Fafate, drkate že device?
Mirsada, 20.08.2025 ob 17:30
Jaz ni rada se naučila to.Jesi nježan ili grubijan
Sem nežen. Lahko te naučim fafat in drkat. Se zmeniva? Kontakt naravenspontan@gmail.com. Mi sporočiš na email?
Anastazija445, 20.08.2025 ob 18:00
Zdrkam ti ga, če mi kupiš iPhone, obvezno zlate barve, barvni z ravnim zaslonom in kamerami spredaj in zadaj.
Ti kupim iPhone s kamerami. Se spoznava? Kontakt imam naravenspontan@gmail.com. Lahko mi sporočiš na email, da se zmeniva?
Aneja959 lahko ga meni provaš drkat in te tudi fafat naučim, da boš znala dobro. Te zanima? Se zmeniva? Kontakt moj naravenspontan@gmail.com. Mi lahko sporočiš na email?
Briiina, 20.08.2025 ob 20:37
-
A men pa neboš več dvoril.. pacek debilni. Pa iphona ponuju…? Se ne upaš dobit kaj? Isto kot Lojz.. same zgube mamine…..
Lahko se dobiva. Ti bi se srečala? Kontakt imam naravenspontan@gmail.com. Mi sporočiš na email, da se dogovoriva?
Anonimno 2420, 20.08.2025 ob 20:49
Lahko se dobiva. Ti bi se srečala? Kontakt imam naravenspontan@gmail.com. Mi sporočiš na email, da se dogovoriva?
Daj Briiina, dogovorita se vidva, pa si izmenjajta izkušnje z drkanjem in fafanjem. Ti imaš ogromno izkušenj s tem. Si ji imel že toliko v ustih, če bi jih vse naštukal skupaj bi bilo daljše kot Rimski aquadukt.
Kaj če bi ti res za en teden šel v kako ustanovo za take. Boš vidu bojo te čist spremenil. Preberi svoje objave in nam povej če je to normalno kar pišeš in še ponavljaš. Iz vprašanja u vprašanje. To ni normalno. Imaš motnjo vedenja. In nobena te nebo marala z takšnim obnašanjam. Poizkusi dat tukaj mir vsaj 14 dni.
Briiina, 21.08.2025 ob 06:34
Kaj če bi ti res za en teden šel v kako ustanovo za take. Boš vidu bojo te čist spremenil. Preberi svoje objave in nam povej če je to normalno kar pišeš in še ponavljaš. Iz vprašanja u vprašanje. To ni normalno. Imaš motnjo vedenja. In nobena te nebo marala z takšnim obnašanjam. Poizkusi dat tukaj mir vsaj 14 dni.
Anonimno 2420, 21.08.2025 ob 10:06
Device že drkate in fafate? Vas zanima, da bi probale?
Jaz sem probala sošolcu drkat pa mu malo fafat na wcju med glavnim pa se je ustrašu ko sem se ga z jezičkom dotaknla je kar ven ušu. Če je kje kdo da bi bil pogumen in mi pustu da lahko vadim. Lahko večkrat ampak samo dopoldan med poukom. Če se najdeš se javi. Čavci
Srednješolka, 21.08.2025 ob 14:16
Jaz sem probala sošolcu drkat pa mu malo fafat na wcju med glavnim pa se je ustrašu ko sem se ga z jezičkom dotaknla je kar ven ušu. Če je kje kdo da bi bil pogumen in mi pustu da lahko vadim. Lahko večkrat ampak samo dopoldan med poukom. Če se najdeš se javi. Čavci
Lahko vadiš z mano drkat in fafat. Ti pustim, da lahko kakor ti hočeš. Tudi večkrat kadar ti želiš. Se zmeniva? Te zanima? Kontakt imam naravenspontan@gmail.com. Mi sporočiš na email, da se dogovoriva?
Ce bi katera rada vadila in se pri tem zasluzila mi naj pise na: wokova6470@hotmail.com
Vas zanima device drkat in fafat kakor hočete? Se zmenimo, da boste probale? Kontakt naravenspontan@gmail.com. Mi sporočite tudi na email?
Forum je zaprt za komentiranje.