Odgovor na objavo uporabnika
Briiina, 24.08.2025 ob 10:54

Ej debil… kaj če bi ti ga pa mamin razvajeni Lojzek pofafu? No pa sej to že itak Lojzi počne. Papca čokolinota smeti tu na forumu pa fafa kurce.  Jajc srečat se z žensko se pa itak nima. PRPA na kubik.

Briiina zakaj pa mi ga ne bi ti pofafala in zdrkala? Je tudi velik tako, da se boš mogla potrudit z obemi tvojimi rokami… Pa še kakšno kolegico lahko pripelješ, ki jo zanima fafat in drkat… Za nagrado te bi zanimalo druženje…?

Pionirka, 24.08.2025 ob 16:22

Jaz že drkam pri 13ih letih

Dobro, da že drkaš. Si še kaj drugega že tudi počela? Si fafala že? Te bi zanimalo, da bi še meni drkala? Fafala bi tudi rada?

Kontakt imam naravenspontan@gmail.com. Lahko mi tudi sporočiš na email?

Ne fafam in ne drkam bolnikom. Z Lojzekom se zmeni. Sj je itak pizda. Tk da neboš občutu razlike.

Briiina, 24.08.2025 ob 16:38

Ne fafam in ne drkam bolnikom. Z Lojzekom se zmeni. Sj je itak pizda. Tk da neboš občutu razlike.

Samo s punco mi dobro vstane in stoji… Se zmeniva, da bi kaj? Za plačilo te zanima? Kaj ti rada počneš…?

Fafala sem samo bratu

Pionirka, 24.08.2025 ob 17:10

Fafala sem samo bratu

Te zanima, da bi fafala in drkala še komu? Se bi ti spoznala?

Anonimno 2420, 24.08.2025 ob 17:13

Te zanima, da bi fafala in drkala še komu? Se bi ti spoznala?

Anonimno 2420 napeljuje pionirko staro 13 let k spolnim dejanjem. Admin pozor!!! Nujno prijava.

Pionirka si za chat, pogovor in da se spoznava? Ti bi fafala, drkala še komu? Kontakt moj naravenspontan@gmail.com.

Kar ti mu lepo nastavi svojo usrano, debelo in kosmato rit. Dec je tolk potreben da sploh ne bo videl razlike, da to ni pička. Pa še prvič v življenju boš lahko kasiral. Če bi do zdaj tako delal in vsakokrat dobil denar ko si ga fasal, bi sedaj imel več dnarja kot ta najnovejši loto miljonar.

To so navodila za Briiino-ta.

Lojzek, ne biti nesramen,prdec stari brez elektrike in vode….protezo si že našel ?

Pionirka te zanima, da bi drkala, fafala? Kontakt naravenspontan@gmail.com. Se zmeniva? Kaj bi ti rada počela?

Anonimno 2420, 24.08.2025 ob 20:24

Pionirka te zanima, da bi drkala, fafala? Kontakt naravenspontan@gmail.com. Se zmeniva? Kaj bi ti rada počela?

Pionirka je oni stari smrdljivi prdonja iz čuze. Uporabnik številnih nickov, največkrat tujih. Zajebava narod, ker se bo v “imenu ljudstva” še dolgo dolgočasil. Mu ne zamerim, hude travme prestaja, ker ga ritka preveč peče in boli, pa se potem tolaži na tak način.

Lojzek stara kluka,

Fukat si ne upa.

Pol visi na netu,

In drka na sekretu….

La la llaaallaaa….

Lojzek…a te zanima mlada ritka?Samo umivat se začni, ker tvoj smrad je podoben trohnečemu truplu.Aja….pa štrom plačaj

Pionirka, 25.08.2025 ob 06:38

Lojzek…a te zanima mlada ritka?Samo umivat se začni, ker tvoj smrad je podoben trohnečemu truplu.Aja….pa štrom plačaj

Ne primerjaj sebe in svojih bivalnih pogojev z menoj. Mi nisi in nikoli ne boš niti do gležnjev, ti zanemarjeni ubogi prestopnik.

Lojze….zakaj si tak do mene?Jaz bi se samo rada ljubila s tabo, ampak dokler ne spraviš v red higieno in bivak,ne bo nič iz tega. Tvojo sliko pa itak hranim na steni v dnevni sobi…si res pravi mačo ?

Pionirka želiš še drkat in fafat? Kaj se lahko zmeniva?

Zaskrbljena forumašica, 24.08.2025 ob 17:40

Anonimno 2420 napeljuje pionirko staro 13 let k spolnim dejanjem. Admin pozor!!! Nujno prijava.

Take stare pedofile bi blo treba konkretno nabuhat.

Tukaj pa se strinjam, dajmo ga vsi prijavit

Vse ,ki bi želele spoznati mene in mojo strast mi pišite na maj0601@gmail.com…..odgovorim vsem,ki ste resne in potrebne

Device že znate dobro drkat in fafat? Kaj ste že počele device? Vas zanima, da se kaj zmenimo?

Celjan, 25.08.2025 ob 09:58

Vse ,ki bi želele spoznati mene in mojo strast mi pišite na maj0601@gmail.com…..odgovorim vsem,ki ste resne in potrebne

Ta mail ne obstaja, daj drugega, če imaš, ali pa tega napiši pravilno.

Andreja459, 25.08.2025 ob 16:39

Ta mail ne obstaja, daj drugega, če imaš, ali pa tega napiši pravilno.

tupolovecsandi@gmail.com je moj pravi mejl

Andreja459 te zanima za drkanje in fafanje?

Lahko sporočiš na moj email naravenspontan@gmail.com, da se zmeniva za drkanje in fafanje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close